slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 йоптіль-моптіль. хлоп з дуба впав ти ж тільки дах хотів малювати)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 та от затіяв помальовочку, ну нічого, зато маю надію що буде не гірше чим було, заодно позабираю всі царапини на фарбі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 роботи не початий край успіху і терпіння!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 Самое главное в этом процессе , это терпения и выдержки все вывести , удачи , не торопись , делай все постепенно . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 так терпіння там не завадить, але прорвемся... всім дякую за підтримку по ходу діла буду викладати свої "художества" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denish111 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 а чем хром чистишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 а в магазині купив чудо-напій - пепсі(воно дешевше, чим соса-сола, головне щоб була в складі ортофосфорна кислота, доречі глянь в вікіпедію що то за хімія), я намочив трапочку, промив хромовані речі, так обільно, щоб мокрі були, можна при можливості в ванночку покласти з тої фігні, потім за пару хвилин промив водою, можна з миючим засобом, але не обов"язково(я просто добре змивав) і сяє я лямпочка Ілліча я от зимою один бампер натер так, досі як дзеркало, правда трохи пилюкою припав, але то таке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2011 На машину просятся задние фонари с хромироваными корпусами,и передние подфарники тоже.. а не это черно-пластиковое го..но.. так терпіння там не завадить, але прорвемся...А терпения понадобится много, помню как свою выготавливал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2011 передні підфарники є, і хромована решітка, і ободки, і бампера, а от задні фонарі і хромовані злизувачі, і "вудочки" в планах на закупівлю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 червня 2011 Я уже взяв у машину ту свинцеву подушку, гумовий молоток і ударну викрутку. Ти хоч молоток маєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 хоч молоток маю, і сокирку... я певно пару днів піду на роботу, як буду йти в гараж - напишу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 сьогодні мої одногрупники припіднесли мені цінний подарунок(хвалюся): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vitalik06978 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 Класная вещица у самого такой был.Теперь хочу новый брать.Сгорел старый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 як успіхи по машинці ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 та от работаю, спочатку надригатись треба, приїду з села, поїду візьму пулвер в діда(треба на нього глянути, я колись тама його бачив), може там в нього і компресор нарию... і буду пробовать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 вирішив трохи підняти темку завіз вчора свою машинку до майстрів, які будуть її малювати, звичайно, екстремально їхати без вікон, відчуття, наче сидиш в тоненькому світерку... ну і раз я сюди зайшов, то трохи похвалюсь другим нашим сімейним авто: ГАЗ 24 "Волга" була пригнана(отримана) моїм дідом в далекому 1981 році, десь в листопаді він її дуже цінив, дуже глядів, і тому вона досталась мені в такому стані, а саме - майже 100% оригінал з неоригінального - підкрильники, які були встановлені минулого року, після антикорозійної обробки, ну і акумулятор, ага ще в цьому році був встановлений ремкомплект на бензонасос, а решта, як каже мій батько, ніодної сучасної гайки там нема... ось в такому стані нам досталась ця машинка, це ми їздили недавно в село в хмельницьку область, 250 км в одну сторону ага, на спідометрі пробіг майже 78000, майже все працює, майже, тому що: жалюзі перед радіатором не закриваються, бо машина ніколи не експлуатувалась зимою, антена не піднімається іне опускається, хоча як не дивно моторчик живий, просто щоб до того глянути, треба розібрати пів морди, а саме: зняти решітку радіатора, бампер, крило, ну то кароче ще не скоро до того дойде... а так - то все цілком працездатне, я їхав за кермом в село і назад - ото я скажу вам відчуття, що на кораблі, чути тільки як завиває повутря яке закручується за воздухозаборники що на задніх стійках.... ну от і розказав нарешті... якщо когось щось цікавить - питайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 трохи похвалюсь другим нашим сімейним авто: ГАЗ 24 "Волга" Замечательная машинка, тут действительно есть чем похвастаться, давно таких 24 не видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 єдине що є незначні сколи краски, але під низом хороший слой грунтовки, тому буде служити ще довго... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 Все одно попідмальовуй - сама грунтовка довго не тримається, а на рахунок малювання цілої машини ти вже в курсі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 то батьків машина, мені там не дадуть ковирятись, тому хай буде як є, а там побачимо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 вона досталась мені в такому стані то батьків машина Путаемся в показаниях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 вона нлежить моїй сім"ї, і відповідно мені, але я не пхаюсь до волги, а батьки - до жигуля... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2011 vedmid, Оце машина для тебе! А взагалі - красава! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 vedmid, На моей улице есть у мужика 24-ка в оригинале, но твоя вообще МУЗЕЙНЫЙ ЭКСПОНАТ по сравнению с ней.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Мец,отут ти правий, там навіть резина СССР... ну а з моєю зараз якраз ведуться сурйозні роботи, кришу вже переварили, зараз порізали перід, обробляють, і почнуть варити нові крила і морду(там було таке....) приварили ремвставку внизу правої центральної стойки, далі походу роботи буду старатись писати, а от як зроблю - буде фотозвіт процеса і результат... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах