Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 повело таки, или примял где то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 зачем ему ваще губа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 губу повело? или снимок такой? Трохи знімок, трохи вона була не ідеальна від початку. повело таки, или примял где то Ніде не врізався, навіть ще захист двигуна не поставив-кліренс дозволяє)) зачем ему ваще губа? Так про раллі мріяв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 зачем ему ваще губа? +1 на пузотерке она в тему, но зачем на танк я не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 +1 на пузотерке она в тему, но зачем на танк я не знаю Так вфтски ж ганяють з ними) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 Так вфтски ж ганяють з ними) с таким клиренсом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 Так вфтски так вони ж 2105) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2015 2105) не тільки хоча, згоден, переважно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 привіт Андрюха ще фендерів не хватае ,фото в лісі агонь 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 привіт Андрюха ще фендерів не хвата Думаю над цим питанням. Не хочу занадто. Щось акуратне хочу зліпити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Andriy1352, так занадто і не треба 5 см буде достатньо.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 (змінено) Дійшли руки сьогодні приварити кронштейн панари. Щоб убезпечитись, зняв бак. Ну і вже задній бампер заодно)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Ну і знявши бак, побачив там невеселу картину... Повирізав там все. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Обробив то всьо перетворювачем. І поки він сох, зняв кронштейн. Він виявився живим, тіки хвостик відламався. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Почистив кронштейн і посадочне місце, приварив його, підсиливши косинкою і накладками. Тримається добре. Наразі доварюю дно баку. Знайшов в запасах якесь копійошне певно, бо короткувате. Але вліпив)) Дороблю-відзвітую Змінено 20 серпня 2015 користувачем Andriy1352 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Andriy1352, Взагалі оброблена по нутру? Сухо пісець.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Andriy1352, так занадто і не треба 5 см буде достатньо.. Що 5 см? Щирина фендера(арки)? Andriy1352, Взагалі оброблена по нутру? Сухо пісець.. Там давно нічого не робилось.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Там давно нічого не робилось.. Машина з середини гниє, треба дуть (мазать, квецять) але треба.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 с таким клиренсом? Майже)) Машина з середини гниє, треба дуть (мазать, квецять) але треба.. Як риба?) Раніше обробляв. Алеж як купив Логана то ніяких обробок не було 5 років і стояла на вулиці. Це останні два роки машина в гаражі на ремонті і виїздить тіки в суху погоду. Тож суха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Як риба?) Та наче з голови)) Мене довго не було, не слідкував.. обкатку пройшов? І як інженер інженера спитаю - скіки тулить?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Та наче з голови)) Мене довго не було, не слідкував.. обкатку пройшов? І як інженер інженера спитаю - скіки тулить?? То я переплутав.) Ще не обкатав. Приблизно 500км чи більше. Не точно бо обкатувалась на холостих в дворі ще. Більше сотні поки не їздив, більше 4000 не крутив. Але відчувається, що моторчику вже легко крутитися. В процесі займаюсь настройкою карба трохи і прошивкою. Поборов детонацію. Тож потихеньку щось вимальовується Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 Ще не обкатав. Приблизно 500км чи більше. Не точно бо обкатувалась на холостих в дворі ще. Більше сотні поки не їздив, більше 4000 не крутив. Але відчувається, що моторчику вже легко крутитися. В процесі займаюсь настройкою карба трохи і прошивкою. Поборов детонацію. Тож потихеньку щось вимальовується терплячий ти)) Кидай відоси по можливості. (ну як будеш там боком валить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2015 терплячий ти)) Кидай відоси по можливості. (ну як будеш там боком валить) Часом кидав. І ще буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2015 Доробив дно баку і крило. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Ще вирішив перепротяжку сайлєнтів зробити під додатковим навантаженням. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Мало що дало. Але пружини краще стали і за важелі не чіпляють. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Також ще коригував прошивку. Їде добре. Важко стримуватись щоб не вальнути), але всетаки трохи порисачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2015 Ще вирішив перепротяжку сайлєнтів зробити під додатковим навантаженням. Мало що дало. Але пружини краще стали і за важелі не чіпляють. Это не на долго. Тоже грузил морду, переобтягивал сайленты - на неделю хватало, потом таже картина, цепляют за верхние рычаги и все тут... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2015 Это не на долго. Тоже грузил морду, переобтягивал сайленты - на неделю хватало, потом таже картина, цепляют за верхние рычаги и все тут... Аморти витримали?, бо в клубня з Кам'янця вирвало. Їздили на риболовлю з батьком. Зловили гарних карасиків і кілька плотвічок. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Машинка їхала добре. Все в порядку. Приїхали, зварили юшку, спекли риби. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Отакий у нас сьогодні "четвер")) Всіх зі святом! Слава Україні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2015 Andriy1352, Хороший отдых,и рыбка хороша! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2015 Отдых то что надо А я вот не пойму,низ заднего фартуха от 05-07? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах