Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 проект закрыт. Машина сдана в металлолом. Закройте тему. Не гарячкуй. Не можна отак все кидати. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 странно как то, 2 года назад капитально делал, а сейчас на металлолом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Я уже 7 років роблю переробляють но не здаюсь . Подумай не варто її в металолом Було б кузово поближче може б забрав якщо там з доками все ок і ціна підходяща Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Я уже 7 років роблю переробляють но не здаюсь . Подумай не варто її в металоломЯ чотири роки роблю чи переробляю, ну підписники в курсі.Тут справа в іншому. Тьозку дістала байдужість клубнів до фопуму і товариша Bes. Ну і, як я підозрюю, ще щось є. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Андрюха,в чем причина?Такое начало,и так закончилось.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Андрюха,в чем причина?Такое начало,и так закончилось.... Потому что не стоит оно того чтобы машину на повседнев подымать с того света. одно дело когда машина дорога как память, но тут на сколько я знаю ничего особенного нет. Я Андрюхе с самого начала говорил что бы отбросил эту затею. 1 TVM відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2017 @WAZ,Как то не похоже на Андрюху,от так бросать все,хотя может жизнь внесла коррективы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tim 5 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2017 Как по мне, правильно сделал. Сил было потрачено много. Но восстановление классики неблагодарное дело. И хватит этого счастья максимум на года 3. И смысл вкладывать в то что не окупиться? + Семейной положение тоже играет роль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2017 проект закрыт. Машина сдана в металлолом. Закройте тему. первый одумался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2017 Все правильно, воно того не вартувало з самого початку! Це не та машина над якою варто так заморочуватись, оскільки Жигулів в "цнотливому" стані ще вдосталь у продажі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах