Sufix 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2012 Я пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Troor 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2012 по идее в эту субботу? постараюсь быть.... даже вон интернет востановил после столь долгой паузы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 25 червня 2012 Да уж, после года как зарегистрировался явись обществу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 Сегодня кто то будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 Я!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 Я где-то к половине седьмого подтянусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2012 Завтра как усегда? Я буду, где-то к половине седьмого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 постораюсь завтра приехать. с поля сразу к вам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 Ну кто еще осмелится приехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 парни пока не могу, после переезда куча дел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2012 Ну кто еще осмелится приехать? Я не осмелюсь, мне страшно недоделанную машину бросать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 Ну кто еще осмелится приехать Это вызов?? Звучит как угроза)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 Был на рынке, запчастей на день работы не набрал так что возможно буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sufix 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 БЫЛ Я И SVEN ЗАЕХОЛ! ВСЕ ОСТАЛЬНЫЕ ТУПО ЗАБИЛИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 Sufix, вот разберешь ты машину и захочешь собрать побыстрее, вот тогда и посмотрим как ВСЕ ОСТАЛЬНЫЕ ТУПО ЗАБИЛИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2012 Мужики, меня сегодня скорее всего не будет- дома консервация зовет и гараж доделывать надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2012 Если будут такие встречи, как сегодня и в прошлый раз, то лица одноклубников сотрутся в памяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2012 100% Эдик, хотя этот случай можно списать на день города и области. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2012 +1 и не только! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Кто будет 20.10 на встрече? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Я заболел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 меня не будет. в Одессе на собрании( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Постараюсь быть, хотя не гарантирую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Буду у себя в гараже!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pirat833 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Короче как всегда никого не будет. Я вот думал и наверное уже передумал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах