Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

привіт! дуже классная Волга у вас у родині. Читав про неї на 8 сторінці. Ви часто експлуатуєте це авто?

мені дуже 24-ті Волги подобаються)))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

машинка класс,а сидения ваще огонь!

Змінено користувачем vet
оверквотинг

Поділитися повідомленням

Западлооо. А воно ж як чешеться. По собi знаю.

ще й як

привіт! дуже классная Волга у вас у родині. Читав про неї на 8 сторінці. Ви часто експлуатуєте це авто?

мені дуже 24-ті Волги подобаються)))

взимку не експлуатуємо зовсім, а так - то робиться страховка на пів року для дачників і батьки на дачу їхздять, пару років тому їздила на початку осені в Одеську область, цієї осені в Хмельницьку, і то тільки тому що моя була розібрана, а так би їхали жигою - десь в півтора рази було б дешевше....

машинка класс,а сидения ваще огонь!

дякую, а тепер вона помальована, буде вчіплене зовні по максимуму все рідне, без "тюнінху", ото тоді буде красота....

Поділитися повідомленням

vedmid, Ота желтая труба действительно нужна чи тiльки мiшаеться?

Поділитися повідомленням

Zir, ну чого ти знущаєшся над моїм товаришем? Людина вклала останні гроші в надії на краще, а тут ти зі своїми підколками.:)

Поділитися повідомленням

Zir, ну чого ти знущаєшся над моїм товаришем? Людина вклала останні гроші в надії на краще, а тут ти зі своїми підколками.:)

I не думав знущатися. Просто цiкава думка людини яка власноруч эксплуатуе той девайс.

Поділитися повідомленням

I не думав знущатися. Просто цiкава думка людини яка власноруч эксплуатуе той девайс.

не впевнений що щось змінилось відтоді як я її поставив

Поділитися повідомленням

не впевнений що щось змінилось відтоді як я її поставив

Додало солiдностi при вiдкритому капотi))). А чим вона крiпиться до кузову (болти,сварка,саморiзи)-а то на фото не видно?

Поділитися повідомленням

vedmid, Ота желтая труба действительно нужна чи тiльки мiшаеться?

Не знаю кому як, а я як поставив на свою такого девайса, то машина зовсім інша стала. Здається ніби збитіша чи шось таке.

А господарю цього бортовика заздрю білою завистю :). Як мені вже кортить свою "копійчину" довести до людського вигляду :(

Поділитися повідомленням

ну от я наважився на такий крок і не шкодую, але не знаю як швидко зможу зібрати і їздити...

Поділитися повідомленням

Головною проблемою для мене є те, що їздю на машині щодня, за рідким виключенням. Поперше мешкаю 4 км від центра міста, дружину на роботу треба відвезти, доньок розвезти до дитсадка та до школи, тай по роботі мотаюсь. Так що для мене залишитись без коліс - це катастрофа :bk:

А я доречі проходив строкову службу у ваших краях у Винниках з 1992 по 1994. Природа там класна!!! Так хочеться "прошвирнуться" по місцях бойової слави :multi: Все одно колись виберусь :)

Поділитися повідомленням

розжився сьогодні трохи цяцьками всякими:

Зображення

Зображення

нарешті знайшов катафотіки:

Зображення

і ручки склопідйомників:

Зображення

завтра приступаю до фінального етапу переродження моєї копочки, можливо на днях вже почну їздити...

маю тепер цілий комплект, фонарі сьогодні приїхали:

Зображення

завтра постараюсь кілька фоток зробити процесу, ну або етапів роботи...

Поділитися повідомленням

сьогодні попрацював над своєю малечею

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

це мені Юра Pitekantrop з братом допомагав

поміняв всі бархотки на вікнах, поставив блискучі молдінги на передні двері, під кінець поставив задні фонарі і катафотіки

Зображення

Зображення

ззаду з електрикою розібрався, залишилось бампер і бак поставити, ага і замок багажника

а з переднім освітленням прийдеться побавитись, а то хлопці що малювали - трохи понаплутували мені там

вже зробив страховку, так що тепер треба поскорше закінчувати і їздити

Поділитися повідомленням

Авто виглядає просто кльово.Ще б порадив за решіткою обробити поверх фарби антикором чорного кольору,щоб меньше давати шансу корозії.Як на мене,то рамка під задній номер є зайвою,хоча вибирати Вам.

Змінено користувачем doctor

Поділитися повідомленням

Нужно было заварить дырки в 011 морде.

Цвет толи малиновый толи красный, но однозначно выиграшный.

Поділитися повідомленням

то рамка під задній номер є зайвою,хоча вибирати Вам.

відкрию секрет - той напис на рамці буде стертий і на його місці поселиться клубна наклейка

Нужно было заварить дырки в 011 морде.

оце я щось не подумав, але не можу вслідкувати за всім...

Поділитися повідомленням

ну все, ззаду все поробив, залишилось тільки поставити бак і підключити фонарь заднього ходу, а так то вже й підкрильники поставив і бризговики(болотніки), тепер лишилось розібратись з передньою електрикою, там ті кулібіни, що малювали мені щось там намудрували, мабуть до електрика поїду

Поділитися повідомленням

А сам ти хто? Може кулінар, чи швея - мотористка? Із сотнею дротів у компі розібрався - розплутаєш і ті п'ять своїх.:) Зате пізніше відразу будеш знати де який роз'єм і не будеш по скатах іскру шукати.

Поділитися повідомленням

то певно з пів дня на то піде, не знаю чи вдасться так з роботи вирватись, а їздити треба...

але ще побачу, може з роботи якось швидше піду...

Поділитися повідомленням

щойно прийшов з гаража, попрацював сьогодні досить плідно - розібрався з електрикою, походу підпалив релюху аварійки - повороти не роблять, а аварійка робить...

ще постелив кавер в салоні, поставив задні сідушки, поставив панель, правда приборку не підключав ще

от приніс додому зеркала - треба повідмивати

ех, ще б деньок і можна їздити...

Поділитися повідомленням

сьоггодні плідно попрацював над мафинкою, завтра доробляю і виїхуваю

сьогодні поставив панель, бороду, ззовні все що міг - прицепив, бампер будуть чіпати майстри що варили

залишилось, бак, передню праву сідушку, коврики резинові, злизувачі під вікнами на задні двері, передні підкрильники, обшивку дверей.....

головне вже почну їздити, а там потихеньку буду доробляти, дошаманювати,

ще треба буде відмити мою малишку, в понеділок почну їздити на роботу...

Поділитися повідомленням

сьогодні вже виїжав, трохи поїздив, відвів душу

треба чистити карб, і подивитись до ходової, там щось баламкає, може то хрестовина, а може ще щось інше...

помив мафинку - там стільки всього повимивали, за 55 грн помили машину, попилесосили салон, попротирали вікна, пройшлись тряпкою з якоюсь речовиною по сідушках (в мене шкіряні), повитирали то всьо від пилюки, панель протерли, ну кароче всьо...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз