vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 тут на провесні, в магазині з інструментом, кажуть на радіоринку такі тоже є...я брав саму дешеву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2012 думав я, що буду перебирати мотор влітку, але доля розпорядилась інакше походу проблема з колінвалом, одразу розберусь з маслонасосом, заодно переберу двигун і потім буде спокій сьогодні майже все розібрав, залишилось злити масло, відкрутити подушки, коробку і достати мотор... якщо колінвал сильно поганий, то, може поставлю нивовський, ну і що там ще треба... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2012 vedmid, такс, я нічо не поняв. нивовське коліно просто так не стане. тре відповідні шатуни і поршня, чи просто поршня. якщо тобі тре буде просто жгульовський колінвал, то є в наявності хороший, тіки тиждень назад забрали з зеленої зі шліфовки, тому не дорого можна продати його Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2012 та я от думаю над тим, певно якщо вже прийдеться міняти - то поставлю нивовський із тими всіма прибамбасами, а скільки коштує шліфовка? і скільки той колінвал? так для інформації, думаю шліфовка точно знадобиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 В честь Дня народження копійки - трудові подвиги. І що мені там заважає? " rel="external">Посилання Ось що у мене там так шумить... " rel="external">Посилання Всі зайняті " rel="external">Посилання Гаражна кулінарія " rel="external">Посилання А ось і причина - знищений шатунний вкладиш і подертий колінвал. А все із-за здоровенного куска картону в картері. " rel="external">Посилання Кінець етапу " rel="external">Посилання Продовження буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 дякую всім хто допоміг витягти ту шумлящу штуковину, тепер машинка працює практично безшумно, особливо як хтось тягне на тижні відвезу колінвал на шліфовку, за той час відмию мотор, можливо помалюю блок, почну закуплятись запчастинами, треба купити цеп, зірочки, башмак натягувача тоже можливо поміняється, переберу маслонасос, є підозра, що достатньо буде просто помити, але вскриття покаже, заодно поміняю диск щеплення, циліндри щеплення, заодно встановлю тайговський колінвал, який давно чекає свого часу, ну і звичайно що там треба буде до колінвала, так само купляться всі прокладки по ходу роботи буду описувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 дякую всім хто допоміг витягти ту шумлящу штуковину, тепер машинка працює практично безшумно, особливо як хтось тягне А як тепер з витратою палива стало? Може дешевше перейти на пиво для тих хто тягне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 ти що? то вийде ще дешевше на бензині, бо літра пива дорожча за літр бєнзи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 Щоб зменшити собiвартicть пива можна пiдмiшати самогончику. Вийде недорого i моцно.(думаю на лiтрi пива+лiтр чемеру можна гасати цiлий день!) Але треба постiйно контролювати витрату--а то можуть зiрватись у протичовновий зiгзаг! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 ось закінчив свій моторчик: вже встановив в машину, щось правдв стартер барахлить, залишилось поставити систему охолодження і нові циліндри щеплення, ну а тоді вже буду їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 я так и не понял, а как у вас в картере оказался кусок картона? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 ніхто не поняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 vedmid, жжоте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 vedmid, Пiд такий гарний кузовок моторчик можна було i помалювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 вирішив не малювати, то треба було більше часу і грошей, а їх у мене нема... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 vedmid, Как втулки Севи спайк себя ведут,тоже себе купил,но руки не доходят их поменять! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 який севі спайк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 vedmid, Втулки реактивных тяг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 вирішив не малювати Так і скажи, що не хотілось весь мотор мити. Как втулки Севи спайк себя ведут, А як вони себе можуть вести, якщо поміняв тільки на одній стороні, та ще й машина з тих пір не їздить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 травня 2012 Так і скажи, що не хотілось весь мотор мити. Оце бiльш схоже на правду Успiхiв у експлуатацii моторчика i щоб наступний шанс помалювати випав км через 500 (тисяч) ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2012 дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2012 запустив я в четвер мотор, купив стартер редукторний українського виробництва (Харків), вчора трохи ще дещо доробляв, зараз навожу порядок в гаражі і одночасно шукаю деталі, яких я ще не знайшов, от наприклад тримач номера до переднього бампера не знайшов, поки вожу номер за лобовухою помив вчора свою мафинку, вигляд просто ляля, ось пару фото: ще є що доробляти, треба вудочки купити і поставити... вчора ввечері трохи їздив, то люди голови звертали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2012 1-щоб закріпити номер, тре всього-навсього, в будь-якому магазині, купити 2 металевих кутника і вчепити тільки під бампер! всьо решта - рагульство! 2-на пласмасці для заднього номера шось не понятне написане. або в чорний просто замалювати, або ше поверх чорного маленьку наклейку з адресом сайту. якраз маю такого розміру. а тепер більш радикальне, і що однозначно вартує змінти! 1 - розтонувати! - або якщотне захочеш раптом, тоді тонуй заднє і вертикальні хром рамки на бокових склах задути в чорний. 2 - викинь ці дзеркала! на такій машині вони рагульські. однозначно тре стокові. прямокутні чи круглі і чи 2 чи 1, то вже по бажанню) 3 - диски віддряти і нормально помалювати!!! в білий!!! 4 - найти гарні хром ковпаки от тоді буде ляля. писати про вайт-воли не буду, хоч на сток авто вони дуже круто виглядають. але вони зовсім не дивляться на джипі. а то шо ти фіг занизишся, то факт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 1-щоб закріпити номер, тре всього-навсього, в будь-якому магазині, купити 2 металевих кутника і вчепити тільки під бампер! всьо решта - рагульство! кріплення в мене є, тільки треба знайти 2-на пласмасці для заднього номера шось не понятне написане. або в чорний просто замалювати, або ше поверх чорного маленьку наклейку з адресом сайту. якраз маю такого розміру. мені треба 2 такі наклейки на рамки номерів, як маєш - принеси в середу на зустріч а тепер більш радикальне, і що однозначно вартує змінти!1 - розтонувати! - або якщотне захочеш раптом, тоді тонуй заднє і вертикальні хром рамки на бокових склах задути в чорний. я хочу так залишити, а на заднє шторки поставлю, ну або затоную стойки не хочу замальовувати, як на мене то й так непогано 2 - викинь ці дзеркала! на такій машині вони рагульські. однозначно тре стокові. прямокутні чи круглі і чи 2 чи 1, то вже по бажанню) ну це не скоро, бо зараз маю купу інших витрат 3 - диски віддряти і нормально помалювати!!! в білий!!! 4 - найти гарні хром ковпаки в мене не ті диски на які ковпаки чіпляються, крім того в мене лежать легкосплави, які чекають свого часу... наразі буду займатись ходовою, салоном, а потім при можливості, доведу трохи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 вчора ввечері трохи їздив, то люди голови звертали... І є від чого - машинка просто красуня! Червоний колір, як на мене, найбільше пасує копійці. Підтримаю slim_painter щодо дисків та хром ковпаків - рідні диски з ковпаками пасуватимуть твоїй машинці краще будь-яких легкосплавів, а ці можна залишити під зимову гуму. Взагалі, на твоєму кольорі дуже виділяється хром, тож замість чорної підномерної таблички я б поставив хромовану. А щодо зараз маю купу інших витрат можна відповісти як в рекламі: "Я вас чудово розумію!" Поступово все зробиш, і буде справжня ляля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах