Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 липня 2014 Літо продовжується, друзі, отож відпочиваємо далі. Цей раз трохи ближче -120км, на Дністер до Бакоти(біля села Грушка що перед Старою Ушицею). Цього разу дікарьом-спати в палатці і машині. Ну і фото для затравки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 19 липня 2014 Andriy1352,яка краса 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 знаємо, файне місце, бували 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Так, гарно там! От тіки повернувся. Трохи довго шукали місце-народу тьма але знайшли класне місце, тихе з нормальним заїздом. Зробили ввечері шашличок, трохи коньячку. Потім мої полягали спати а я лишився рибу ловити, посидів до дванадцятої так нічого не впіймав..та то таке-надивився на зоряне небо, на купу вогнищ на тому боці і сам дрівця підкидав-романтіка. А сьогодні цілий день купались та засмагали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 а дорога як туди? Хмель-Дунаївці-Нова ушиця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 Rassel, найкоротший шлях Хм.-Дунаївці-Грушка(на СТАРУ Ушицю), це в Дунаївцях треба проїхати круг як на Кам'янець і після круга на другому світлофорі наліво, там ше наступне село Жванчик-глянь на карту, але мені більше подобається їхати через Кам'янець, хоч трохи далі але дорога краща і за Кам'янцем є два класні серпантини. Rassel, не Нова а як на Стару ушицю, перед нею село Грушка на початку якого є поворот на Каштанівку а з неї вже до Дністра Наші на Дністрі! Вечеря) На прощання вид згори Для риби там дорожку треба брати(ми цей раз забули(((), поруч були два дядьки з Львівської обл., так в них чотири дорожки було і в сушці лящі до локтя висіли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 кстати серпантин за Каменцем называется тещин язык))) будем там в середине авгста)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 липня 2014 quitka, тьощин язик передКам'янцем(як їхати з Хмельницького), а ті серпантини після Кам'янця в сторону Старої Ушиці) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Оскільки моря цього року відпадають(Європу не потягнем а в нас небезпечно), то завтра знову їдемо на Дністер, але цього разу вже більшою компанією і на довший термін, дві-три ночі. Тепер ніч пережити, бо я в очікуванні дороги не хочу спати-вжеб їхав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Така ж ситуація і в мене, як десь їхати, то й спати не можу, і чим далі то краще. Я от тільки повернувся пів години тому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 baycer, о, ти мене розумієш, колєга) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 А я в ночь всегда выезжаю... Часов в 12, в час ночи. холодный душ, кофе, пачка сигарет и вперед. При этом днем и вечером не сплю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Автонаездник, та ми ше ввечері мали їхати але один нєхароший чєловєк не приїхав за замовленням, то ми зараз бігом наступне робим, зранку о 9-й віддам і впєрьод) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 нєхароший чєловєк - редиска за замовленням, в личку напиши чем занимаешся.. интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 і мені цікаво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Автонаездник, baycer, та шо там приховувати- меблі крутим, самі мдф фарбуєм, гнем фасади.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 меблі крутим Я 5 дней как здал свой продуктовый магаз тоже под сборку меблів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 baycer, будь-ласка) Автонаездник, почті колєги) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Andriy1352, эх красота, а можеш на карте отметку поставить где именно был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 golden88, набери в картах Колодіївка або Каштанівка Хмельницької обл. З обох тих сіл можна спуститися в затоку. Яешо будуть питання-звертайся, поясню все. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Приїхали вже. Погода була отлічна, вчора і сьогодні було сонце тіки вночі була гроза. Шашличок вдався добре. Риби не було. Засмагали і купалися. Бачили , як навпроти з гори злітали парапланеристи-гарне видовище-їх було 13. Оскільки той нічний дощ намочив виїзд з місця, то брат переживав бо забув цепи, а я взяв). Але рормально, я його підпихнув і він болото проскочив а я вибрався сам) Треба для таких походів Ниву...але то нескоро.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 Треба для таких походів Ниву +100500. Спокойно еду за сотни км и не боюсь дождей) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 golden88, та я і з цепами завжди вибираюсь але Нива всеж краще) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 31 липня 2014 А я мечтаю о сузуки витара. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах