vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 мав проблему зі стартером - йому десь півтора роки, походу втягуюче пішло спати як добре що на балконі був старий стартер бялоруський, виявився доволі справним, поставив вранці, цілий день їздив, машинка взагалі з пів оберта заводилась а той "новий" певно зремонтую - поміняю втягуюче і хай лежить про всяк випадок якість сучасних запчастин м"яко кажучи не радує... колись на старому стартері поміняв 3 бендікса - пару раз заводив машину - все, бендікс пішов... потім достав старий, всьо що можна було з нього перекинув на новий, - поки працює... на весну планую підмалювати машинку, навішати рідного хрому - решітка(правда не в ідеалі) є, задній бампер(стан на 5) є, лишилось знайти передній і клики, і весною буду сяяв найближчі плани: поміняти цеп і зірочки, поставити колінвал тайговський, автонатягувач цепу і ще пару речей по мєлочам... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 поставити колінвал тайговський і то всьо?:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 vedmid, чтобы поставить тайговский коленвал, нужно как минимуму еще и поршня ТРТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Та він мав на увазі розподільчий вал - розпитував мене про нього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 а ну да... може хто знає ціну? бо тут чувак продає з постіллю, бу, каже ідеальний стан пройшов 15 тис Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 vedmid, краще брати новий! Найголовніше, щоб він був дійсно ВАЗівський Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 Це можна оцінювати двояко. Якщо використовувалось масло, типу совдепія - може бути знятий шар цементації. І у тебе то чудо швидко загремить. З іншого боку, якщо він проїхав 15000 і далі в ідеальному стані - це може бути підтвердженням якісного виконання - всякі підробки спрацьовуються за цей час. Оцінити якість можна, якщо ідеально відмити вал і обойму - в чистій і сухій обоймі вал не повинен мати люфту - прокручуватись може вже вільно, але не бовтатись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 бо тут чувак продає з постіллю Знаем етого чувака- ет Я! Ребят, кто с Вас брал для себя галимые запчасти? Я двиг стоил для себя, а не для того что бы его барахолить! Распред ТОЧНО НЕ ПОДВАЛЬНЫЙ, можете тереть и трясти сколько угодно Масло лил АЗМОЛ ТУРБО 10/40- одно из лучших масел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 kontinental, Вибачай, якщо образив. Не мав на увазі нікого особисто - тільки розплдільчий вал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 kontinental, извини, если обидели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2010 зараз веду переговори про купівлю... думаю скоро вже буду мав то щастя.... заодно цеп поміняю з зірочками тільки є питання: може одразу автонатягувач ланцюга взяти? на форумі читав що воног того варте... хоча думки як завжди розходяться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2010 Говорят хорошая штука, но я когда мотор собирал поставил обычный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 знайшов я через нет чувака у львові який займається полонезівськими коробками - ціна заманлива зараз з ним в неті спілкуюсь, може візьму в нього коробочку з установкою... VETERAN,яка коробка оптимальна, і як провірити чи дали саме то, а то ви розказували - а я вже призабув.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 Сколь за коробку если не секрет? У нас продают по 750-800 как обычные, так и скоросные. при выборе смртри на : - пыльник ручки КПП- что бы не дырявый, а то найти его нереально, постоянно масло выбрасывать будет. - потряси за шток- ход должен сводится к минимуму, подшыпники не стучать. - зубья штока не слизаны - со стороны муфты вообще не должно быть шата - передачи включаются легко - гарантия- минимум полгода Определись какая именно тебе нужна. Скоросная к примеру очень туго идет под гору, но все же лучше родной коробки- передачи то длинные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 та я от не можу визначитись яку саме брати: тягову - їжджу на дачу і там трохи затяжний підйом, швидкісну - реально трошки більшу швидкість можна розкочегарити їжджу воснивному по місту, хоча деколи бувають дальні поїздки, п"ятиступку хочу по тій причині що на 100км\год - гуде як танк, думаю якщо на тих же 100км\год втикнути 5-ту - мотора майже чути не буде я так розумію - що на тій що на тій до 140 машину можна без проблем розігнати, а більше не знаю чи на жигулю треба.... за коробку просив 500 і встановлення 200, нарахунок гарантії - в неті на аукціоні писав що 2тижні(чи місяці) - чесно не помню, думаю якщо буде сам ставити - можна розкрутити і на пів року, але то по ситуації Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 у меня на скоросной при 110 км чуть до 3000 не доходила- самое оно, економный режым. 140 на скоросной не придел, а вот на тяговой не знаю. (не боись, не мой мотор так крутили) при езде под горку разница между скоросной Фиат и стоковой 2101 едва ощутима. А на гарантию крути на максимум. Пы.Сы. и ещё момент- практически у 90 процентов коробок Фиат, при включении 3 передачи слышен негромкий вой, который практически сразу исчезает при повышении оборотов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2010 отримав вчора розпредвал, от тільки не знаю коли поставлю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 і вмене під час зими трохи все загальмувало, але через зиму підзбирав трошки прікольчиків: решітку з значком, бампер задній, бампер передній, габарити копійочні, трошки похвастаюсь обновками: корпуса підсвітки заднього номера: габарит ВАЗ 2101 - один мав правий, сьогодні натрапив на другий: правий(на фото), я купив в ANTOPа, зліва - купив сьогодні натрапив випадково - сьогодні потрапило до рук все нове.... купив сьогодні передній бампер з кликами: решітка була поперредньо куплена: ще є балка заднього бампера, клики, ще одна балка, фонарь заднього ходу.... корпуса підсвітки заднього номера: сьогодні чисто випадково натрапив, там же і габарит знайшов новий.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 Вирішив показати мені мій бампер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 Вам - мій... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 vedmid, Везунчик - нові корпуса підсвітки знайшов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 (змінено) Antop, я власне хотів похвалитись, але ти поспішав... в них ще є нові пласмаски на задні фонарі ВАЗ 2101, ну і я казав, як щось появиться щоб казали.... Змінено 24 березня 2011 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Ти що, з тим спиш? Ти мені на машині тим похвались, а не на дивані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 от позбираю все що треба, понадраюю, тоді поставлю і буду хвалитись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Зрозуміло - ще один музей під закритим небом. Мій бампер також висить і тепла чекає. Але я не хвалюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах