Sample 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 теперь тебе на ford-club.org.ua Nomak1989 должен был первым подсказать (если неошибаюсь бортовики сиерры бывшой и скорпа уже там) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 Sample,Бортовик и тут есть) Если я поменял авто это не значит что я ухожу с клуба. У меня тут много друзей) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sample 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 Nomak1989, та шучу шучу CrazyVano, хороший фордик, фотки склона в студию!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 Наконецто пофоткал маську))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 CrazyVano, смотрется мего жирно. Смотрю РС пороги со спойлером . Как пересветил приборку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 Nomak1989, Угу ищу рс или косворт бампера. Светодиодами))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2012 CrazyVano, анриально.Я за 2 года не смог найти( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах