Scif 5 Скарга Опубліковано: 24 липня 2014 Питання до власників карбюратора Солекс 21053-62. Хтось підключав клапан регулювання якості палива?(той що на місці ЕМР) Чи були якісь позитивні результати? Просто в даний момент стоїть такий карбюратор і є "непереборне бажання" використати функцію регулювання якості палива. Можна зробити, грубо кажучи,регулюємий жиклёр 1 камери. Тобто, в залежності від навантаження на двигун, забідняти чи збагачувати суміш. По прикладу ЕМР, тільки з ширшими можливостями. В планах врізати в колектор лямбда зонд, тоді можна буде взагалі регулювання якістю палива перекласти на нього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 (змінено) Scif, для того что бы заюзать этот клапан, вам полюбому нужен лямбда зонд. а так же контроллер токсичности. вот и мануал нашел в гугле) Посилання Змінено 25 липня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 25 липня 2014 Контролера управління , використаного в вказаному мануалі - не знайдеш ніде. Тому , мабуть, буду робити свій. Ще б десь знайти більш кращий опис роботи... Бо усе що мені попадалось описує лише поверхневу логіку роботи. Мабуть рийдеться придумати самому, як воно повинно працювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DreamLinE 0 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Контролера управління , використаного в вказаному мануалі - не знайдеш ніде.Тому , мабуть, буду робити свій. Ще б десь знайти більш кращий опис роботи... Бо усе що мені попадалось описує лише поверхневу логіку роботи. Мабуть рийдеться придумати самому, як воно повинно працювати. Найти можно, вот на Сландо продают Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scif 5 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2014 Бачив це оголошення, але віддати 500 грн. не знаючи за що .... Майже закінчив свій власний контролер управління. Десь на тижні буду ставити, та настроювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах