vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 Nick_zp, ти не поняв, в мене в Вересні весілля, тому грошей зараз реально вільних нема Взагалі, на твоєму кольорі дуже виділяється хром, тож замість чорної підномерної таблички я б поставив хромовану. наразі маю таку, придивляюсь на базарі, може знайду нікельовану рамку, бо ті що є, то такий х пластик.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 в мене в Вересні весілля vedmid, поздоровляю! Я ж написав, що поступово все зробиш, коли борги віддаси Машинка все розуміє і почекає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2012 щось того тижня мені не щастило: в понеділок почало заливати карб бєнзою, розібрався, знизив рівень в поплавковій камері, вчора пропали холості, виявилось що клапан (ЕКХХ) десь певно не мав маси, розібрався, сьогодні все ок... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 (змінено) обновлю трошки свій бортовичок: стояла в мене кришка на бак кодова сучасна, мучився я з нею довго, деколи думав що взагалі бак не зможу відкрити, і от влітку попала мені в руки така штуковина: причому попала досить таки дивним способом, був я в селі, і, тоді ще майбутній тесть, виносить її мені з гаража і питає чи моя, я сказав, що ні, моя на баці, тоді він спитав, чи вона мені треба, ну я як жигуліст - хай буде, взяв в руки, покрутив, перевернув, а там: я чуть не підскочив з радості, трохи побавився з вичисленням коду, і вуаля тепер бак відкривається на ура, звісно, як знаєш код... вчора присвятив день утепленню машинки, поставив нарешті дверну обшивку... з середини дверної обшивки на 88-й клей наклеїв ось таку річ: це для гідроізоляції самої обшивки, іншими словами, щоб не гнила від тої води що на неї попадає для утеплення даху використав ось таку річ: тут з одної сторони фольга, з іншої клеючий слой ось що получилось(моє НЛО ): ну і з залишків трохи позаклеював технологічні отвори, такі як для тросу капота, вихід дротів в підкапотний простір, трохи поприкривав інші отвори, так що дути в салоні стало менше на майбутнє планую ще трохи обклеїти моторний щит зі сторони салону, всерйоз задумався зняти ВУТ, адже на вході в салон організувалась дірка, де ходить штовхач, і через неї дує, трохи обклеїв то місце, але намертво не заклеєш... Змінено 14 жовтня 2012 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 (змінено) лазив я влітку по інету, заліз на аукро, попалась мому погляду вкладочка тюнінг, ну і почалось - світлодіоди, накладки всілякі, і тут попало око на вкладочку “тюнінг карбюратора” там було кілька різних пропозицій, були якісь пєрдєлки в глушак зі словами типу «не ведіться на лоховські прямотоки, поставте ту дудочку в вихлопну і машинка буде гудіти як мускул кар», потім був носик прискорюючого насосу, типу з тюнінгованим кінчиком, що краще розпилює безину, а сааме цікаве для мене виявилось УПГС «Форсаж» за 170грн ну я ж хотів взнати інфу про це, в результаті гугл вивів мене на сайт виробника такої штуковини: http://spirt.ucoz.ua/index/opisanie/0-5" rel="external">Посиланняце походу їх старий сайт, а тут новий: http://www.fuel-economy.com.ua/" rel="external">Посилання начитався я відгуків, і подумав, чи не пробував таких речей хтось з наших одноклубників і нарив кілька бортовиків наших клубнів, а також наших колег з Росії одним словом вирішив спробувати, довго виділяв гроші на це, і, нарешті, замовив. Про всяк випадок: УПГС – Устройство приготовления гомогенной смеси(розпилення пального) СПИРТ – Система Приготовления Идеально Распыленого Топлива Там є 2 варіанти: економ і спорт(детальніше читайте на вищенаведених сайтах) А тим часом вирішив влізти в карб і подивитись на жикльори, які стоять, скільки носиків прискорюю чого насоса стоїть, як вони там розміщені. Заліз, подивився, виявилось що в мене 2 носика прискорюю чого насоса і обидва в першу камеру загнуті, підрегулював трохи запалення(на око, в сторону випередження), зібрав усе, тут СМС – приїхало, одразу ж поїхав забрав, але одразу вирішив не ставити, а настроїти спочатку машину на тому що є, а потім щоб відчути різницю просто ставлю СПИРТ і дивлюсь що получилось: ось пару фоток СПИРТа: до того - на 100грн(100/10,6=9.43л) проїжав раніше 74км і став, після підстройки запалення(перед СПИРТом) - 76-78(розрахунково, не ризикував, просто по датчику, проїхавши 76км я вирішив заїхати на заправку, побоявся, що стану посеред міста), а як поставив СПИРТ - проїхав близько 20км без нього, приїхав додому поставив, потім поїхав фотографуватись з жінкою в центр(після весілля), там їзда чисто по центру, з корками і все таке, приїхав - на одометрі 50км,то була субота, в неділю їхали на весілля(до жінчиної родини), думав заправлюсь - подивився наче бензину достатньо, поїхав на весілля, приїхав туди - на одометрі десь 62-65км(зараз точно не помню), ну, думаю, ще додому доїду, і тут треба за тьощою на вокзал їхати, посадив я за руль водія автобуса(що гостей віз, сам вже вмазав), сам збоку, дивлюсь дойшло до 75 км на одометрі, а на датчику ще щось є, їдемо, думаю двом легше пхати в разі чого, одним словом доїхали назад на весілля - 86-87км, ну, я так подумав, і вирішив, що виїду з весілля і заправлюсь - не витримав, не хотів вночі після весілля пхати машину на заправку получилось, що машина проїхала близько 90км, і могла ще їхати, я в шоці а тепер по відчуттям - не бачив щоб моя машинка дерла асфальт, але відчуваю, що менше давлю на педаль газу, перестала дьоргатись коли холодна, мотор наче трохи рівніше і тихіше почав працювати на швидкості 70км\год, порядка 3000 оборотів, колись для мене було проблематично триматись в рамках 3000оборотів і нормально їхати, тепер на третій до 3000(прибл 45-50 км\год) і четверта, і получається що їду потолок 3000об на шв 70км\год якраз непогана нагода випала щоб протестувати СПИРТ – поїздка після весілля на відпочинок в Карпати Вибрано було Яремче, як показала практика – чудове місце, ціни досить помірні, навіть не дуже дорогі. заправив на 250грн(23,58л), датчик поаказував майже повний бак(ну я йому не особливо вірю...), проїжав села, міста(Львів,Біберка, Рогатин, Галич, Івано-Франківськ, Яремче, івано-франківськ, Стрий, Львів) як приїхав в Яремче - показувало біля половини баку, на одометрі 198км, ну, думаю ще 100км точно проїду, а там побачимо одним словом, я проїхав на тій бензині 336,2км, далі побоявся, що стану і заправився(заправився не доїжаючи 20км до Стрия, розрахунковий розхід - 7,015л, враховуючи, що там чуток було перед заправкою, нехай 7,1л) заправив на 50грн(4,74л) - коли проїхав 73.3км - нерви не витримали - заправився, побоявся на трасі стати, розрахунковий розхід - 6,47л!!!!! я не повірив очам, думаю що цю цифру можна зменшити ще чуток - поставивши СПИРТ в 2-гу камеру, і підрегулювавши запалення наразі сумарний розхід склав 6,92л!!!/100км(це не тільки по трасі, не по шикарній дорозі, думаю на київській трасі можна було б і до 6л довести) на бензин потратив на 50грн менше, чим планував(розраховував на бензин 400грн на поїздку, проїхав близько 435-440км), і ще ж не все виїздив... отакі були мої результати Змінено 14 жовтня 2012 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 И сколько сие чудо стоит(спирт)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 Там є 2 варіанти: економ і спорт(детальніше читайте на вищенаведених сайтах) http://spirt.ucoz.ua/index/opisanie/0-5це походу їх старий сайт, а тут новий:Посилання в розділі заказ СПИРТ - все розписано коштує така штука 120 грн в одну камеру, в обидві, відповідно 240, конфігурацію підбирай сам, в залежності від того, що ти хочеш отримати дуже корисним для мене було перечитати коментарі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2012 А ефект помітиш, якщо зробиш все те, що написав Папінька. Значить ефективність його на межі похибки (якщо є). Але не біда - зате буде тепліше стояти в полі в машині. Але навіщо це тобі? Ти ж вже одружився. Чи є варіанти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 Але не біда - зате буде тепліше стояти в полі в машині. а чого це я маю стояти в полі в машині? в мене ж є датчик рівня пального і я не фанатик, щоб аж так ризикувати Значить ефективність його на межі похибки (якщо є) чому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 а чого це я маю стояти в полі в машині? Та не "маєш", а можеш - утеплився, позатикався. Не буде вітром продувати. чому? Тому, що... На пиві поясню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 vedmid, ти ж не маленький, а ведешся на такі розводи. спеціально прочитав весь пост про ту срань. якщо об"єктивно судитию, то всі підрахунки не правильні і базуються вони не на фактах, а на приблизних і дуже не точних даних. точні дані в тебе тільки про кількість заправленого бензину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 сьогодні зробив собі невеличкий суботнік: перекинув колеса на зимові промив трохи систему охолодження і залив тосол, доречі, хто яким тосолом користується, треба буде попитати.... трохи утеплив машинку підключив обігрів заднього шкла, підсвітку багажника поставив обмежувачі на двері тепер до зими я майже готовий, ще треба з обдувом поексперементувати, купити корпус пічки, підключити патрубки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Використовую антифриз зеленого кольору. На жаль фiрму не памятаю (росiйський)--25грн лiтр (брав на доливку)--оптом може й дешевше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 (змінено) Я купив у Юлі (№6 на базарі на Зеленій) 10 літрів за 100грн. Називається "Аляска". Вона рекомендувала. Змінено 29 жовтня 2012 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 VETERAN,УПГС выброшеные деньги! из разряда присадок в топливо для увеличения мощности и куллеров в воздухан. кстати, советую посмотреть видео. <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/T9mnlLzNFsc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 УПГС выброшеные деньги! И я, и я, и я того же мнения. Досить подивитися на конструкцію - нормальний розпилювач подає емульсію в середину потоку повітря, де швидкість повітря найбільша і розрідження максимальне - що сприяє гарному розпиленню. А той УПГС пускає все по стінках, де розрідження мале і, відповідно, погано висмоктується паливо з емульсійного колодязя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 Я тоже неверю в подобные штуки...Ну раз уж вещь куплена то думаю будет интересно увидеть отчет от vedmid, так как предпочитаю больше поверить одноклубнику чем непонятно чьим отзывам на других сайтах, только чуть попозже, когда пройдет первая эйфория и ефект самовнушения.Думаю Ведмедю и самому будет интересно и он продолжит свои наблюдения с результатами которых нас ознакомит. Также надеюсь на его порядочность, чтоб хватило смелости если что, честно сказать-фуфло! Можно конечно заклевать человека расписав что это все х..., однако...в данном случае я решил стать на сторону Ведмедя хотя бы за то что человек не побоялся финансовых затрат (возможно пустых-а может и нет--давайте пока подождем) и решил испытать на Собственном Опыте. Респект за смелость. А то мы все тут теоретически умные, а как до денег- в кусты. Давайте посмотрим что будет дальше с этим девайсом. Тут налицо хоть визуальная разница от стоковой детали в отличие от каких-то ефемерных магнитных волн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pavlolvov1 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2012 vedmid як там упгс вже настроїв ???? як працює??? мене це реально цікавить !!! які відчуття і повадки авто??? буде толк чи небуде від них ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2012 чесно кажучи мені сподобалось те, що получилось машина нахолоду не дьоргається, впало споживання пального, динаміка краща, відчутно, що є тяга в машини... але кожен вирішує сам для себе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Prizrak 68 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 звук двигателя поменялся ? и растянулись ли передачи ? просто со своей сравниваю ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2012 не сказав би що помінявся передачі якщо й розтянулись - то не дуже, стараюсь сильно не крутити мотор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 10 березня 2013 vedmid, а у тя диски которые белые - это штамповки или литье? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 не литі - металеві, от тільки не знаю чи штамповки, таких більше ніде не зустрічав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 vedmid, что за пружины и аморты сейчас на авто стоят? Как поведение на дороге, зад на кочках не переставляет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2013 що за пружини і аморти - не скажу - брав з ними машинку, зад не кидає, машина відносно мягенька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах