VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Ого, співчуваю.((( 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Вчасно заяви в страхову - і його, і свою. І не давай їм спокою. Аварійний інспектор мав прийти ще на місце аварії. Ще має бути експертиза твоєї машини. Може знайдеш ще якісь рахунки на куплені запчастини і роботи - буде аргументом при оцінці проценту зносу авта. 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 @nightwolff,@nightwolff, страховка майже ніколи не покриває всіх збитків, якщо страхова не покриє всіх витрат на лікування і купівлю іншого авто то маєш право звернутися до суду, якщо винуватець дтп має написане на себе якесь майно то є шанси відсудити в нього гроші. а ще ліпше порадитися с адвокатом Завтра займусь адвокатами . Сьогодні пізно вже було так як тато позвонив дуже пізно .ДТП сталося в 12 :00 а подзвонив і сказав в 18.00 .Хоча і його розумію що не до мене йому було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 По медицине всех на осмотр. Часто бывает на адриналине не болит, а потом начинается. А привязать к ДТП не получится. Ну и не нервничайте. Уже все случилось. Теперь надо разгребать. Желательно за Счёт виновного. 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Лікарі сказали що родились в сорочці .Сестра після 1 криші випала з машини .Тато був пристебнутий так що він пережив 2 криші і тоді зупинилася машина ,його прийшлось діставати з допомогою прлїзджаючих. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Найти знакомого медика. Пусть правильно все оформит. Адвоката. Ну и первый шаг это как то договориться с виновной стороной. Это всегда проще. По юридической части будет долго и не всегда честно. По медицине ВСЕХ участников ДТП на осмотр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Найти знакомого медика. Пусть правильно все оформит. Адвоката. Ну и первый шаг это как то договориться с виновной стороной. Это всегда проще. По юридической части будет долго и не всегда честно. По медицине ВСЕХ участников ДТП на осмотр.Попросив виноватця озвучити його спосіб вирішення проблеми . Відповідь тишина(((Судитись не охота но прийдеться . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 @spiker, ну блин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Медик знакомий оформив що травми в результаті ДТП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Часто бывает на адриналине не болит, а потом начинается.У мене аварія сталася опівночі, а пошкоджена грудина не дала дихати аж зранку. Добре, що ще був у відділенні міліції і вони викликали швидку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Попросив виноватця озвучити його спосіб вирішення проблеми . Відповідь тишина((( Судитись не охота но прийдеться . звісно що тишина,він розраховує на страхову.голоне не лишати все так як є,авто знищено повністю і за це має хтось відповідати та компенсувати. мені коли чмо в зад заїхало теж промямлило що не має грошей,вже другий місяць зай..бую мтсбу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Медик знакомий оформив що травми в результаті ДТП Потрібно ще пройти судову медичну експертизу і отримати висновок. На це здається дають кілька днів. Завтра якраз зовнішній вигляд буде найкрасномовнішим - всі травми проявляться. Пізніше почне заживати і судмедексперт може щось не зарахувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 О Боже![emoji50] Як шкода[emoji852] Співчуваю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 сбой сети Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 О Боже![emoji50] Як шкода[emoji852] Співчуваю.... Дякую Андрій і Ваша частина допомого зруйнована . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Буду писати що і як далі буде проходити. І до всіх порад прислухаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 Насколько помню, если в ДТП есть пострадавшие, это уже уголовная статья. То есть, виновнику вполне светит условный срок. Напомни ему об этом, это ускорит поиск денег. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 нічого собі.... шкода авто, але всі живі і то добре!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 Суну и я свой нос сюда. За дтп с травмами виновнику уголовка. Скорее всего год или два условно. Страховая должна скорее всего затоталить авто. Перед тем как судиться по гражданскому на лечение, стоит узнать, касается ли страховка лечения пассажиров в том числе. Как бы в полисе указана сума выплаты за ущерб здоровью. Если никак не получается - все чеки, справки, рецепты никуда не девать. В моем случае, когда виновником был я а дед сломал палец, потому что не пристегнут был, эти долбо... ы насобирали бумажек на 4 500 грн. Само собой левых. И это был 2009 год. В первую очередь трясите страховую. И не забудьте. После решения суда, когда виновнику зачитают вердикт с ущербом - остальных денег с него вы уже не добъетесь т.к. постановление уже вынесено судом. Гражданский прогорит скорее всего 9 из 10, только деньги зря потратите на иск. 2 spiker та HDRinge відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 Суну и я свой нос сюда. За дтп с травмами виновнику уголовка. Зависит от степени . УД возбуждается только при средней степени тяжести и хуже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 Суну и я свой нос сюда. За дтп с травмами виновнику уголовка.Зависит от степени .УД возбуждается только при средней степени тяжести и хуже. Все верно. Я о конкретном случае. Сломанный палец, казалось бы пустяк (закрытый перелом)- а это уже уголовка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 12 липня 2019 КС не відкрили так як травми не "сутеві"-міліція. Винуватець на морозі. Не йде на розмову ні як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Тогда гражданский иск с мат. Тратами на лечения, если такое было, чтобы не выдумывать, и с моральным ущербом. Моральный нужно хорошо обосновать. К примеру, единственное авто в семье, невозможность выхода на работу в связи с произошедшим, полное игнорирование пострадавшей стороны виновником. И в страховую идти. Что по страховой? Уже были там? Советы здесь это хорошо но очень полезной и правильной будет, если есть средства, помощь юриста. Он разтолкует все по полочкам и поможет сложить гражданский иск. 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Тогда гражданский иск с мат. Тратами на лечения, если такое было, чтобы не выдумывать, и с моральным ущербом. Моральный нужно хорошо обосновать. К примеру, единственное авто в семье, невозможность выхода на работу в связи с произошедшим, полное игнорирование пострадавшей стороны виновником. И в страховую идти. Что по страховой? Уже были там? Советы здесь это хорошо но очень полезной и правильной будет, если есть средства, помощь юриста. Он разтолкует все по полочкам и поможет сложить гражданский иск. В страхові були написали заяву .сказали чекайте експерта. Один Юрист почав консультувати .В понеділок після отримання документів про дтп ще буду звертатись до іншого юриста який скорішза все буде займатись справою. Хвилююсь щоб не переробили схему дтп в сторону батька .Це страхова в районі попередила .Сказала що районна міліція дуже добре вмії схеми переробляти і випадки не поодинокі. Так що якщо будуть якісь неточності прийдеться все таки наймати юриста З громадського позуву юрист каже можна витягнути від 150000-200000 тис но це не за 1.2 місяці можливо і до року часу. затрати на машину склали за весь час 8000у.о ну і лікування сестри перейшло поза 2000грн + евакуатор 2000грн чеки збираю. Щоб підтвердити вартість машини потрібно буде домовлятися з автосервісом щоб він надав фейкові доки про вартість матеріалів і робіт Була з моєї сторони пропозиція до винуватця відкупити машину іншу в стані такому як моя ( це йому обійшлось дешевше) мені менше нервів но він по доброму не хоче ніяк . Я безробіітний і т.д на питання звітки грощі тоді на машину взяли працюю на будові ))) Кажу так значить гроші є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Не хочу пугать, или огорчать, в данной ситуации, если суд выиграть, этот безработынй будет платить по 500 грн в месяц, в лучшем случае. Учитывайте это.. вся надежда на траховую ответчика. Независимую экспертизу не спешите заказывать. Часто бывает, эксперт от страховой попадается адэкватный. Впрочем, если юрист толковый - он учтет ньюансы. З.ы. счет сто, как мне кажеться нужно брать не в любом сто (я в целом). Чтобы само сто было легальным. Сил и выдержки вам, прийдется потерпеть. 2 spiker та denis13 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах