Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 denis13, А что интересного в этом проекте ты увидел, чему можно было бы подражать? Не, вопрос без подвоха, просто ты так часто упоминаешь про данный автомобиль, что действительно интересно, что ты в нем видишь интересного? Ну підвіска там в принципі класична. Тіко "аморти" не такі. Тай чувак проти всього лишнього. Тобто мою рейку він би не одобрив. denis13, годинки 2 назад говорив Андрію що йому терміново нива потрібна ... Було діло[emoji4] Хоча яб хотів типу як Субару, повний привід з муфтою Halldex Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352,субарик в ниву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352,субарик в ниву Ні, в трійку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352, Чего ж за рейку. Рейка у него установлена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352, Чего ж за рейку. Рейка у него установлена. Видно не помітив. Але те, що він проти "лишнього", те я прочитав[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352, И лично я не вижу ничего особенного в данном автомобиле, интересно чем он Дениса забавляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352, И лично я не вижу ничего особенного в данном автомобиле, интересно чем он Дениса забавляет. Та теж задумався. Моста бмв нема, двигун не бмв. А, видно того, що там розпорок нема))) Хоча авто цікаве, але автор нажаль не заморочується з описанням передєлок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2016 Сьогодні ще раз прокаталися, поки остаточно не розкисло. На полях дороги геть розбиті, думав колеса відкрутяться))-видно вчора після нас коли розтало хтось добре буксував. Поле не знімав, зняв штурм гірки біля дому. До місця розвороту і загрузки вискочив без проблєм. з салону трохи не те.. Піду відмивати тепер машину... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Для затравки 1 Дмитрий Самоделкин відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 (змінено) Я трохи пильнув і тут понеслось... Скорой й наліпка БПАН з"явится Змінено 11 лютого 2016 користувачем Дмитрий Самоделкин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Та я без фанатізму) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Рішився я на це дєло, прочитавши, що при спилюванні одного вітка, жорсткість зростає на 20%. Тож небагато втрачу. Спершу напишу про "тюнєнх" приспособи для зняття пружин. Торік стокові зняв добре а от грубшу каябу стягнути було проблєма-зіскакувало. Тож придумав упор і проварив носик що зігнувся. це інфа для тих, хто купив цю приблуду на "деталях". Стягнув без питань, зрізав один віток. Потім як підрізав спиляний кінець за порадою Едіфіра, пружина стрельнула і змістилась на зйомнику, розірвавши відрізний круг... Добре, що ми з батьком не постраждали. Насилу в такому стані поставив. зрізав подовження з кронштейна аморта. Надів колесо і опустив. Пружина зараз рівно стоїть, що радує. Важіль не дістає. Зазор між крилом і колесом зменьшився на півтора сантиметри. Не страшно. Але проїдуся-стане на місце і буде видніше. Важіль нижній вже не так круто вниз дивиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Андрюха, а ты что - пружину под нагрузкой резал?? Лишние части тела есть?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Андрюха, а ты что - пружину под нагрузкой резал?? Лишние части тела есть?? Пружина була стиснута, але я різав вільний кінець. Не посередині)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 але я різав вільний кінець. ну и что? Закусило же все равно. Это же пружина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 ну и что?Закусило же все равно. Это же пружина Той кінець був без навантаження. Віток був відрізаний без проблєм. А от коли кінчик на клин зрізав, тоді зйомник змістився, пружина вигнулась і затиснула круг. А тримали ми з батьком ногами з обох боків щоб не крутилася. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Andriy1352, я понял.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Andriy1352, я понял.. Добре[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Добре Добре, что все таки ничего себе не отрезал. Я вот перечитывать не хочу, но ты же ездил на этих дисках - и не чего раньше не терло (арки), а почему сейчас достает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 (змінено) Добре, что все таки ничего себе не отрезал.Я вот перечитывать не хочу, но ты же ездил на этих дисках - и не чего раньше не терло (арки), а почему сейчас достает? Влітку на інших їздив. Ці на дюйм ширші і за рахунок меньшого вильоту виступають більше ще на 30мм, разом виходить +42 мм на сторону. І гума тут 195 а не 185. А ще зараз не подвійний стаб і підвіска більше ходить. Змінено 11 лютого 2016 користувачем Andriy1352 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Стягнув без питань, зрізав один віток. Потім як підрізав спиляний кінець за порадою Едіфіра, пружина стрельнула і змістилась на зйомнику, розірвавши відрізний круг... Чувство самосохранения отсутствует напрочь.. С пружиной зажатой в сьемнике нужно обращаться нежнее чем с неразорвавшиеся боеприпасом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2016 Чувство самосохранения отсутствует напрочь..С пружиной зажатой в сьемнике нужно обращаться нежнее чем с неразорвавшиеся боеприпасом) Думаєш мені не було страшно?) Я взагалі процес заміни передніх пружин не люблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2016 Не прошло и года Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2016 Не прошло и года А шо дєлать[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2016 я так и не понял как пружину обрезал? в стянутом состоянии оО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах