VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 січня 2018 @denis13,такі да. Перед 1450 зад 1380 Для порівняння е36 1418-1431 Ваз2103 1365 1321 Передок переплюнув беху)) ну норм, жопу только теперь отлавливать больше надо будетНе помітив я, щоб вона тікала. Підвіска тримає * чем шире перед - относительно зада, тем больше избыточная поворачиваемость. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2018 @denis13,такі да. Перед 1450 зад 1380 Для порівняння е36 1418-1431 Ваз2103 1365 1321 Передок переплюнув беху)) ну норм, жопу только теперь отлавливать больше надо будетНе помітив я, щоб вона тікала. Підвіска тримає * чем шире перед - относительно зада, тем больше избыточная поворачиваемость.Хрін там. Біля школи розвертався, газанув і тіки трохи закинуло. Певно шипи тримають. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 січня 2018 Заїхав в гаражу. Підтягнув трос щеплення, бо передачі важкувато вмикались. Також замінив кнопку аварійки, бо моя погано вимикалась. Чось на новій, яка на деталях позиціонується як 2105, 6 контактів, а на старій 7. Але порахував дроти, а їх 6. Поставив, працює тепер можу дякувати) Завтра по плану прокачка гальм, повна. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Заїхав в гаражу. Підтягнув трос щеплення, бо передачі важкувато вмикались. Також замінив кнопку аварійки, бо моя погано вимикалась. Чось на новій, яка на деталях позиціонується як 2105, 6 контактів, а на старій 7. Але порахував дроти, а їх 6. Поставив, працює тепер можу дякувати) Завтра по плану прокачка гальм, повна. * брав таку кнопку, теж все працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Заїхав в гаражу. Підтягнув трос щеплення, бо передачі важкувато вмикались. Також замінив кнопку аварійки, бо моя погано вимикалась. Чось на новій, яка на деталях позиціонується як 2105, 6 контактів, а на старій 7. Але порахував дроти, а їх 6. Поставив, працює тепер можу дякувати) Завтра по плану прокачка гальм, повна. * брав таку кнопку, теж все працює.Значить і моя буде * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 чем шире перед - относительно зада, тем больше избыточная поворачиваемость. Хрін там. Біля школи розвертався, газанув і тіки трохи закинуло. Это не так проявляется. Избыточная поворачиваемость , это когда в динамичном движении , на скорости заходишь , даже в плавный поворот , и чувствуешь как сносит зад , или передок ввинчивается в поворот более интенсивно. Разворот на месте , это поворот как бы "статический" и не имеет такого сильного влияния на снос задней оси.Здесь больше работает сила инерции. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Прокачали з жінкою гальма і поїхали кататись в поля ну і песика вигуляти. Спеціально вибирав, де більше сніжку. Їде добре. Правда раз в заметену снігом ямку влетіли, але все на місці Поки собачка гуляв, заповнив багажнік дровами(приємне з корисним). Завіз своїх додоми і погнав в місто за розливним. Собі хмельницького, а жінці її рідного лисичанського). Ну і вже без них пробував різко гальмувати. То добре гальмує. На снігу сліди від всіх чотирьох коліс. На фото може буде видно, бо вже смеркає. * чем шире перед - относительно зада, тем больше избыточная поворачиваемость. Хрін там. Біля школи розвертався, газанув і тіки трохи закинуло. Это не так проявляется. Избыточная поворачиваемость , это когда в динамичном движении , на скорости заходишь , даже в плавный поворот , и чувствуешь как сносит зад , или передок ввинчивается в поворот более интенсивно. Разворот на месте , это поворот как бы "статический" и не имеет такого сильного влияния на снос задней оси.Здесь больше работает сила инерции. Ну поки не помічав зносу на асфальті. На сніжку легко закинути зад в повороті. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 Избыточная поворачиваемость , это когда в динамичном движении , на скорости заходишь , даже в плавный поворот , и чувствуешь как сносит зад , или передок ввинчивается в поворот более интенсивно. Во-во у меня сейчас точно также, но я привык все списывать на говнорезину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @optimus prime,а гума теж велику роль грає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @optimus prime,а гума теж велику роль грає Товарищ купил себе поддержаную 05, на такой резине, сток само собой, так вобще не рулится, притом гойдает как в моторной лодке, на кольцо где я под 100 иду нужно при 60 заезжать (((,как они ездят хрен пойми. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @optimus prime,може ще ходова не в порядку або прокладка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @optimus prime,може ще ходова не в порядку або прокладка... Просто все сток.Жига в стоке ужастна,бррр(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @optimus prime,то як казав Паніковський:-пілітє Шура, пілітє Доработки дають результат, перевірено на власному досвіді. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2018 @w-126, ось цей поворот я прохожу на третій передачі. Зад на сухому не заносить. Швидкість точна хз яка. Спідометр в парі з кпп 131 показує 60 приблизно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Сьогодні їздив тільки жигуликом. Підсипав весь день сніжок, але нам то тіки в радість Колодки притираються. Гальмує все краще і краще, не по жигулівськи якось, а по іномарошному)) Відчувається добрий баланс між осями. * 3 VETALZZZ, andre34 та optimus prime відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Задняя арка и колесо просто секас встали. При ходе подвески не затирает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 Задняя арка и колесо просто секас встали. При ходе подвески не затирает? Не затирає, яж розширив. Але хто не знає, то не здогадується навіть * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 @Andriy1352, Я тут рекламую шо задняя независимая ходовая это крутотень. Давай подключайся. У меня ж тока два рычага, а у тебя ваАаще многорычажка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 @denis13,це як кому, когось і нерозрізний влаштовує) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 @Andriy1352, Ну да. Кому как. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 січня 2018 @denis13,головне, щоб подобалось) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Зранку -20, але поїхав жугуликом, бо він в теплій гаражі ночував). Двигун до 80 більше не грівся, але в салоні було нормально і передні вікна не замерзали. Автівок в місті було меньше, ніж завжди. Ех, щеб сніжку... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Прилично, у нас -12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2018 Вдень було 10. Але скоро хляпанина за прогнозами * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 січня 2018 Авто так і катається кожен день. Сьогодні ночувала надворі. Зранку -10, але завелась без проблем. Масла роль велику грають, щеплення відпустив одразу і не заглохла і оберти не впали. Вчора трохи займався. Приїхала звізда від Vetallz і я її поставив. Дякую, друже Машинка стала різвіша, але просить 95-го. Спробую. Ще чось кінцевик правих дверей не вмикав світло. Почистив-працює. Також нарешті скрутив чутливість сигналки, бо часто спрацьовувала від автівок і котів. Тепер нормально. Катаємось далі * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах