spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 [quote name="Andriy1352" post="826531" timestamp="1507490803">Успіхів в столиці! Можеш пішки на стрілки клубу ходити. Он Зося, наприклад. А по машині, то чекатимемо новин. *[/quote Дякую .Столиця зустріла добре)) Ага вже можу ходити на стрілки клубу Ще треба розібратися де що є а то ходу по джіпіесу))) По машині новини будуть бо тато займається нею потрохи в вільний час . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 @spiker,без тата нікуди. Мій теж часто допомагає жугулика робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 То правда що без Тата нікуди . Головне що в нього терпіння є до моїх забагано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 Отож. Хай навіть інколи каже "нащо, і так їде", але слухає * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 Трошки нових деталей Задні чергові нові стопи один СССР другий Італія напевно Stars Корпуса метал тільки на Starsi хром планка яка прижимає скло пластик скло саме Красний октябрь. І ще у Львів приїхали карти дверей червоні з ваз 2101 поставлю їх доки не знайду 03 2 VETALZZZ та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 Шикарні ліхтарики! * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2017 Володя, читаючи твою писанину я аж зависаю Став хоч якісь розділові знаки, а то все як думаєш так і пишеш 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2017 Є в мене така проблема ,як розділові знаки.Ніколи з мовою не дружив(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2017 @spiker,нічого страшного, головне, щоб був людиною 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2018 Всім привіт. Andriy1352,apache,Creativ4eg хлопці дякую за допомогу в відновлені паролю на форум. Машина жиє і збирається Мотор зібраний чекає установки , все залишилося в стандарті. Передню підвіску теж зібрати і знову розібрали по причині що радянські салінблоки мягкі і шарові при нагрудні не тримали .( Прикрутивши цапфу шаровари болталась).То передню підвіску прийшлось купляти нову .Шарові взяв Трековскі спорт.Салінблоки поліуретанові червоні,стабілізатор ,задні тяги , подушки амортизаторів передніх і задніх жовті. І багато ще нового куплено за час моєї відсутності на форумі.Фото додаю. Ремні безпеки білі ,ну мають бути білі ,поки що вони не зовсім білі Повороти німецької фірми CFT Завтра ще добавок багато цікавих фото 2 Солекс Делортович та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2018 Повторювачі сєкасні, я млію від ромбіків * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2018 Повторювачі сєкасні, я млію від ромбіків * Можу поділитися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2018 Повторювачі сєкасні, я млію від ромбіків * Можу поділитися.Буду вдячний! * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2018 В лс куда відправити 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2018 Приват * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 Флипера ))) родом з ссср " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання цапфи теж ссср .на тих що були з машиною підшипники болтались " rel="external">Посилання ну і фото по підвісці передній " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 Гальмівну рідину можна і трохи кращу. А так красота! * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 @Andriy1352, От шлангов жигули одинаково быстро чернеет любая тормозуха. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 @Andriy1352, От шлангов жигули одинаково быстро чернеет любая тормозуха.Та то ясно, але і про експлуатаційні властивості не треба забувати. А так то дякую за нагадування. Ще два жигулівських шланги в моїй бехосистемі лишилось) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 Ще два жигулівських шланги в моїй бехосистемі лишилось) Выжигай их напалмом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 @denis13,обов'язково, тіки трохи згодом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 Гальмівну рідину можна і трохи кращу. А так красота! * рідина ішла в подарок при купівлі 4 циліндриків. Нехай стоїть,а залию нормальну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2018 Гальмівну рідину можна і трохи кращу. А так красота! * рідина ішла в подарок при купівлі 4 циліндриків. Нехай стоїть,а залию нормальну Щедрі, на тридцятку подарунок зробили). Ну і то добре * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 Привіт всім.Трошки напишу про машину . Робота по машині не зупиняється .На даний момент вже повністю зібрана передня підвіска , двигун і частина задньої підвіски.Проклеяна шуму ізоляцією торпедної частина салону . Фото немає нажаль ,тато не хоче фотографувати каже, що на це не має часу))) випросив пару фоток запчастин щоб скинув на вайбер . Так що машина жива і буде дороблена до кінця 3 alexart, vazunchik та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 Добре, що машинці приділяється увага[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах