Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт,недавно згадав що колись був тут в мене бортовик(Посилання) і вирішив створити новий,так як перша машина продана більш як два роки тому,натомість куплена третя модель Вазу,1979 року випуску.Ось така вона мені дісталась:

Зображення

Зображення

Зображення

З того часу багато чого зробив,в процесі згадуватиму і буду тут описувати.

Змінено користувачем Drumandbasser

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ще одна трійка в клубі!)

Непогана машинка дісталась.:)

З відкриттям, успіхів з машинкою!

Поділитися повідомленням

Цвет огонь. У меня первая 011 была в таком цвете. "Падлецу все к лицу". Ну в смысле под этот цвет что хочешь пойдет... и хром и мат и тонировка. Что внутри?

Поділитися повідомленням

На момент покупки,власник переконував що мотор капіталився недавно ну і що фарбувалася теж пів року назад.Стосовно фарби повірю.на даний час)А от з двиглом мав проблеми через 5 тис.км.Але все це опишу в хронологічному порядку.Салон потребував доробки,карти всі розлілися від вологи,ковролін замащений невідомо чим,не відмилося,сидіння передні два різні(були) і криві.Короче роботи-непочатий край.

Зображення

Єдина фотка салону яка була до переробки.

Далі я вирішив мінімально і бюджетно зашумити авто.Зняв ковролін,під ним штатна шумка,повністю мокра,її викинув бо не було змісту залишати.Поварений метал вже почав кородувати в місцях зварки.Все це діло зачистив,загрунтував і обробив бітгумом.Саме цей момент не знаю чи є правильним,бо переконували мене люди,що він не призначений для внутрішніх робіт,ну але я так зробив.Поклеїв на бітгум "шумоізоляцію",якщо її так можна назвати)Купив в Епіцентрі рулон отакої штуки:

Зображення

Зображення

і почав ліпити)Скажу що ефект є.Не знаю як би було привикористанні проф шумки,але це був бюджетний варіант і я ним задоволений.

Далі встановив молдинги,дверні карти на пласт.основі і сидіння від форд мондео:

Зображення

Задня полка перекочувала з попередньої машини,сітки задув в колір кузова.доставив доп.стоп від альфи:

Зображення

Також пофарбував вставки на торпедо.так як ця накладка під дерево була вся покручена і відновленню не дуже підлягала.Пошпаклював торпедо і задув чорною акриловою фарбою:

Зображення

При покупці був отакий руль:

Зображення

я його зняв і поставив тимчасово інший,з кнопкою запуску балістичних ракет:)

Зображення

Далі в планах було привести авто у сток вигляд,принаймні зовні,але про це чуть пізніше.

Поділитися повідомленням

Почав потрохи шукати хром аксесуари,решітку,дзеркала,бампера,ковпаки,вайтволи.В результаті вийшло щось таке:

Зображення

Зображення

Довго на таких колесах я не поїздив,не сподобалося на камерах їздити,повернувся на легкосплави.

Поділитися повідомленням

Ще пару фото:

Зображення

Зображення

Зображення

потім встановив собі оптику прошпрот)і решітку 2106:

Зображення

Хром протитуманки:

Зображення

Ангельські "глазки":

Зображення

Andriy1352,виглядала)Довго в такому образі не проіснувала.Я зрозумів,що до первісного вигляду мені далеко,так як фарба аж ніяк 1979 року,та і отвори в передніх крилах під ромбики не хотілося переробляти ну і з часом побачив що зазори по кузову не є ідеальними,зад завалений і тоді в мене зникло бажання сток вигляду.

Поділитися повідомленням

В червні 2014,рівно через рік після покупки і через 5 тис.км пробігу,находу засвітилась лампочка тиску масла і машина заглохла.Спробував завести,вдалося не зразу.аж поки я зрозумів що є проблема)Лампочка не гасла.Вирішив долю не випробовувати-дзвінок другу-трос-буксирування додому.Спочатку думав що зрізало грибок,провірили-нормально все.Через тиждень зняли двигун,розібрали а там все ок-вкладиші на місці,кільця в нормі нічого ніде не потерто.ПАроблема виявилась банальною-заклинив редукційний клапан маслонасосу)Так як мені треба було міняти сальники клапанів і без того,було замінено:

сальники клапанів,кільця,вкладиші,маслонасос,прокладки і тд.Блок і коліно не потребували нічого.Доречі колінвал ще взагалі не шліфували,блок-перший ремонт.Кілька фото для затравки:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

ну і підкапотка до і після:

Зображення

Зображення

Зображення

далі була заміна чотирьохступки на пятисупку від ниви.Прийшлось траверсу ставити іншою стороною,і привід спідометра був заглушений:

Зображення

мій помічник)

Зображення

Далі було встановлено БСЗ та оригінальний карб Вебер,так як на встановленому АТ розхід бувало доходив до 13,5л/100км,при тому не їхав зовсім.:multi:

Також вирішив замінити рідні шкали:

Зображення

Зображення

врізав плафон підсвітки в травмозахист:

Зображення

задув торпедо матовою фарбою,бо від акрилової дуже сильно відбивало сонце,прямо в очі:

Зображення

Поділитися повідомленням

та нууу, вместо суточного одорметра вольтметр :bl:

лучше бы в тахометр вольтметр врезали

Поділитися повідомленням

Зараз планую встановити задні сидіння від того ж мондео,але вони виявились чуть завузькі,по 6-7 см з кожної сторони.Буду щось думати.Примірка:

Зображення

Руль теж замінив,прийшлось придумати перехідник:

Зображення

Emissions,одометр не працював)

Поділитися повідомленням

евгений 2014,оранжевий

А что оттенки пишут в тех.паспорте?Я на сколько знаю пишут цвет(желтый,зеленый,синий),а чтоб оттенки писали не знал.У нас ездила такого цвета копейка,так у него был записан желтый.

Поділитися повідомленням

ні,видано Львівським МРЕВ,це в особливих відмітках вказано номер угоди і написано Хмельницький.хз що то таке.

Поділитися повідомленням

В пятницю помітив,що погано вижимається щеплення.Глянув в бачок-а там сухо:bw:Витекла тормозуха в салон.Замінив гумки ГЦС,цікаво на скіільки того ремкомплекту вистарчить?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз