VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 Ну я драйвер)), тай з сім'єю був, задовольняв дівчат) * Забув фото "обезшумки") * І ще дещо помітив. На прогрітій машині побачив на поверхні впускного колєктора конденсат... Щоб це значило? Тосол не тече ніде. Бензин спиртовий 95. * сегодня день открытых дверей, я тоже шумку пробовал ложить, вибру если точнее. А эта тебе что то дала? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 Если вибру ложил то ни ту да ты ее клеил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 Карты чуток смочи водой и положи сушиться станут ровными. Та там і дермантин порвався. Треба нові полюбому. Може яку фанеру чи мдв, бо то двп крутиться. Ну і помалювати перед перетяжкою. Ще ричажок відкривання хочу догори перемістити. * сегодня день открытых дверей, я тоже шумку пробовал ложить, вибру если точнее.А эта тебе что то дала? Ну різниця з голими дверима відчутна)) * Если вибру ложил то ни ту да ты ее клеил В смислі? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 Та то я не тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 Если вибру ложил то ни ту да ты ее клеил не переживай, на филенке там всё олрайт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 не переживай, на филенке там всё олрайт Теж є? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 Теж є? * ога, кой чего есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 ога, кой чего есть. Це шо?) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 Це шо?) * мовиля в палец толщиной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 червня 2016 мовиля в палец толщиной Ого! Петлі не обірве?)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Двери не полностью герметичны чтобы там был конденсат. Не знаю как шум, а тепло и сквозняки убирает на ура " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Які сквозняки?) З телефона погано видно. Це шумка? А на фільонках що? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Двери не полностью герметичны чтобы там был конденсат. Не знаю как шум, а тепло и сквозняки убирает на ура" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання ну да, тепло сохранит зимой. А вот это всё об карточку не создает скрипов и шелеста? Ато меня это дико раздражает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Дай герметик під карту * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Які сквозняки?) З телефона погано видно. Це шумка? А на фільонках що? * Ну як які? Свистіло з під карти, із дірок під ручки откривания и свеклоподьемніка Не,не шумка, Изолон, утеплитель На фцленці шар мастіки БПМ-1, товщиною в 1-2 см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Два сантиметри??? Ото екстрім * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Два сантиметри???Ото екстрім * Ну да банка 3 кг на дві двері Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Ну да банка 3 кг на дві двері Капець) Дригун хоч чути?) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Капець)Дригун хоч чути?) * Все чути, це Жигулі все намагання зробити їх кращими провальні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Все чути, це Жигулі все намагання зробити їх кращими провальні Знайомо), але не втрачаємо надію[emoji4] * 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 Все чути, це Жигулі все намагання зробити їх кращими провальні смотря что иметь ввиду под этим понятием, и какими руками это делать. Из того что реально добавило комфорта и я рад что это сделал, это ЭСП, и ЭБН. А ты говоришь провальные.... Я всё никак не пойму откуда столько пессимизма? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 смотря что иметь ввиду под этим понятием, и какими руками это делать. Из того что реально добавило комфорта и я рад что это сделал, это ЭСП, и ЭБН. А ты говоришь провальные.... Я всё никак не пойму откуда столько пессимизма? Ну..... Скажем так, что , меня не устаивает соотношение вложеные средства-результат. А проще говоря раньше я обожал Жигульме за то что за шапку сухарей можно было купить массу запчастей и ништяков,и кайфовать, а теперь просто нет смысла ездить и вкладывать деньжища в Жигули,это просто бессмысленно,меня не радует преспектива вкидывать деньги в такую машину,просто содержу в хорошем тех состоянии.Проще поднатужится,подкопить и через несколько лет взять норм авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 смотря что иметь ввиду под этим понятием, и какими руками это делать. Из того что реально добавило комфорта и я рад что это сделал, это ЭСП, и ЭБН. А ты говоришь провальные.... Я всё никак не пойму откуда столько пессимизма? Вєталь, в нього жигулі часто ламаються) * Щодо шуму. Я раз в таксі 2106 їхав. Так вона така тиха була, що сучасна Тойота. Я обалдів. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 (змінено) Ну..... Скажем так, что , меня не устаивает соотношение вложеные средства-результат. А проще говоря раньше я обожал Жигульме за то что за шапку сухарей можно было купить массу запчастей и ништяков,и кайфовать, а теперь просто нет смысла ездить и вкладывать деньжища в Жигули,это просто бессмысленно,меня не радует преспектива вкидывать деньги в такую машину,просто содержу в хорошем тех состоянии.Проще поднатужится,подкопить и через несколько лет взять норм авто. кредитотошнот? дык ходи пешком, из трамвая оно ж виднее есть смысл или нет. У каждого свой смысл, и спамить во всех темах о его отсутствии как вы считаете, право не совсем то. Вєталь, в нього жигулі часто ламаються) * Щодо шуму. Я раз в таксі 2106 їхав. Так вона така тиха була, що сучасна Тойота. Я обалдів. * некоторые вещи изменить нельзя, но можно изменить своё отношение к этому. Я в 2103 катался так мне она тоже гораздо тише моеё тогда казалась. А как то в фиате крома ехал, жуть.... А на свадьбу меня сестра на ix35 везла, так на мощенке мы с женой по всей задней части салона летали, и вы скажете это комфорт да? Змінено 18 червня 2016 користувачем VETALZZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 червня 2016 То типу спорт) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах