Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 djmakeiss2106, Миша не томи. Давай фотку подкапотного пространства. А еще лучше заскочи ко мне на работу. Я в живую гляну... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Abbat26, Я ТОЛЬКО ЗАВТРА на прошивку еду. точнее тяну. а потом можно будет и поговорить про приеду))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 djmakeiss2106, интересно, молодец! Жду фоток. что с тормозами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 что за прошивка? у тебя же все сток вроде? иль я чего то пропустил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gucciprado 9 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 что за прошивка? у тебя же все сток вроде? иль я чего то пропустил? да у него же Ланосячий движек) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg_a 41 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 ну я же и говорю сток, зачем шить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 да у него же Ланосячий движек) ну да. Мозг шьют обычно если что то поменялось, валы, турпа. Ну или если хотят чипануть типа. Но тогда он бы своим ходом поехал туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 с углами поиграться, и другими ттх, почему бы и нет?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Emissions,тогда бы ехал своим ходом я думаю, а не тянули как я понял из его слов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 (змінено) VETALZZZ, нет. своим ходом. я писал что потяну чтоб мозги подключить, и поеду потом шить. и как я обещал фото. немного переделал радиатор печки, потому что в стоковые дырки не лезут шланги. пришел в гараж ну и обещаный двиг извиняюсь за бардак в подкапотке, нет времени все уложить красиво, думаю на днях все будет очень красиво))) ну и так, малость салона: так же улаживаю всю проводку, и веду провода автозапуска ну и немного багажника, ещё не сделаного но все же и немного буфера в салоне усилок и конденсатор пока так. сильно не пинать, реально мало времени. усилок перенесу в багажник, будет на буфере висеть 2 усилка, и конденсатор возле акума. все будет приводится в порядок, обшиватся весь багажник Змінено 27 січня 2015 користувачем djmakeiss2106 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gucciprado 9 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 Ладно торпеду всунул)) как движек додумался?)) и главный вопрос, а стоит оно того? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 djmakeiss2106, а шо за торпеда с приборами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 изолента рулит закончишь авто, приезжай на встречу в Киев, интересно глянуть на авто в живую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gucciprado 9 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 djmakeiss2106, а шо за торпеда с приборами? это с Бумера е36. Если я не ошибаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 это с Бумера е36. Если я не ошибаюсь. та я уже тоже понял) и приборка тоже с 36 только шкалі другие) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2015 Красаучик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djmakeiss 4 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 ну что сказать. надоело мне ездить в желто черном цвете... решил перекрашивать в красно черный. а то посмотрел я, и понял что цвет салона не совпадает с кузовом. так что перекрашиваю. кчтати диски купил) ну и их естественно перекрашиваю. ланос двиг снял, продаю. ставлю пока не скажу что.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 Малювати кузов під колір чохлів-то подвиг[emoji106] [emoji4] А з дригуном довго не інтригуй, бо цікаво[emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djmakeiss 4 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 Малювати кузов під колір чохлів-то подвиг[emoji106] [emoji4] А з дригуном довго не інтригуй, бо цікаво[emoji6] а кто сказал что с чехлы) я уже взял другой салон так и торпедо. вектра б. да и чехлы я не уважаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 Давай вэ6 Заделай бубубубубубубубубубубубубу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 Малювати кузов під колір чохлів-то подвиг[emoji106] [emoji4] А з дригуном довго не інтригуй, бо цікаво[emoji6]а кто сказал что с чехлы) я уже взял другой салон так и торпедо. вектра б. да и чехлы я не уважаю Ну врни теж елемент салону) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djmakeiss 4 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 ну слава богу у меня нет чехлов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 ну слава богу у меня нет чехловА шо в тебе в салоні червоно-чорне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djmakeiss 4 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 ну слава богу у меня нет чехловА шо в тебе в салоні червоно-чорне? карты заказные, косынки, низ, вверх, и сидухи купил сейчас на перешиве Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2016 Патріот[emoji4] За дригун колись давай. Цікаво чим реабілітувався після лануса) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах