Rybak 3 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Тогда и я приезжать не буду раз я практически один остался. Переносим на след. раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pirat833 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Все равно мимо буду проезжать, посмотрю, если кто будет заеду поздороваюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 встреча была. был я, Пират и Флар с другом. Флар женился и предлагает в четверг собраться и обмыть его свадьбу. у него нет интернета, так что он попросил меня написать приглашение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Флар засранец, а каже клубный автопробег? а поповоду обмытия только за!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 А почему в четверг? Давайте уже в субботу следующую, заодно День автомобилиста отметим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Можно в эту субботу устроить встречу у меня тоже повод будет! Если такой расклад устраивает то хочется видеть всех без исключения!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Я буду! Хочу Олега лично праздравить. Кто знает где Жэка пропал? Сколько раз уже ему звонил- трубку не берет, не перезванивает, на форуме тоже не появляется, обиделся на меня может... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 на обиженых балконы падают !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 А ты все злишься, Макс! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Разговаривал сегодня с Flar-ом, он спрашивает сколько завтра людей будет на "вечеринке" в гараже у Эдика по поводу свадьбы Олега. Время проведения- вечером, план- гриль-меню, пиво, общение-поздравление. Я буду, Эдик, я так понимаю, тоже раз он дал согласие Олегу на свой гараж. Кто еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 так ведь завтра четвергь! Я наверно не смогу, т.к. в пятницу на работу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 так ведь завтра четвергь! Я наверно не смогу, т.к. в пятницу на работу. Макс, ты прям открытие сделал) всем в пятницу на работу, ты что до чертиков собрался напиваться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 (змінено) не собирался, но все равно, раньше 11 часов действо не завершится. Я так понимаю встречаемся в 18,00 где обычно? Змінено 24 жовтня 2012 користувачем Nimax Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Где встречаемся завтра позвоню скажу. Сначала надо знать сколько человек будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Я буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Заглохла тема однако. Что на завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 без меня( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 попал в лёгкое ДТП, все живы всё хорошо, теперь на ремонте, так что я тоже пас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2012 Мы с Олегом будем, если на работе "аврала" не произойдет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2012 а сегодня кто нить будет? или всех замело снегом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2012 ну я могу, а кто еще будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2012 Я, если честно, не горю желанием. Погода хоть и красивая, но я мерзляк) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 12 січня 2013 Когда будем встречу делать? Я в этом году еще никого не видел!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 12 січня 2013 вобщето встреча была сегодня. И кроме меня и Эдика, ни одна "сволочь" не соизволила появится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2013 МЛя Я Ж там ездил!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах