Vovan 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 Facktor,в травні приходь, задурно будуть.. це був перший і останній раз, коли я таким людям довірив машину..... ну, тепер так і буде, хіба через декілька років знову потрібна буде реставрація бляхи, тоді вже і перекраситься)))) мож до того часу до класики більш-менш доведу, а можливо затюнінгую якось... Добавлено через 3 минуты Vovan,подивись будь-ласка. якщо не знайду своєї, то заберу!! добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 у кого які є думки на рахунок 16-17 квітня? що будемо організовувати? Самий банальний варіант: проїхатись по місту - в крупу - в якусь баруху. Якщо приїдуть гості - організуємо якусь цікаву екскурсію. Пофотографуємось біля замку. в кого єі ще варіанти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 Навіть без поняття.... в Крупу я думаю можна буде поїхати якось окремо.... Можна було б організувати якийсь шашличок на природі... Якщо будуть гості, можна було б навіть якусь екскурсію організувати, навіть по старому місту.... ну, я так думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 В крупу буде цікаво їхати якщо назбирається багато людей. а так як ми завжди маленькою компанією 3-4 чол, то буде не круто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 тут згідний))) шось я не подумав трохи((( (тільки сильно не копайте) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 HOSPODARUK, З Днем народження!!!))) Ні гвоздя, ні жезла!!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Навів трошки марафет перед сезоном. На наступні вихідні зустрічаємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Прикольно))) а що сталось з лівим кликом??? я за зустріч!! думаю до вихідних вже буду здоровий.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Facktor, Вже й козирки на фарах стоять! Покажи ближче. Заодно і дзеркало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Ще купив собі хром ручніка. Складно його міняти? хтось стикався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Facktor, Макс, круть! Тільки щось мені здається. що пора тобі збирати гроші на покраску..... Або й поварку, якщо то тріщина на стойці... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Ще купив собі хром ручніка. Складно його міняти? хтось стикався? зовсім не складно,але треба яму або естакаду-з ями відпускаєш тросік ручніка,потім знімаєш короткий тросік з шпульки ручніка там побачиш по ходу,потім з салону відкручуєш ручнік,а на його місце ставиш новий...,в хромі це від 03 моделі?а зеркальце де брав і за скільки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Поршень на ричагу КПП просто клас....де такий дістав?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Antop Дякую. я думаю над цим. можливо цього літа віддам майстрам щоб попідкрашували. повністю красити поки що не буду. sergio дякую, я спробую. ручнік від 03. ZDOROVAN mooneyesusa.com хто приїде в неділю на зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Facktor, Якщо буду здоровий, то приїду.... доречі, клсно поршень дивиться на ручці кпп!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 Була якась зустріч сьогодні???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 Я так зрозумів зустріч не відбулася...ніхто не відписувався....жаль(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 В мене сьогодні була зустріч в Універмазі.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 я зайнятий був в неділю, то не став нікого обдзвонювати. може на цих вихідних? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 Давай тоді на цих вихідних)) З задоволенням прийму участь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 Саня завжди приймає участь А ще хто буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 Facktor, Макс, походу народ морозиться зустрічатись, а так не цікаво.... давай на неділю пообдзвонюємо трохи, мож хоч чоловік 5 збереться... народ, хто сидить на форумі, є така темка: Посилання сам тільки побачив... Львівські хлопаки між собою говорять, що їхати у Львів недоцільно, краще було б спробувати в своїх містах... є якісь ідеї, думки на рахунок цього??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Саня, для такої акції треба провести дуже серйозну організаторську підготовку. Треба звязатися з іншими автоклубами, все ретельно спланувати, попередити про акцію місцеві органи влади і тп. Я наразі не маю часу і бажання цим займатися. Якщо буде в Луцьку така акція - приєднаюся. Я думаю нам треба зайнятись організацією поїдки в Почаїв і ДН копійки. П.С. Вчора відключився і проснувся тільки зранку. Вибач що не позвонив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 коли стане нормальна погода треба в Почаїв збиратись. Народ, а серед нас є люди хто часто в польщі буває? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Я тож хочу в Почаїв!!! скоріше за все буду падати пасажиром, якщо хтось візьме))) Серед наших, не знаю, а в мене тато постійно на польшу ганяє... чому запитуєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах