alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 а на холостих взагалі пєсня.На ХХ почти стандарт выхлоп.По видео) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2016 На днях перестав качати ЕБН, вірніше він жужжав, але не подавав паливо. Маючи вже досвід зі зворотнім клапаном, знов поліз туди...теж поламався( та то фігня, глчнув в фільтра, а там апокаліпсис Замінив всі фільтри, продув труби і рішив зняти і продути поплавок...а там.. Сіточка порвана. Замінив. Після складання насос не хотів качати. Вірніше в пляшку качав, але в карби ні. Покурив форуми, кажуть крильчатка може зноситись, хоча він завжди в бензині був. Поставив насос одразу біля баку. Так зараз працює. Проїхався, валить не по дєцки(ну як на мене). Сподіваюсь більше тут сюрпризів не буде. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2016 Хорошо,что решилось.Я так понял,что старый насос после бака сразу теперь?А чего бы не валить то,при таком конфиге?))И если всё работает)П.с.Только сейчас открыло фото,где по дрова ездили в садок,Ух и броневик!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2016 Ну який є) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2016 Андрюха,я в хорошем смысле про броневик,выглядит серьезно так. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2016 Андрюха,я в хорошем смысле про броневик,выглядит серьезно так. Дякую) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2016 Приїхали жінки батьки. Їздили сьоні до лісу * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2016 А я тебе давно говорил что чем ближе к баку тем лучше, покажи где поставил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2016 А я тебе давно говорил что чем ближе к баку тем лучше, покажи где поставил. Одразу біля баку * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2016 Одразу біля баку * сделай плиз фото, хочу глянуть как прицепил и к чему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2016 Поки тимчасовий варіант. Потім вкорочу залізну трубку, щоб все рівненько було в одну лінію. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2016 Гарно в лісі * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2016 Гарно в лісі а ти негідник травичку з квіточками шинами псуєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2016 а ти негідник травичку з квіточками шинами псуєш Жінка теж сварилась, алеж розвернутися треба. Не буду ж я кілометр задом виїздити. Яб зміг, але жінка такої їзди не витрималаб)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Гарно в лісі Andriy1352, Класс!У нас ещё нет такой зелени,только начинает зеленеть всё.Красивая фотка 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Я две недели назад уже черемшу собирал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Я две недели назад уже черемшу собирал))) Я вже більше місяця) Це видно останній раз-переросла і цвісти вже збирається. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Andriy1352, Я сегодня поеду в лес по дрова,покажу как у нас с зеленью обстоят дела))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Andriy1352, Я сегодня поеду в лес по дрова,покажу как у нас с зеленью обстоят дела))) Ок. І поакуратніше там. Ну ти розумієш. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 Ок. І поакуратніше там. Ну ти розумієш.Ага))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 а в мене в селі в лісі таке неросте мусів відкривати вікепедію щоб дізнатись що таке черемша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 а в мене в селі в лісі таке неросте мусів відкривати вікепедію щоб дізнатись що таке черемша Можу розсади прислати))) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 ні дякую нелюблю зелень просто дуже стало цікаво для чого і з чи її їдять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 ні дякую нелюблю зелень просто дуже стало цікаво для чого і з чи її їдять З вареним яйцем і майонезом. Смачний салат зі смаком часнику. * 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2016 іду на кухню а то апетит розігрався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах