Vovan 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Заставляти ж нікого не будем, хочуть то собі як хочуть, кожного особиста справа, я їхати туди планую, а чи сам поїду чи поїде ще три машини мені однаково, хто схоче той і поїде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 я б не проти поїхати у Львів чисто на екскурсію... навіть маршруткою чи потягом... впринципі можна клубом, але також є сумніви, що багато хто не захоче.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 (змінено) Ghost_Rider , 08 бери якщо в планах нема збільшення обєму(не пошкодуєш),ше варіант-занести старий до карбюраторщика,можна обійтися без бсз, один його плюс-не підгорають контакти....якшо контактне повністю справне і настроєне воно працює не гірше...+до того бсз тобі обійдеться мінімум в 600-650грн...краще зніми трамплер, перебери, почисть все+нові свічки і машини не впізнаєш. корисна інфа Посилання Змінено 7 січня 2011 користувачем ZDOROVAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 контакти в траблері тільки поміняв... та і не люблю я лізти до моторного відсіку, не виріс я ще, щоб щось величезне робити там чи міняти.... за бсз давно думав, багато інфи перечитав, ще й навіть не знав тоді про автоклуб.... свічки також недавно думав поміняти, поміня нжк на російські, мама казала хороші мають бути (так як вона завсклад, трошки знає що люди обирають), так от тоді машина взагалі заводилась буквально на 3 свічках, поки не прогрієш ніякого тоолку... поставив назад свої нжк і забув про свічки)) от і сьогодні зранку, машину нагріти нагрів, робоча температура, прокатався до заправки і назад і всеодно підсос не зміг скинути, душиться і все.... та і по карбу трошки вчора пошарився по форуму, кажуть 081 хороший на 1.2... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 081 розрахований на 1.1 різниця незначна, враховуй те шо жигульовські карбюратори обідняють суміш. Занеси до карбюраторщика, я свого завозив, машину не впізнав, кароче завелася без всяких проблем,а недавно ходив в гараж пробував просто завести, то кароче підкачав бензонасосом(не тримає зовсім)на майже мертвому акумуляторі завелася зразу але через пару секунд заглохла....завів ше раз так само з пів оберта, прогрів , хотів сховати підсоса,а він схований, приємно здивувася, з моїм поведеним карбом і вбитою двіжкою))і розхід бензину ок , 9 літрів, катаюся тільки в себе в селищі бо немаю ше прав і часто з прицепом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 ZDOROVAN,так новий карбюратор стоїть десь 450 грн, то хіба не краще свого зробити? а безконтактне запалення раз потратишся зато з ним ніколи в житті питань не буде, забудешся що таке контакти і виставлення запалення взагалі. Ghost_Rider,Тобі просто треба чотко карбіратор відрегулювати і запалення виставити і все буде ок. десь здибимся то я тобі на своїй дам проїхатись. попробуєш як має "лада" їхати. ти кажеш десь біля мене проживаєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Може в Крупі попробуємо як потеплішає ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Vovan,я в районі готелю "Лучеськ" живу.... ну, від дверей підїзду до входу в готель 6 хв..)) А в Крупу можна, тільки нехай трошки потепліє.... ато зараз навіть не особо хочеться виїзджати... та і дупу машинці ше треба зробити.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 (змінено) Ghost_Rider, А мені до лучеська 5 хв ходьби Добавлено через 50 секунд Ghost_Rider, ти часом не на Московській живеш? можем разом на стоянку пройтись, як я буду кудись може їхати. приженеш мою з стоянки Змінено 7 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 На Сагайдачного буд. 1... колись будеш мати охоту, маякнеш, прогуляємось до стоянки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 (змінено) Ghost_Rider, Я через дорогу від тебе на Московські біля ремонту телевізорів. дай номер телефону. Ми з тобою в одній маршрудці в грудні їхали? Змінено 7 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 так!!!))) в одній машрутці... я тоді з центру з комплектуючими пк їхав.... 0990757947 - Саня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Ghost_Rider, Я тобі зателефоную, як за машиною йти буду, до речі спитай Олега де він машиу варив, то там твою теж підрихтувати зможуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 (змінено) за рихтовку домовився з сусідом!!))) обіцяв взяти тільки за матеріал, а за роботу то в нас є старі рахунки, якось порахуємось))) Змінено 7 січня 2011 користувачем Ghost_Rider Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 Vovan за безконтактне не згідний, мій вітчим на 2140 собі поставив...2 роки поїздив спокійно...а потім воно саме почало збиватися, ...поставив назад контактне і радується....краще заводиться ,а про те як їхати почала зовсім мовчу. В мене теж бажання є поставити бсз, але поки добре працює контактне не буду чіпати...бсз треба ставити тоді коли вже ксз несправне, а так просто міняти нема смислу, моє ИМХО.. Я карбюраторщику заплатив 150 чи 170 грн, вже не памятаю. Так він поміняв всі потрбні жикльори(в подробиці не вникав, в карбах слабенький) перевірив на стенді і правильно настроїв, я йому лише сказав об'єм свого двигуна, після встановлення не довелося навіть холостого регулювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jekson83 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 (змінено) контакти в траблері тільки поміняв... та і не люблю я лізти до моторного відсіку, не виріс я ще, щоб щось величезне робити там чи міняти.... за бсз давно думав, багато інфи перечитав, ще й навіть не знав тоді про автоклуб.... свічки також недавно думав поміняти, поміня нжк на російські, мама казала хороші мають бути (так як вона завсклад, трошки знає що люди обирають), так от тоді машина взагалі заводилась буквально на 3 свічках, поки не прогрієш ніякого тоолку... поставив назад свої нжк і забув про свічки))от і сьогодні зранку, машину нагріти нагрів, робоча температура, прокатався до заправки і назад і всеодно підсос не зміг скинути, душиться і все.... та і по карбу трошки вчора пошарився по форуму, кажуть 081 хороший на 1.2... БСЗ - це Взагалі є ЛЮКС. В мене уже майже 3 роки. Економія 1,5-2,0 на 100 км і це факт. Плюс авто - живчик, взимку краще заводиться, швидший розгін і взагалі це набагато краще ніж контакти. Мої колеги після мене поставили собі і не мають проблем. P.S. При встановленні треба міняти свічні дроти (для БСЗ) та свічки (для БСЗ). P.S.S. Доречі нарахунок ціни, то це приблизно 500 грн., встановити можеш сам, будуть питання - звертайся, допоможу. Змінено 8 січня 2011 користувачем Jekson83 Доповнення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HOSPODARUK 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 Поганеько шукав значить!!!! Прально точно погано шукав ))) Луцьк рулить ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 HOSPODARUK, це ти про що??? всім дякую, за доступну інформацію та дискусію на рахунок карбів і систем запалення!!!)))) будуть фінанси, буду робити по мірі можливостей!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HOSPODARUK 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 =) суть така Для початку всім привіт Присвятив собі 40 хв перечитуванню отой писанини Вашої По суті форуми вмирають їх вбивають блоки але бачу ше не всі )) 8 років тому мій тато попав в ДТП і розбив "трошки" копейку ) так стояла вона в гаражі поки я не взявся її робити найняв майстрів і загорівся тим ділом потім уже пограчення почав шукати вот і надибав цей форум потім скину сканкопії шо я туда запхав но цікаво шо ))) вийшло в мене як мінімум 2 копейки ) скоро вот вот виїде ляля з гаража пофоткаю похвалюся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jekson83 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 =) суть така Для початку всім привіт Присвятив собі 40 хв перечитуванню отой писанини Вашої По суті форуми вмирають їх вбивають блоки але бачу ше не всі )) 8 років тому мій тато попав в ДТП і розбив "трошки" копейку ) так стояла вона в гаражі поки я не взявся її робити найняв майстрів і загорівся тим ділом потім уже пограчення почав шукати вот і надибав цей форум потім скину сканкопії шо я туда запхав но цікаво шо ))) вийшло в мене як мінімум 2 копейки ) скоро вот вот виїде ляля з гаража пофоткаю похвалюся Дуже цікаво, хочу глянути. Якщо є елементи тюнінгу, то це ВОБШЕ Кльово. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 от як виїде, то підтягуйся на зустріч, заодно і пощупаєм, не тільки подивимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HOSPODARUK 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 Дуже цікаво, хочу глянути. Якщо є елементи тюнінгу, то це ВОБШЕ Кльово. не поки тюнінгу як такого нема тільки панель 6 сідушки мерса 124 ну і звук і мажик )) півжигуля стоїть ))) без сабуфера не люблю бахалок а машинка сама просто по собі зроблена там поміняв все шо можна поміняти на нові деталі і ще таку штуку зробили "барашек" вони називали суміш пласмаси і резіни з краской весь низ обробили і багажнік і під капотом а і ше повністю смив стару краску до залізяки і покрасив в сніжно білий колір )) кароче сів завів гарно так ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jekson83 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 от як виїде, то підтягуйся на зустріч, заодно і пощупаєм, не тільки подивимось Ghost_Rider Ти правий, треба її пощупати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Саня трошки не так сказав. На зустріч не обов"язково машиною приїжджати, але подивитись на неї і справді цікаво. На цьому тижні буде зустріч. Якщо буде нормальна погода - то я приїду машиною. Хто не часто буває на форумі, поскидайте мені свої номери телефонів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HOSPODARUK 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Та я зрозумів але ще резіни не купив бо там такі діски шо коням легше їхати ))) кажу я просто чомусь не подумав пофоткати до того як почав робити затупив )) шас там ше шось полишалось ) то я сфоткаю для історії ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах