Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Шановні друзі, щиро вітаю всіх зі святом Воскресіння Христового! Всім миру, добра та злагоди! 3 werty, DiKing та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Христос Воскрес!!!Мира всем,здоровья,взаимопонимания,и добра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
виха 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 во истину воскрес! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тоха 185 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 ВОИСТИНУ ВОСКРЕС !!! Всем Мира и добра! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину Воскрес!! Всем здоровья и благополучия!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину) 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вазон 9 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину воскрес! здоровья и благополучия всем!!! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину Воскрес)) 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину Воскрес! Всем мира! 2 alexart та DiKing відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воістину Воскрес!!Всім миру,злагоди,здоров"я,достатку,солодкої паски,смачної ковбаски)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antik2005 35 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину Воскрес! Всех с праздником! Мира добра и душевного благополучия! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину Воскрес! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Кто уже ходил святить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 quitka, Я, в этом году, пролетел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Чего? Ты на работе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 quitka, Естественно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Сочувствую.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воинстину Воскресс!!!! =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину воскрес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воістину воскрес.Бажаю всім миру,здорв'я,благополуччя.І пам'ятайте друзі що перше як воскреснуть Ісус Христос був розп'ятий на хресті за гріхі кожного із нас,тож хотілося щоб кожен із нас пам'ятав що роблячи той чи інший гріх ми знову і знову забиваємо цвяхи в рукі люблячого нас Бога,адже Господь любить кожного із нас.І якім-би я не був грішником Бог завжди поряд і Він лиш чекає коли ми відкриємо для Нього двері нашого серця.Він говорить у Об'явленні(Откровение) 3глава 20 вірш"Ось Я стою під дверима та стукаю:коли хто почує Мій голос і двері відчинить,Я до нього ввійду,і буду вечеряти з ним,а він зо Мною."Нехай вас рясно благословить Господь. 3 DiKing, alexart та yrasyk відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vlad1573 9 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 ХРИСТОС ВОСКРЕС! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zhuk 28 47 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ! Миру , здоровя і злагоди ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистену воскрес!!!!! Всим всього найкращого!!! 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воістину Воскрес! Смачної всім паски, а також ковбаски _ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2015 Воистину воскрес! Мира всем и бобра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах