Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 (змінено) Всім привіт,недавно згадав що колись був тут в мене бортовик(Посилання) і вирішив створити новий,так як перша машина продана більш як два роки тому,натомість куплена третя модель Вазу,1979 року випуску.Ось така вона мені дісталась: З того часу багато чого зробив,в процесі згадуватиму і буду тут описувати. Змінено 26 травня 2015 користувачем Drumandbasser Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 травня 2015 Ще одна трійка в клубі!) Непогана машинка дісталась. З відкриттям, успіхів з машинкою! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Цвет огонь. У меня первая 011 была в таком цвете. "Падлецу все к лицу". Ну в смысле под этот цвет что хочешь пойдет... и хром и мат и тонировка. Что внутри? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 На момент покупки,власник переконував що мотор капіталився недавно ну і що фарбувалася теж пів року назад.Стосовно фарби повірю.на даний час)А от з двиглом мав проблеми через 5 тис.км.Але все це опишу в хронологічному порядку.Салон потребував доробки,карти всі розлілися від вологи,ковролін замащений невідомо чим,не відмилося,сидіння передні два різні(були) і криві.Короче роботи-непочатий край. Єдина фотка салону яка була до переробки. Далі я вирішив мінімально і бюджетно зашумити авто.Зняв ковролін,під ним штатна шумка,повністю мокра,її викинув бо не було змісту залишати.Поварений метал вже почав кородувати в місцях зварки.Все це діло зачистив,загрунтував і обробив бітгумом.Саме цей момент не знаю чи є правильним,бо переконували мене люди,що він не призначений для внутрішніх робіт,ну але я так зробив.Поклеїв на бітгум "шумоізоляцію",якщо її так можна назвати)Купив в Епіцентрі рулон отакої штуки: і почав ліпити)Скажу що ефект є.Не знаю як би було привикористанні проф шумки,але це був бюджетний варіант і я ним задоволений. Далі встановив молдинги,дверні карти на пласт.основі і сидіння від форд мондео: Задня полка перекочувала з попередньої машини,сітки задув в колір кузова.доставив доп.стоп від альфи: Також пофарбував вставки на торпедо.так як ця накладка під дерево була вся покручена і відновленню не дуже підлягала.Пошпаклював торпедо і задув чорною акриловою фарбою: При покупці був отакий руль: я його зняв і поставив тимчасово інший,з кнопкою запуску балістичних ракет Далі в планах було привести авто у сток вигляд,принаймні зовні,але про це чуть пізніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Сьогодні в нас трійку в такому кольорі бачив і теж на легкосплавах) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Почав потрохи шукати хром аксесуари,решітку,дзеркала,бампера,ковпаки,вайтволи.В результаті вийшло щось таке: Довго на таких колесах я не поїздив,не сподобалося на камерах їздити,повернувся на легкосплави. 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Класно виглядає! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Ще пару фото: потім встановив собі оптику прошпрот)і решітку 2106: Хром протитуманки: Ангельські "глазки": Andriy1352,виглядала)Довго в такому образі не проіснувала.Я зрозумів,що до первісного вигляду мені далеко,так як фарба аж ніяк 1979 року,та і отвори в передніх крилах під ромбики не хотілося переробляти ну і з часом побачив що зазори по кузову не є ідеальними,зад завалений і тоді в мене зникло бажання сток вигляду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Всеодно гарно. І так і так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 В червні 2014,рівно через рік після покупки і через 5 тис.км пробігу,находу засвітилась лампочка тиску масла і машина заглохла.Спробував завести,вдалося не зразу.аж поки я зрозумів що є проблема)Лампочка не гасла.Вирішив долю не випробовувати-дзвінок другу-трос-буксирування додому.Спочатку думав що зрізало грибок,провірили-нормально все.Через тиждень зняли двигун,розібрали а там все ок-вкладиші на місці,кільця в нормі нічого ніде не потерто.ПАроблема виявилась банальною-заклинив редукційний клапан маслонасосу)Так як мені треба було міняти сальники клапанів і без того,було замінено: сальники клапанів,кільця,вкладиші,маслонасос,прокладки і тд.Блок і коліно не потребували нічого.Доречі колінвал ще взагалі не шліфували,блок-перший ремонт.Кілька фото для затравки: ну і підкапотка до і після: далі була заміна чотирьохступки на пятисупку від ниви.Прийшлось траверсу ставити іншою стороною,і привід спідометра був заглушений: мій помічник) Далі було встановлено БСЗ та оригінальний карб Вебер,так як на встановленому АТ розхід бувало доходив до 13,5л/100км,при тому не їхав зовсім. Також вирішив замінити рідні шкали: врізав плафон підсвітки в травмозахист: задув торпедо матовою фарбою,бо від акрилової дуже сильно відбивало сонце,прямо в очі: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 та нууу, вместо суточного одорметра вольтметр лучше бы в тахометр вольтметр врезали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Зараз планую встановити задні сидіння від того ж мондео,але вони виявились чуть завузькі,по 6-7 см з кожної сторони.Буду щось думати.Примірка: Руль теж замінив,прийшлось придумати перехідник: Emissions,одометр не працював) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 о, а шо моя магнитола там у вас делает?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Emissions,таке роби): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
евгений 2014 21 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Хорошая тройка,а цвет вообще бомба!Какой цвет у тебя в тех.паспорте записан? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 евгений 2014,оранжевий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
евгений 2014 21 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 евгений 2014,оранжевий А что оттенки пишут в тех.паспорте?Я на сколько знаю пишут цвет(желтый,зеленый,синий),а чтоб оттенки писали не знал.У нас ездила такого цвета копейка,так у него был записан желтый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 евгений 2014, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 в таком техпаспорте пишут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
евгений 2014 21 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Спасибо понял.Я думал у тебя пластиковый и там записано оранжевый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 евгений 2014, Хмельницький?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 ні,видано Львівським МРЕВ,це в особливих відмітках вказано номер угоди і написано Хмельницький.хз що то таке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Може вона звідси? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 можливо.не уточняв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 2 червня 2015 В пятницю помітив,що погано вижимається щеплення.Глянув в бачок-а там сухоВитекла тормозуха в салон.Замінив гумки ГЦС,цікаво на скіільки того ремкомплекту вистарчить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах