Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Все мои. 4й позвонок вывалился воспалилось сухожилие бицухи в плече Ну "радості" зрілого працюючого мужика. Стараюсь незважати * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Такого раньше не было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Такого раньше не было.В молодості організм все прощав, зараз починає вилазити * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Да слежу ж за позвоночником. Я ж массажер с дипломом. так шо чуток помню чего учили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Да слежу ж за позвоночником. Я ж массажер с дипломом. так шо чуток помню чего учили. Сам себе мнеш?) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Сам себе мнеш?) Мне уже сколько раз тот позвонок вправляли что я уже жену научил мне вправлять. Теперь это быстро и на халяву) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Сам себе мнеш?) Мне уже сколько раз тот позвонок вправляли что я уже жену научил мне вправлять. Теперь это быстро и на халяву)Я ще не навчив. Ходжу до костолома * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Ходжу до костолома У каждого конечно это дело по своему, мне кажется шо тот костолом мне делал манипуляции--95% лишнее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Ходжу до костолома У каждого конечно это дело по своему, мне кажется шо тот костолом мне делал манипуляции--95% лишнее. Мій хвилин 10 мне. Спочатку розігріває. Прийом 50грн. Цього достатньо. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 хвилин 10 мне Ну то нормально. Нiчого зайвого. Менi мнули по пiв-години, 3-5 сеансiв через день, по 100грн. Потом я поняв шо то розводняк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 хвилин 10 мне Ну то нормально. Нiчого зайвого. Менi мнули по пiв-години, 3-5 сеансiв через день, по 100грн. Потом я поняв шо то розводняк.То це в нас є такий "целітєль". Бере 120 за сеанс. Я раз подзвонив по рекомендації, а він каже приходьте післязавтра(пріколіст). А яж як кінь шахматний. Поїхав в поліклініку до того невропатолога, 10хв., 50грн і О чудо ісцелєнія-встав і пішов. Ну ще боліло, алеж вже був рівний. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Ходжу до костолома У каждого конечно это дело по своему, мне кажется шо тот костолом мне делал манипуляции--95% лишнее. Мій хвилин 10 мне. Спочатку розігріває. Прийом 50грн. Цього достатньо. * сейчас вот езжу спину поправлять. Чего ж собсно каждый день и выезд. За массаж 140гр. Дорого, а что делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 @VETALZZZ,сходи в поліклініку . Я хожу до заввідділенням неврології. Дешево і професійно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 Да много я у кого был,чето по больницам умных не увидел. Все на уколы съезжают.а это можно сказать знакомая. Она хирург, операции на позвоночнике делала, короче человек понимает изнутри что к чему. А вообще парни плавание наше все. Я иногда в бассейне зависаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 @VETALZZZ,а я інколи на Дністрі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 @VETALZZZ,а я інколи на Дністрітак там только ж летом? Или ты и зимой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 @VETALZZZ,а я інколи на Дністрітак там только ж летом? Или ты и зимой?Та нє, я стільки не вип'ю * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 Да уж бассейн для позвоночника очень гуд. Очень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 Тут что перекличка хворих? Вот до чего Жигули доводят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 Тут что перекличка хворих? Вот до чего Жигули доводят. То не жигулі, а робота)Жигулі-то відпочинок. А так то вже пора клюб шахових коней відкривати * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 Дійшли руки замінити підшипник. Взяв польськийСХ, такий на Логані ззаду трудиться вже рік. Подивився трохи інфи в неті і приступив. Дещо складніше, ніж на Логані, але все впирається в наявність інструменту. По нету пілшипник діставали тендітними знімачами салєнтів. Не знаю як вони в них витримали. Я взяв болт з тісків і ще майже метрову трубу і то поки не пішло мало машину з підставки не скинув. Запресовувати вже було легко. Підшипник був Fag, гримів в руках, але не розбитий. Передні стокові жигулівські дууже просто міняти в порівнянні з дворядними. Так що майте наувазі) Кататись вже буду завтра. Шкода, що тане сніг, а нас так толком і не засипало... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 А смазки туда можно добавить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 А смазки туда можно добавить?В підшипник? Я думав. Навіть маю модну зелену Molder. Зняв пильник, а там порядок-все зелено). * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 А смазки туда можно добавить?В підшипник? Я думав. Навіть маю модну зелену Molder. Зняв пильник, а там порядок-все зелено). * Хороший значит производитель,а на Жигу он подшипники делает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 А смазки туда можно добавить?В підшипник? Я думав. Навіть маю модну зелену Molder. Зняв пильник, а там порядок-все зелено). * Хороший значит производитель,а на Жигу он подшипники делает?Я не знаю. На Логан і москаль 41-й робить(там передні однакові).Я і в шліфмашинку ексцентрикову підшипник тієї фірми взяв, то вже півроку працює, а звичайного кетайського на місяць вистачало. * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах