Перейти до публікації
Drumandbasser

Не включається передача

Рекомендовані повідомлення

Проблема така-на холодну не втикається ЖОДНА передача.Після того,як все-таки вдастся включити першу,другу,третю і четверту,вони вже з натягом включаються.Найважче з задньою.Не знаю в чому може бути проблема.Зчеплення працює нормально.Забув уточнити-передачі не включаються як і з зчепланням так і без нього.Коробка повністю перебиралася,масло залив звичайне ТАД-17.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

а может маслу трндец? ктож сейчас тадом пользуеться?(( те более того, советского мала уже в природе нет.. залей что-то получше.. у меня хадо - передачи ходят просто великолепно

Поділитися повідомленням

можливо.я залив тад тимчасово,поки пятиступку перебираю.але я не думаю що в маслі справа.хоча хз)

Поділитися повідомленням

ну по симптомам похоже как будто масло загусло а потом уже коекак разжижилось и еле работает... тад 17 современны и тад 17 советский это разные масла... лучше залить чтото недорогое но брендовое. проконсультируйтесь с Дмой баксом - он вам подскажет на любой бюджет..

Поділитися повідомленням

ктож сейчас тадом пользуеться?

Я..у меня в старой коробке было ТАД 17 современного производства, летом дискомфорта не было, с холодами не много загустевало, нужно было просто прогреть коробку, но и на холодную втыкалось, но сложней, так что врядли проблема в масле, скорей в коробке самой.

Пы.Сы. Сейчас в коробке Комма от Бакса, брал как временное - так и ездит.

Поділитися повідомленням

ну коробка повністю перебрана власноручно.хз що саме може бути в коробці,так як потім дійсно всі передачі включаються нормально.

Поділитися повідомленням

Drumandbasser,ну тогда хз, может у тебя там действительно смола какая-то...пока разогреется...

Поділитися повідомленням

а может просто траблы с сцепой?

навряд.коли витискаю зчеплення чути як перестає шуміти підшипник первинного валу)

передачі не включаються як і з зчепленням так і без нього.

Поділитися повідомленням

Отже,знайшов я причину невключання передач-масло,а точніше те що там було)Це ппц.Точно смола.Пальці липнуть,привід спідометра пальцями важко було крутити)Підозрюю що цей ТАД-17 що я залив був неякісний ще й протермінований.Зараз вернув назад пятиступку залив масло Маннол-таке враження що пересів на іномарку)Заодно прийшлося поміняти еластичну муфту Сонатекс,яка не пройшла і 1500 км-не купуйте такого,лажа повна.

Поділитися повідомленням

Это у тебя не работала пара синхрон-муфта и было невозможно правильно воткнуть передачу.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз