guitarman 15 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2015 о, спасибо! лови почту vetalzzz cAбака ukr.net Скинул тебе на почту файлики Паралельно вопрос...у тебя торпеда не траскалась никогда (а то, похоже, это бич всех 2105. 2104. 2107)...какие слышал варианты ремонта кроме замены? 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2015 Скинул тебе на почту файлики Паралельно вопрос...у тебя торпеда не траскалась никогда (а то, похоже, это бич всех 2105. 2104. 2107)...какие слышал варианты ремонта кроме замены? Спасибо, получил! Трескалась, в бортовике есть фотки. Сменил на новую, кооператив тот еще, но всяко лучше тресканной. торпеда гремит? скрепит? могу подсказать как сделать тише (в бортовике есть). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2015 какие слышал варианты ремонта кроме замены? я видел как аккуратно срезают, шпаклюют, и заново красят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2015 я видел как аккуратно срезают, шпаклюют, и заново красят или перетяжка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2015 Сообщение от Emissions Посмотреть сообщение я видел как аккуратно срезают, шпаклюют, и заново красят или перетяжка Перетяжка геморойно очень...пока нету времени. Вроде не скрепит, но трещины напрягают((( а шпаклёвка и покраска.......мне кажеться долго не протянет. Краска то хорошо не пристанет к мягкой гладкой поверхности....да и краска там должна, наверное, быть спецовая какая-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2015 быть спецовая какая-то? обычная черная, заматовал поверхность и покрасил) ну или краска для пластика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2015 а шпаклёвка и покраска.......мне кажеться долго не протянет маєш рацію, не довго, півроку в мене... наступного разу додам поліефірної смоли і скловолокна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2015 маєш рацію, не довго, півроку в мене... наступного разу додам поліефірної смоли і скловолокна. Так ото ж...думав вже купувати б/у, але цілу або обтягнути синт. шкірою, але попав на ремонт зчеплення, то вже й не до того поки До речі пацани хто підкаже як діагностувати необхідність заміни "корзини" "зчеплення без розбирання? А то якось немає особливого бажання купувати без необхідності недешеву деталь, яка може і не знадобитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2015 опиши роботу щеплення. Смикається при старті чи ще що. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2015 опиши роботу щеплення. Смикається при старті чи ще що. Смикаэться трошки зовсім...бо важко вловити бере в останній третині ходу педалі (не біля підлоги, але все ж низькувать). Точно - жорстко буксує, що особливо відчутно на 2 передачі. Тахометр рветься до небес, мотор вискакує з каоту, а прискорення майже немає. Іноді, що цікаво, веде!Передачі вмикаються важко. А одного разу впала педаль...підняв носком і поїхав далі! І це при тому, що прокачував систему!!! Схоже стовідсотково перепускає ГЦЗ (ГЦС на пісєчій мові). Планую поставити ремкомплекти в головний і робочий заодно циліндрики, прокачати знов. Думаю замінити диск і вижимний. Останній підвиває трошки вже. Аот на рахунок корзини є сумніви чи варто викидати немалі гроші??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2015 є сумніви отож, перевір спершу той матюк ГЦЗ (ГЦС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 отож, перевір спершу той матюк Так і буде на вихідних займусь. Доречі, як там мої прилади в тебе бігають вже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 моё мнение, если менять то всё, ибо потом опять лезть и скидывать кпп, да в самый не подходящий момент, то еще удовольствие. Либо разбирать и смотреть по факту что менять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 guitarman, бакометр ще не ставив, бо салоном не займався, поки двигун і підвіску обкатую. якраз хотів твоєї поради(може ще кому згодиться). Чи можна зробити юсб зарядку для смарта? В мене є трійник з Епіцентру, але хочу таке, щоб в торпеду врізати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 guitarman, у меня девайс работает, правда еще все лампы на диоды не сменил. Но скоро пификсю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2015 у меня девайс работает, правда еще все лампы на диоды не сменил. Но скоро пификсю А я вот себе тож теперь хочу замутить такой же свет как тебе делал...но это в будущем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2015 Зчеплення, ніби, зробив)) Замінено диск та "вижимний". Стало краще, але друга передача всеодно не дуже подобається але то швидше за усе вона просто "коротка". Підкажіть у кого п'ятиступка ВАЗ.....у вас друга теж "коротка"? Думаю всеж перебрати ще циліндри та залити нову рідину і прокачати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2015 2-я всегда раскручивается интересно, с ускорением Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALFER 0 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 рейлинги ставились не только на немках, на ладах калинках тоже, это французская версия продавалась прям с автобагажником на рейлингах. немецкая версия называеться лада нова комби. у меня тоже немка, но 95-го года. На Калинках багажник крепился не на рейлингах, а на водостоках, как и советские металлические решетки. И салон у Калинок был семерочный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
guitarman 15 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 ALFER О колеега)) ТОже, смотр., 21043 какого года? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALFER 0 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 ALFER О колеега)) ТОже, смотр., 21043 какого года? Ну у меня как раз вот эта Lada Kalinka Olimpe и есть. 93-го года. В 97-ом купили ее в Париже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Рейтинги есть? Багажник на крыше? У меня лада нова комби, немецкая версия 4-ки. Рейлинги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALFER 0 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Рейтинги есть? Багажник на крыше? У меня лада нова комби, немецкая версия 4-ки. Рейлинги Нету рейлингов. Багажника на крыше тоже нету, продавалась без него. Да я только в этом году узнал что машина имеет свое собственное название Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Дело в том что особенностью лады калинки и как раз и были рейлинги, без них это лада нова комби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALFER 0 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 (змінено) Дело в том что особенностью лады калинки и как раз и были рейлинги, без них это лада нова комби. Что то вы путаете Посилання или вот: Змінено 12 жовтня 2015 користувачем ALFER Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах