Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Судячи з зелені пєпєлац куплений ще минулої весни? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 По поводу рейки,рейка работает прекрасно,никаких нареканий,я как бы приверженец удобства,и мне говорят доводи до оригинала и продавай.Ну а я если даст Бог здоровья планирую и на Волгу рейку ставить.А повторители это ещё с первых переделок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Що ще з тюнінга вижило? Дивно що важелі полопали. Мої живі, а їздю я по таким колдо@бинам шо мама не горюй. На волгу би 6ти або 8ми циліндровий дригун... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Судячи з зелені пєпєлац куплений ще минулої весни?Це цей апарат дістався у спадок,дійсно тієї зими.Але я весь час був по лікарнях то руки не доходили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Що ще з тюнінга вижило? Дивно що важелі полопали. Мої живі, а їздю я по таким колдо@бинам шо мама не горюйПрацює все лиш змінив ричаги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Що ще з тюнінга вижило? Дивно що важелі полопали. Мої живі, а їздю я по таким колдо@бинам шо мама не горюй. На волгу би 6ти або 8ми циліндровий дригун... мои тоже живые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2019 Переднюю решотку тоже хочу покрасить в белый цвет,уже договорился о порошковой покраскефу, белая решетка не пришей звизде рукав, честно. Лучше в черный дуйте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2019 Переднюю решотку тоже хочу покрасить в белый цвет,уже договорился о порошковой покраскефу, белая решетка не пришей звизде рукав, честно. Лучше в черный дуйте.[/quoteУ меня будет и белая и черная,а там видно будет какую поставлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 19 березня 2019 Не писав про хід роботи,бо в мене сталось дуже тяжке горе 28 лютого померла дружина. Але життя ще трохи є. На машині були залужені та запаяні всі сварочні шви,вчора всі з'єднання частин кузова автомобіля були замазані автомобільним герметиком,,Крокодил'',куплені нові ковпаки на колеса,чохли із єкокожи,дворніки,,Бумеранги'',нова оптика,нова резина,,Ласса''літо,переднє і заднє стекло(до речі старі стекла можу комусь подарувати),задумуюсь про заміну торпеди але пізніше,хочу трошки опустити передні сідушкі бо я привик,а люди хто сідає то говорять що не зручно сідати,ангельські глазки хотів ставить із зміною кольорів але передумав і поставлю ті що були.Сьогодні повинна вже краситись. 2 Andriy1352 та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 19 березня 2019 28 лютого померла дружина. Соболезную Удачи в ремонте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 березня 2019 Щиро співчуваю... Кріпись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 березня 2019 Соболезную... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 19 березня 2019 Дуже дякую за співчуття, дуже приємно відчувати що ти не сам. Машина сьогодні покрашена,фото до зборки завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 березня 2019 Співчуваю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 20 березня 2019 Да друзі все ж таки біла решітка мені не сподобалося, сьогодні зібрав трохи задню частину,хлопці затонували всі стекла і поставили лобове і заднє,поставив молдінги,завтра син буде перекидать ангельські глазки на нову оптику.По ходу збора буду писать.Ще раз дякую за підтримку. 3 Vinni86, Andriy1352 та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 березня 2019 Може решітку чорним розбавити. Контур наприклад ну і горизонтальні полоски. Тіки очки не виділяти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 20 березня 2019 Люблю белые машины.Повторители очень оригинальненько. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 березня 2019 имхо ручки родные хромовые лучше бы вписались. да и с поворотником на крыле какая-то непонятка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 березня 2019 имхо ручки родные хромовые лучше бы вписались. да и с поворотником на крыле какая-то непонятка. +1 за хром ручки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 березня 2019 Шо ж ты на свеже крашенную молдинги вцепил. Про хром: хочешь сделать красиво делай ВАЗ 2103. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 21 березня 2019 Діло потроху йде. 2 VETALZZZ та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 березня 2019 Белые дворники вообще циганщина ИМХО... Да и решотку хромированую бы... 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 березня 2019 Выглядит хорошо, за такие дворники меня тут когда то козлили))) хотя мне нравились))) ИМХО черные поводки были бы красивее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2019 Белые дворники вообще циганщина ИМХО... Да и решотку хромированую бы...Хром на темному краще виглядає. До білого більше чорне пасує.Нє ну якби темний хром-булоб діло. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 березня 2019 Да и решотку хромированую бы...нууу, изначально вообще белая была, так что черная самое оно, хотя бы. ну и поводки дворников опять таки в черный имхо, а то сразу бросаются в глаза. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах