yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Просто таким методом меньше гемору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Просто таким методом меньше гемору. Та я вже опосля так і подумав. Хотів же спочатку приварювати але за порадою сверлив.. Але то таке вже. Все робиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Процес пішов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Нарешті потихеньку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 А шо там багато нада варить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 А шо там багато нада варить? Та не дуже: -поріг з підсилювачем і з'єднувачем -ремвставки крил -стійка бризковика -фартух Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Привіт. Ремвставку крила високовато обрізав. Іще маленька порада переточи сверло пером так зручніше висверлювати і в нижній деталі не робиш отворів. З почином. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 переточи сверло пером так зручніше висверлювати і в нижній деталі не робиш отворів. Сто пудов! Є спеціальні свердла для сварних точок, але є відео, як заточить звичайне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Привіт. Ремвставку крила високовато обрізав. Іще маленька порада переточи сверло пером так зручніше висверлювати і в нижній деталі не робиш отворів. З почином. Привіт! Щодо ремвставки чого високо?-якраз нормальний доступ, там же варити треба, тай нова ще вища. Різав з таким розрахунком, щоб на стику можливо молдінг був, якщо тріщинку дасть. А чого наскрізь сверлив бо не попадав на точки. За поради дякую! Сто пудов! Є спеціальні свердла для сварних точок, але є відео, як заточить звичайне. Подивлюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Отак треба заточить. Діаметр - 6-6,5 мм. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 В мене такі по дереву є)) А щодо діаметра то і сімкою не попадав))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Або купить і не любить собі мозок... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Або купить і не любить собі мозок... Як варіант) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 В мене такі по дереву є)) По дереву не така заточка, і не така сталь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 По дереву не така заточка, і не така сталь! Та я шуткував)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Та я шуткував)) А я думав ти серйозно - бо перевів би свердло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 А я думав ти серйозно - бо перевів би свердло. Ну да. Ти шо?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 (змінено) Продовжив роботу. звільнив закладну пластину від залишків гвинтів за допомогою зварки Приварив розпорки, щоб підсилити кузов Далі приступив до демонтажу старих деталей . Нові наперед підготував всередині порогу була купа сміття, підсилювач насилу дихав, поріг більш меньш живий помудохався, видаляючи залишки підсилювача з під стойок, особливо з-під передньої, але старання того варті-новий двоміліметровий підсилювач стає від арки до арки і зав'язаний зі стійками, а не приварюватиметься встик до залишків гнилих, як це зазвичай ро зварювальники Далі, прихвативши підсилювач, накинув двері, щоб виставити центральну стійку. Виставив з другої спроби, наче нормально. Обварив стійку, накинув і приварив поверху поріг На сьогодні все, далі варитиму ремвставки крил, поріг до підсилювача по низу, з'єднувач і т.д.... Змінено 1 лютого 2015 користувачем Andriy1352 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Ти отвори не свердлиш.Я завжди так роблю,воно акуратніше виходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Зачищаю і гут) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Я завжди так роблю А ще є спеціальний дирокол для таких цілей - але він трохи коштує... Andriy1352, а ти яким грунтом покрив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Епоксидним Хороша штука. Он крило вісім років тому ним покривав і ржавчини нема 2 DiKing та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Андрюха по чом метал брав.. Дiло движеться заздрю по доброму,вже самому хочiться калдувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Он крило вісім років тому ним покривав і ржавчини нема А шо ж не заантикорили,или у вас через каждые 8лет, план, куски от крыл отрезать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2015 Андрюха по чом метал брав..Дiло движеться заздрю по доброму,вже самому хочiться калдувати Шара. Пороги ше влітку по 35 знайомий продав. Ремвставки по 30 і 35, стойка 150, фартух 120 А шо ж не заантикорили,или у вас через каждые 8лет, план, куски от крыл отрезать? Крило відрізав щоб нормально поріг завести. Раніше робив не я. Я тіки грунтовані деталі віддавав. А зараз ще рано антикорити. Поварю, помалюю а вже тоді позаливаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах