Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 MuMik,ты катаешся с преоткрученой крышкой или заджатой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 заджатой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 MuMik,попробуй денек с приоткрученой покататся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 ок.... так типа тосолу легше выходить будет???))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 MuMik,утверджать не буду но мне помогает на 2111 16в Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashko 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Жэка-шабашник, так давления в системе не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 пару бедет куда испарятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Sashko,будет, но меньше, у меня не греется, бачок не лопается, фонтан не идет Nim, тоесть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 И почему-то на большинстве японских машин расширительный бачёк нормальный-с одним шлангом и с пробкой радиатора, которая и регулирует поступление жидкости в бачёк-из него. Нормально всё работает. Не иначе, как с жигулёвской классики спёрли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Миша попробуй приколхозить с шохи бачек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Жэка-шабашник, ты с сосны не падал недавно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 feb73, а ты в яму свою не падал дядя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Жэка-шабашник, я не падал, а ты каким образом решил приколхозить 06 бачёк на десятку? Дырок там насверлить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 feb73,я- никаким, я предложыл попробовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 предложыл попробовать А вот Миша новый шестерочный бачёк возьмёт, будешь тогда пробовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 feb73, та не у меня времени нету) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Жэка-шабашник, не отмазывайся, попал:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 вам-то смешно))) а у меня тосол бежит перед гаражом))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 MuMik,а ты ставь во дворе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 вам-то смешно) Ни за что!!! Приедешь на ней на встречу, может и сообразим что-нибудь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 а ты ставь во дворе спи....угонют(( плакать буду(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 MuMik, а ты форсунки сними, чтоб не угнали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 лучше руль сдергивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashko 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 И почему-то на большинстве японских машин расширительный бачёк нормальный-с одним шлангом и с пробкой радиатора, которая и регулирует поступление жидкости в бачёк-из него. Нормально всё работает. Не иначе, как с жигулёвской классики спёрли Мне знакомому та на хонду от нивы радиатор были приколхозили, но правда бачок родной оставили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2011 нивы радиатор были приколхозили А вот тут уже как раз тот случай когда не приколхозили, а хорошо все просчитали, обдумали и усовершенствовали буржуйский автомобиль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах