denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 Так ты ж лэд лампошки ставишь А по теме: вы хотите повторить работу лаборатории филипс? У вас это получиться? Строить свет надо быть головастым. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 Так ты ж лэд лампошки ставишь А по теме: вы хотите повторить работу лаборатории филипс? У вас это получиться? Строить свет надо быть головастым. Не ставлю, а зондую грунт(вищеж писав) А так то, раз впроваджуєм роботи баварців то і таке можна спробувати * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @Andriy1352, Ну так найди устройство БМв лэд фары. И погляди шо лампошкой лэдовской не отделаешься. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 в шестерку можно поставить (вкорячить)линзованную оптику Е30 или е34 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @Andriy1352, Ну так найди устройство БМв лэд фары. И погляди шо лампошкой лэдовской не отделаешься.Та панятно) * в шестерку можно поставить (вкорячить)линзованную оптику Е30 или е34Тіки там ціна буде...дешевше лінзи 2103 купити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @Andriy1352,оптика е34 набагато дешевша за Е30,бачив на лох.уа колись за 50$,але там якість,а якщо ще оптика bosch то взагалі класно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @Andriy1352,оптика е34 набагато дешевша за Е30,бачив на лох.уа колись за 50$,але там якість,а якщо ще оптика bosch то взагалі класно!Негусто там * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 вже раритет) вже раритет)колись багато було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 вже раритет)Ну да) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 Че Вы доимелись к тем фарам классики? В классике дорабатывать нет необходимости ПЕЧКУ и ФАРЫ-СВЕТ головной. Их просто держать в исправном состоянии. Ясен красен что когда отражатель посыпался то фара не светит, ну так фару замени и делов. Я могу понять если хоботить поворотные с датчиком дальнего света, который огибает встречку Но оно ж легче пыжануть за 300грн лампошку ТИПА ЛЭД. Типо лохи те инженеры Филипса, которые за ЛЭД фару на БМВ просят под двушку евро. Вот что что, а все эти попытки сделать кустарно свет вызывают только улыбку. А тем более когда, кто то говорит что ставить ино запчасти тормозов-двигатель-кпп-мосты это типо желание сделать иномарку, а сам пихает ксенон-куен с сининькими лапошками по периметру. Света родного хватает жигулю. Жигулю другого не хватает. А свет в е30-е34 гавно Их постоянно на какие то НЕЛЛЫ шмелы меняли, бо не светили никука. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 Слаба пічка в жигуля і обдув неефективний * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 Купи мерседес. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @denis13,дуже смшно), але матиму наувазі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @Andriy1352, И вообще. Жигули раритет. Нечего его в зиму убивать. Надо его к сухому асфальту правильно подготовить и как тока так сразу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 А тем более когда, кто то говорит что ставить ино запчасти тормозов-двигатель-кпп-мосты это типо желание сделать иномарку, а сам пихает ксенон-куен с сининькими лапошками по периметру. А свет в е30-е34 гавно Их постоянно на какие то НЕЛЛЫ шмелы меняли, бо не светили никука. у человека уже стоят детали от БМВ вот я и подкинул идею бош поставить,я же не утверждаю что так нужно делать всем.а что касается фар то хелла хуже бош потому что у неё пластиковая начинка и быстрее осыпается отражатель, вернее он не осыпается а просто плавится от лампочки,в итоге красивая фара на вид нифига не светит. бошевская начинка металлическая, соответственно намного дольше живёт и светит отлично,у меня были такие) и ещё эти фары регулируются для право и левостороннего движения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @nightwolff, У этого человека рейка, насос ГУР, бачек от БМВ е36 которые мне не влезли О чем жалею сильно шо не впихнул все же. Но рад что у Андрея работает. 2 nightwolff та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 так ещё же и 5/120 от БМВ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2018 @Andriy1352, И вообще. Жигули раритет. Нечего его в зиму убивать. Надо его к сухому асфальту правильно подготовить и как тока так сразу.Мій буде їздити у всі погоди. Заколєбаюсь я сухості чекати) * так ещё же и 5/120 от БМВ!А все тому, що міст е36) * А, ну ще генератор і вакуум з гтц * 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 березня 2018 Вирішив взнати реальну швидкість. Я знав що спідак бреше, бо і раніше з кпп fiat 131 брехало, а зараз щей міст і колеса інші. Спочатку скачав додаток на телефон і спробував ним. Так, прикольно, але цифри якось скачуть різко. Далі взяв навігатор з Логана і поставив. Ним краще дивитися. Міряв поки тіки по місту і виявив, що я повзав, а не їздив. Виявляється я рідко більше 50 їхав. Отже на швидкості 50 по gps спідометр показує 75. Я і їздив раніше не більше 80 по спідометру. Тепер став їздити 80-90 по спідометру, стало веселіше Треба ще якось по трасі випробувати ну і терміново якось датчик в мосту задіяти, нема чого йому вхолосту дані зчитувати)) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 березня 2018 у меня врет так: по спидометру 100 по факту 82. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 березня 2018 у меня врет так: по спидометру 100 по факту 82.В мене на стокмосту і колесах теж так приблизно було. Зараз редуктор 4.44 а не 3.9 і колеса більші. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 березня 2018 У меня гад на -10км врет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 березня 2018 У меня гад на -10км вретРедуктор чи кпп не рідні? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 березня 2018 Надо по тахометру ездить. Спидометр то такЭ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 березня 2018 У меня гад на -10км вретРедуктор чи кпп не рідні? * Редуктор2106,кпп2106,и мотор 2101,все не родное( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах