Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 кроме рболовных пренадлежностей. вот как раз их не хватает на правильном отдыхе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Creativ4eg, чего нет, того нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 вот как раз их не хватает на правильном отдыхе Не переживайте. Дешо маю. Аби риба була-щось зловим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Не переживайте. Дешо маю. Аби риба була-щось зловим та я у сотрудника тоже наборчик рыболова возьму) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 та я у сотрудника тоже наборчик рыболова возьму) Стаканчики-вилочки?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Стаканчики-вилочки?)) и это тоже могу взять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 и это тоже могу взять Таке і в Насті має бути) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 У насти много чего есть - горелка, тарелочки, треккинговые палки, 2 палатки, 4 спальника. Газовые балоны, котелок, фонари с динамоприводом) Термоящик, матрас, карематы, специальная туристическая одежда и обувь, рюкзак на 65 литров фауде астра 2, походные ножи, досточки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 фонари с динамоприводом я ленивый для таких вещей. Это ведь не экспедиция на пару месяцев туда где совсем нет цивилизации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Ого. Та ти спецназівка прямо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Нет, просто помимо динамо там еще есть и зарадка от розетки) оч удобно) Ого. Та ти спецназівка прямо)) Все что можно было применить на фронте, я туда и отдала - форму свою, карематы, спальник,котелок, паракорда метров 30.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 В мене є динамоліхтар від Ауді. Зручна штука. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Чем вас батарейки не устраивают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Чем вас батарейки не устраивают? Влаштовуютт. Теж є. І в прикурювач є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 В блекдаймонде батарейки проработали два года) а второй мне подарили) В прикурювач у мене е ще радянська лампа) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 А лампочка звичайна в ній? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Лампочка как в поворотниках. А сама лампа переделана под крокодилы на акум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 радянська лампа неплохо кушает акум. Через две ночи можно и не завестись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Такая белая ) та ее ток как иногда использую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Надо поставить диодную и можно не переживать за акум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Щодо столів. Там зазвичай є. Але всяке буває, тож візьму щит про всяк випадок 1,8*0,8 кину в багажник. Думаю вистачить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 А стулья? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 Можна лавки зробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 червня 2015 4 спальника. карематы одолжишь мне парочку?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах