denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 М40/42/43/44 чавунні блоки абалдеть древность Таки да https://www.drive2.ru/l/6191264/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 М40/42/43/44 чавунні блоки абалдеть древность А в тебе шо?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @Andriy1352, чугуни получается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @Andriy1352, чугуни получается Не знав ще скажи) Люміній пішов з Nсерії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @Andriy1352, м52\м54 люминий уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @Andriy1352, м52\м54 люминий ужеТо 6 циліндрів. Я про 4. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 А ты за обрубки только. Я думал за нормальные двс так же. Тягал я уже и n46. Тяжелый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @denis13,я про ті, які нормально стають в жигулі. Обрубки то трициліндрові. Не любиш обркбки? Нащо собі пхав і жінці купив?) Доречі, шо там одиничка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 себе другое не влезет. Жене если шо свапну нормальный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 <p>@denis13,тяжолий всборі? Жінці м54 а собі її забереш?) А м43 на ланус піде?)) </p> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 <p>@denis13,тяжолий всборі? Жінці м54 а собі її забереш?) А м43 на ланус піде?)) </p>и кардан в Ланус! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @VETALZZZ,і бочком) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 Жене если шо свапну нормальный.а оно ей надо?это уже болезнь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @Emissions, кто бухает кто свапает. каждый болеет как хочет. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Emissions, кто бухает кто свапает. каждый болеет как хочет.скажу по компьютерному - апгрейд это состояние души, и Виталя это должен понимать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Emissions, кто бухает кто свапает. каждый болеет как хочет.скажу по компьютерному - апгрейд это состояние души, и Виталя это должен понимать Дивлячись апгрейд чого) хтось біше в тачку вкладає а хтось в композалізо щоб танки краще грати. Але шо то шо то краще ніж жити без хоббі і пробухувати бабло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Emissions, кто бухает кто свапает. каждый болеет как хочет.скажу по компьютерному - апгрейд это состояние души, и Виталя это должен понимать Дивлячись апгрейд чого) хтось біше в тачку вкладає а хтось в композалізо щоб танки краще грати. Але шо то шо то краще ніж жити без хоббі і пробухувати бабло.мне и то и другое интересно. Комп ещё недавно стоил как не слишком убитые Жигули, уже подешевел, постарел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Emissions, кто бухает кто свапает. каждый болеет как хочет.скажу по компьютерному - апгрейд это состояние души, и Виталя это должен понимать Дивлячись апгрейд чого) хтось біше в тачку вкладає а хтось в композалізо щоб танки краще грати. Але шо то шо то краще ніж жити без хоббі і пробухувати бабло.мне и то и другое интересно. Комп ещё недавно стоил как не слишком убитые Жигули, уже подешевел, постарел...Мені теж, але приорітет-авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Emissions, кто бухает кто свапает. каждый болеет как хочет.скажу по компьютерному - апгрейд это состояние души, и Виталя это должен понимать Дивлячись апгрейд чого) хтось біше в тачку вкладає а хтось в композалізо щоб танки краще грати. Але шо то шо то краще ніж жити без хоббі і пробухувати бабло.мне и то и другое интересно. Комп ещё недавно стоил как не слишком убитые Жигули, уже подешевел, постарел...Мені теж, але приорітет-авто.аналогично 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 @Emissions, кто бухает кто свапает. каждый болеет как хочет. одно дело когда убитый древний двиг свапают на новый современный, так как делать старый не целесообразно. А другое дело от некуй делать менять то что норм работает так как руки чешутся... т_т Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2018 А другое дело от некуй делать менять то что норм работает так как руки чешутся... т_т Андрей пошутил я продолжил. Хотя если еденичка перейдет в статус: Че с ней делать? То чего бы и нет? База у е87 прикольная. Зажигалочку сделать будет весело. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 Пробив vin заради цікавості.Комплектація більш ніж влаштувала, матиму чого прагнути https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/bmw/vin_check?su=4ivkzpvjuh18Цікаво, який пробіг прочитається @denis13,ти беховумний. Підкажи, як взнати проводку по vin. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 У ***. Проводку я не пробивал. У меня комплект был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2018 У ***. Проводку я не пробивал. У меня комплект был.Коса+в салон? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах