Пётр 97 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 привіт! дуже классная Волга у вас у родині. Читав про неї на 8 сторінці. Ви часто експлуатуєте це авто? мені дуже 24-ті Волги подобаються))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
коточек123 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 (змінено) машинка класс,а сидения ваще огонь! Змінено 13 березня 2012 користувачем vet оверквотинг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2012 Западлооо. А воно ж як чешеться. По собi знаю. ще й як привіт! дуже классная Волга у вас у родині. Читав про неї на 8 сторінці. Ви часто експлуатуєте це авто?мені дуже 24-ті Волги подобаються))) взимку не експлуатуємо зовсім, а так - то робиться страховка на пів року для дачників і батьки на дачу їхздять, пару років тому їздила на початку осені в Одеську область, цієї осені в Хмельницьку, і то тільки тому що моя була розібрана, а так би їхали жигою - десь в півтора рази було б дешевше.... машинка класс,а сидения ваще огонь! дякую, а тепер вона помальована, буде вчіплене зовні по максимуму все рідне, без "тюнінху", ото тоді буде красота.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 30 січня 2012 vedmid, Ота желтая труба действительно нужна чи тiльки мiшаеться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 січня 2012 Zir, ну чого ти знущаєшся над моїм товаришем? Людина вклала останні гроші в надії на краще, а тут ти зі своїми підколками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 30 січня 2012 Zir, ну чого ти знущаєшся над моїм товаришем? Людина вклала останні гроші в надії на краще, а тут ти зі своїми підколками. I не думав знущатися. Просто цiкава думка людини яка власноруч эксплуатуе той девайс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2012 I не думав знущатися. Просто цiкава думка людини яка власноруч эксплуатуе той девайс. не впевнений що щось змінилось відтоді як я її поставив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 не впевнений що щось змінилось відтоді як я її поставив Додало солiдностi при вiдкритому капотi))). А чим вона крiпиться до кузову (болти,сварка,саморiзи)-а то на фото не видно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 просто впирається в бока і розпираєш гайкою по різьбі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vlad1573 9 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 vedmid, Ота желтая труба действительно нужна чи тiльки мiшаеться? Не знаю кому як, а я як поставив на свою такого девайса, то машина зовсім інша стала. Здається ніби збитіша чи шось таке. А господарю цього бортовика заздрю білою завистю . Як мені вже кортить свою "копійчину" довести до людського вигляду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 ну от я наважився на такий крок і не шкодую, але не знаю як швидко зможу зібрати і їздити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vlad1573 9 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 Головною проблемою для мене є те, що їздю на машині щодня, за рідким виключенням. Поперше мешкаю 4 км від центра міста, дружину на роботу треба відвезти, доньок розвезти до дитсадка та до школи, тай по роботі мотаюсь. Так що для мене залишитись без коліс - це катастрофа А я доречі проходив строкову службу у ваших краях у Винниках з 1992 по 1994. Природа там класна!!! Так хочеться "прошвирнуться" по місцях бойової слави Все одно колись виберусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 розжився сьогодні трохи цяцьками всякими: нарешті знайшов катафотіки: і ручки склопідйомників: завтра приступаю до фінального етапу переродження моєї копочки, можливо на днях вже почну їздити... маю тепер цілий комплект, фонарі сьогодні приїхали: завтра постараюсь кілька фоток зробити процесу, ну або етапів роботи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 сьогодні попрацював над своєю малечею це мені Юра Pitekantrop з братом допомагав поміняв всі бархотки на вікнах, поставив блискучі молдінги на передні двері, під кінець поставив задні фонарі і катафотіки ззаду з електрикою розібрався, залишилось бампер і бак поставити, ага і замок багажника а з переднім освітленням прийдеться побавитись, а то хлопці що малювали - трохи понаплутували мені там вже зробив страховку, так що тепер треба поскорше закінчувати і їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 (змінено) Авто виглядає просто кльово.Ще б порадив за решіткою обробити поверх фарби антикором чорного кольору,щоб меньше давати шансу корозії.Як на мене,то рамка під задній номер є зайвою,хоча вибирати Вам. Змінено 18 лютого 2012 користувачем doctor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 Нужно было заварить дырки в 011 морде. Цвет толи малиновый толи красный, но однозначно выиграшный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 то рамка під задній номер є зайвою,хоча вибирати Вам. відкрию секрет - той напис на рамці буде стертий і на його місці поселиться клубна наклейка Нужно было заварить дырки в 011 морде. оце я щось не подумав, але не можу вслідкувати за всім... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2012 ну все, ззаду все поробив, залишилось тільки поставити бак і підключити фонарь заднього ходу, а так то вже й підкрильники поставив і бризговики(болотніки), тепер лишилось розібратись з передньою електрикою, там ті кулібіни, що малювали мені щось там намудрували, мабуть до електрика поїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2012 А сам ти хто? Може кулінар, чи швея - мотористка? Із сотнею дротів у компі розібрався - розплутаєш і ті п'ять своїх. Зате пізніше відразу будеш знати де який роз'єм і не будеш по скатах іскру шукати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2012 то певно з пів дня на то піде, не знаю чи вдасться так з роботи вирватись, а їздити треба... але ще побачу, може з роботи якось швидше піду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 щойно прийшов з гаража, попрацював сьогодні досить плідно - розібрався з електрикою, походу підпалив релюху аварійки - повороти не роблять, а аварійка робить... ще постелив кавер в салоні, поставив задні сідушки, поставив панель, правда приборку не підключав ще от приніс додому зеркала - треба повідмивати ех, ще б деньок і можна їздити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 сьоггодні плідно попрацював над мафинкою, завтра доробляю і виїхуваю сьогодні поставив панель, бороду, ззовні все що міг - прицепив, бампер будуть чіпати майстри що варили залишилось, бак, передню праву сідушку, коврики резинові, злизувачі під вікнами на задні двері, передні підкрильники, обшивку дверей..... головне вже почну їздити, а там потихеньку буду доробляти, дошаманювати, ще треба буде відмити мою малишку, в понеділок почну їздити на роботу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 сьогодні вже виїжав, трохи поїздив, відвів душу треба чистити карб, і подивитись до ходової, там щось баламкає, може то хрестовина, а може ще щось інше... помив мафинку - там стільки всього повимивали, за 55 грн помили машину, попилесосили салон, попротирали вікна, пройшлись тряпкою з якоюсь речовиною по сідушках (в мене шкіряні), повитирали то всьо від пилюки, панель протерли, ну кароче всьо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Як там стартер працює ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Fani, через раз - постійно дріт з клеми злітає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах