Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

от настав час зробити щоб було 2 комплекта резини з дисками(зима\літо)

маємо: диски від 2108(2109), вже почищені і погрунтовані:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

фоткалось телефоном під час грунтування

от тільки не визначився в який колір пофарбувати

в червоний - кажуть зразу попаду в тему "рагульський тюнінг"(Львівський тюнінг клуб)(сорі, але з пісні слова не викинеш)

в чорний - кажуть одноклубники, що буде трохи недобре дивитись - диски чорні, колеса чорні...

чорний з білим: по центру чорний, а край білий - трохи багато грання, та й кажуть що білий тяжкувато вималювати - одразу всі нюанси відкриє, та й маркий\

вчора, правда виникла ідея - покрасити зовнішню частину(ту яку буде видно при погляді на машину) хромом(в балончику) і покрити лаком, а внутрішню частину - наприклад, білим або чорним

от і мучусь - не можу визначитись як краще

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
хромом(в балончику)

брєд!!! ти колись малював хром балоном? ти думаєш шо дійсно виходить хром? забудь той варіант! не чув шось тої розмови з одноклубниками, видно я тобі втикнув шось, але малюй в білий і не парся!!! або чорний глянець і всьо буде супер!

Поділитися повідомленням

Купа варіантів , можна чорна середина червоний бід , можна червона середина білий обід , в загальному варіантів море включи фантазію !

От тобі приклад червоного з чорним , правда то розварки але приблизна картина вимальовується

Зображення

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

vedmid, а чего не классические диски? У 2108 вылет 40 мм... против 29 мм у 2103/2105.

Поділитися повідомленням

без коментариев

Зображення

Зображення

Змінено користувачем nemez

Поділитися повідомленням

nemez, рулит без вопросов... а код краски какой? Вроде цвет один в один как родной.

Поділитися повідомленням

DRiV3R,

навскидку не вспомню, она ложится глянцем, спецом для покраски дисков - литья и т.п.,

могу уточнить - банка с остатками осталась

Поділитися повідомленням

slim_painter, ти якраp порулив за м"ясом, як я приїхав на окружну, а потім з Fani на площадці говорив

Fani, а прокатить з 2-ма кольорами(чорний+червоний)? - не хочу щоб з мене сміялись

цитата з одної з тем про диски(виліт, розміри і т.д.):

Колесо 2101-3101015 с восемью овальными отверстиями. Предназначено для ВАЗ-2101, 21011 и 21013. Вылет 37 мм. С начала выпуска имело ширину обода 4,5 дюйма. С 1991 года профиль "подрос" до 5 дюймов и обзавелся хампами с двух сторон - кольцевыми выступами на полках для плотной посадки бескамерных шин. Hыне выпуск "копеечного" колеса прекращен. А поскольку вылет его отличен от других, заменить колесо можно только аналогичным. Если такового не нашлось - меняйте весь комплект: подойдут 2103, 2105, 2107. В крайнем случае - пару, на одной оси.

Колесо 2103-3101015 с шестнадцатью круглыми отверстиями. Первоначально предназначалось для ВАЗ 2103. Вылет 29 мм. Ширина обода 5 дюймов, хампы с двух сторон. С 1995 года обод не имеет выступов под декоративный колпак, а диаметр центрального отверстия увеличен до 60,5 мм - для установки "пятого" ступичного колпачка. Hа сегодня - единственное колесо для "классики", не снятое с производства. ("Восьмерочное" не годится из-за большего вылета.)

Колесо 2105-3101015 с пятью овальными отверстиями. Предназначено для автомобилей ВАЗ-2104, 2105 и их модификаций. Вылет 29 мм. Ширина обода 5 дюймов.

Колесо 2107-3101015 с четырьмя овальными отверстиями. Предназначено для автомобиля ВАЗ-2107 и его модификаций. Вылет 29 мм. Ширина обода 5 дюймов. Выпущена незначительная партия.

Колесо 2108-3101015 с шестью овальными отверстиями. Предназначено для автомобилей "восьмого" и "десятого" семейств. Вылет 40 мм. Первые партии поступали с шириной обода 4,5 дюйма, но быстро были заменены 5-дюймовыми. Хампы расположены с двух сторон. Hевзаимозаменяемо с другими 13-дюймовыми колесами, поскольку у последних вылет меньше. Так, при использовании на "Самаре" колес 2103 увеличится на 22 мм колея и резко возрастет нагрузка на подшипники ступиц. При этом отрицательное плечо обкатки, отвечающее за устойчивость "по курсу", станет меньше.

то якась має бути спеціальна краска для дисків?

Змінено користувачем vedmid

Поділитися повідомленням

Вылет 37 мм. С начала выпуска имело ширину обода 4,5 дюйма

А 2108 має виліт 40мм і ширину 5 дюймів. Для 5-ти дюймів виліт має бути, як у 2103 - 29мм.

Поділитися повідомленням

Колесо 2101-3101015 с восемью овальными отверстиями. Предназначено для ВАЗ-2101, 21011 и 21013. Вылет 37 мм. С начала выпуска имело ширину обода 4,5 дюйма. С 1991 года профиль "подрос" до 5 дюймов и обзавелся хампами с двух сторон

Колесо 2103-3101015 с шестнадцатью круглыми отверстиями. Первоначально предназначалось для ВАЗ 2103. Вылет 29 мм. Ширина обода 5 дюймов

Колесо 2108-3101015 с шестью овальными отверстиями. Предназначено для автомобилей "восьмого" и "десятого" семейств. Вылет 40 мм. Первые партии поступали с шириной обода 4,5 дюйма, но быстро были заменены 5-дюймовыми.

Зображення

судячи з вище написаного - диски від 2108(09) більш підходять по параметрам до стокових дисків

знову ж таки - полумається що диски 2101 і 2103(05,06,07) мають більшу різницю з рідними, причому не вказано що після1991 року виліт був змінений, просто змінилась ширина обода....

я думаю так, а Вам не бороню (навіть буду вдячний) - доведіть свою правоту, цікаво ж де тут істина...

Поділитися повідомленням

vedmid, Думаю небудуть , з мене вроді несміються покрайній мірі непомічяв :)

Поділитися повідомленням

vedmid, Ну если нужно вылет как в стоке, тогда да, 08 ближе чем 03. На зиму думаю в принципе все равно какие.... хоть 08 хоть 03))

Поділитися повідомленням

сьогодні взяв на пробу діоди в габарити:

Зображення

Зображення

Зображення

на черзі приборка, салонні плафони, підсвітка багажника ну і ще пару пріколів

Поділитися повідомленням

vedmid, Коли вже нові диски поставиш ? тобто з літньою гумою .

Поділитися повідомленням

та от погода ніяк не дасть фінальний акорд виконати

лишилось 2 полакувати

планую цього тижня вдіти

Добавлено через 3 минуты

Кажуть, що діоди перегріваються в фарі - галогенки їх смажать.

заодно перевіримо правду кажуть чи ні

а оті синенькі що ставлять замість габаритів також, мабуть, діоди

думаю раз вони спеціально для габаритів - може не просто так, може якось то діло обдумали

при тому що зараз практично всі на галаогенах або на ксеноні

Поділитися повідомленням

минулої п"ятниці поставив нарешті помальовані колеса:

Зображення

Зображення

сьогодні закінчив інсталяцію світлодіодних лампочок в плафони в стойках(нараешті поміняв плафони на нові)

також встановив раніше придбану 60-ти сантиметрову діодну полоску - підсвітка багажника:bd:

щою довго не мучитись - кинув постійний плюс від усілка, а масу на кінцевик сигналки:

плюси - не обов"язково включати габарити, щоб було щось видно в багажнику

мінуси - воно там буде світитись при закритому багажнику, якщо я відкрию капот

але ставка зроблена на те, що світодіоди небагато хавають і при тривалому ковирянні під капотом акум сильно не сяде...

правда фотки постараюсь сьогодні зробити, як стемніє:ah:

також поставив реле на сигнал - тепер валить шо дурне, оказується таки його там точно бракувало

а то їздив півтора року і мучився без сигналу:bq:

Fani, ото що ми тоді шукали контакт - якби поставили реле - нічого б не треба було мутити

тепер я як біла людина, а то люди замахали - вічно пруть як стадо...:bh:

саме більше нервує коли пішоходу впадло пройти 2-5метрів до переходу

тепер буду вчити:evil::av::an:

Поділитися повідомленням

а ось і фотки - всі без вспишки:

підсвітка багажника

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

в салоні

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Відкрий доступ фото не видно , колеса класно виглядають , але помити гуму не помішалоб ;)

Вже сонний от і загнався )))

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

опосля: поміняв нарешті моторчик пічки - тепер в мафинці тепло

купив прікольчик для обігріву заднього шкла - сьогодні попробував - прікол - якщо одразу ж включати - шкло взагалі не потіє

якщо вже запотіло - прогріває полосу посередині (я так встановив між шторками), думаю при тривалішій роботі взагалі буде повний обзор по задньому шклі

Выложи фото девайса.

Поділитися повідомленням

Класний таз, сьогодні ще в день любувався)))) Поки ти вдома був)))) Годинка так 10...да взагалі...раз 5 проїжав біля твоєї....від 8 до 12 години... на повороті біля марселю)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз