Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

сьогодні не вийшло до них заскочити.... завтра думаю, відразу після пар зайду, подивлюсь.... тільки, якщо в них підсвітка номера така, як бампера, то напевну буду шукати самоклейку фольгу під хром, обклею новий чорний "плафон" і так він вже у буде їздити.... можливо ще світлодіодну ленту засуну туди)))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ну, не знаю чи буде гарно, буде зроблено в якості експеримента))) вчора їздив в епіцентр, купив 2 види плівки.... один під золото, другий під срібло, відразу вчора і обклеїв золотеньким фонаря...)))) тепер чекаю авто)))

Поділитися повідомленням

мені так здається шо та пльонка триматись не буде через вологу і мороз

Поділитися повідомленням

все можливо.... все воно робиться вперше і чисто в експерементальних цілях.... поставлю, поїздяю, подивлюсь як буде триматись.... ну дуже цікаво..... або мож буду шукати якісь цікавіші варіанти такої плівки, яка б під нагріванням тягнулася б краще і краще трималася б...))) та і сама якість фонаріка мені не модобається... стоїть 2 лапочки безйокольних на 5 ватт, наполовину пластмасовий.... вобщєм кака а не фонарик))

Поділитися повідомленням

Сьогодні HOSPODARUK, скинув фото своєї 011, попросив закинути в нашу вітку))) як на мене зараз виглядає прикольно, а далі фронт робіт або на відновлення до повної класики або своєрідний тюнінг....

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Доречі, мож десь зберемось трошки в лютому????

Поділитися повідомленням

Так!!))) завтра вже заберу від рихтовщика, так як сьогодні не зможу!!!))))) довольний як слоник)))

Поділитися повідомленням

Нарешті вчора трошки пофоткав машинку... повідривати б руки таким людям, як тому рихтовщику, що мені машину робив.... ну, розкажу в кратце косяки: збиті замки задньої лівої дверки та кришки багажника, тепер закривається і відкривається все дуже незвично, і мені це ой, як не подобається.... свіжа краска відтінком відрізняється, галогенка на задній хід та підсвітка номера не світяться, при встановленні намісце бака, не підключили масу датчика палика, тепер стрілка рівня палива живе своїм життям))) також було встановлено новенький бампер, але прицьому без бокових кріплень (ті що між крилами та бампером), доречі, якщо в когось такі є, то куплю!!!!! Також на період, коли забирав авто акумулятор навіть не міг крутанути стартер, він навіть не мукнув.... З негативу вроді все, поки буду заливати фото, то мож щось згадаю, відразу і покажу...

З тієї всієї роботи позитивним є тільки те, що полірнули цілий кузов, тепер свіжіше виглядає....

Ну, почну попорядку.... нормальний зазор кришки багажника з правої сторони

Зображення

Зазор з лівої сторони кришки багажника

Зображення

а тут ще й видно, як відрізняється відтінок фарби...

Зображення

а от так в мене стоять резинки під вонарями)))

Зображення

таким чином заклеїли шов, який в мене розійшовся від удару..

Зображення

так в мене залишили після рихтовки в багажнику...

Зображення

Біля отвору на підсилювачі добряча вм'ятина...

Зображення

ну, взагалі в багажнику нічого не фарбували(((

Зображення

тільки зараз помітив, що немає декоративної пластмаси на баку...

Зображення

общий план задка, по якому можна впізнати мою машинку))

Зображення

тут також видно, як фарба кольором відрізняється....

Зображення

от така в мене "весела" картина.... обідно однако(((

А взагалі мораль басні така: не шукайте знайомих, які нахаляву зроблять таку роботу, краще загнати до більш кваліфікаваного фахівця, або вже зробити все самому!!!)))) більшість вважають - як жигулі, то вже можна робити що завгодно, аби тільки їхала..... тепер в мене з'явилось просто величезне бажання розібрати все до гайок, і зібрати все попорядку, якуратно, підналаштувати, щоб було так як потрібно.....

Вибачте, що так багато написав, всетаки емоції часом переважають))))

Поділитися повідомленням

Якщо маєш час, то краще сам побався, але зроби нормально хоча б те, що можеш....

Поділитися повідомленням

Та полюбому буду знаходити, бо з такою роботою зовсім не цікаво їздити.... та і роботи там максимум на день....

Доречі, питання для знатоків: на маших швидкостях якась дивна вібрація.... машину аж підкидає, є підозра на гулю, а якщо її нема, тоді що і де дивитись??

Змінено користувачем Ghost_Rider

Поділитися повідомленням

Та полюбому буду знаходити, бо з такою роботою зовсім не цікаво їздити.... та і роботи там максимум на день....

Доречі, питання для знатоків: на маших швидкостях якась дивна вібрація.... машину аж підкидає, є підозра на гулю, а якщо її нема, тоді що і де дивитись??

Мда зробили машину нехтя канешно

Ладно жигуль но ж машина не молотком же бити

Кароче без обід но дікувато. Лось майстер.

Як відкрию своє СТО будете на халяву робити ) ну чи почті на халяву )))

Поділитися повідомленням

це був перший і останній раз, коли я таким людям довірив машину..... ну, тепер так і буде, хіба через декілька років знову потрібна буде реставрація бляхи, тоді вже і перекраситься)))) мож до того часу до класики більш-менш доведу, а можливо затюнінгую якось...

Vovan,подивись будь-ласка. якщо не знайду своєї, то заберу!!

Поділитися повідомленням

Хочу десь взяти або купити кота. Сірого однотонного хлопчика.

Ніхто часом не має?

Поділитися повідомленням

то треба їхати тих майстрів бити. і грошей не давати їм, колись оні (специ) рекетирам машину так само зробили, думає не набили того майстра? набили...

Поділитися повідомленням

ну, я не такий жорстокий.... та і сусід робив.... нехай його совість гризе за те, що він наробив....

Поділитися повідомленням

Ghost_Rider, Його совість мала гризти коли він то робив. До речі, в тебе італійський ліхтарик ЗХ, раритет!;)

Поділитися повідомленням

Antop,з італійського сумніваюсь..... під бампером звичайна ПТФ, хтось подарував.... а на панелі лівий підфарник))) сам встановлював... коли це все ставив, про існування клубу навіть не догадувався, та і не дуже звертав увагу на естетичний вигляд....

Поділитися повідомленням

Ghost_Rider, якраз отой підфарник - італійський. Якщо він робочий, то на ньому шкло не завадило б поміняти... Змінено користувачем Antop

Поділитися повідомленням

Antop,Прикольно, я не знав..... от тільки не знаю, куди другого втикнув((( в планах на ближчий час є взагалі встановлення нормального понарика заднього ходу від 011...

Vovan, З рідного залишилась підлога, криша, кришки багажника, капота, каркас.... всі крила, корма, панель передня всі накладки на двері, пороги було замінено.... та і передок був битий... копійчина пережила добряче)))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз