Vovan 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 хочу знати скільки там коштує fiat 126, колись коштував 400 злотих, ще коли я жив у Польщі, думаю собі на кожен день куиити, він бензину дуже мало бере. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 привіт всім я теж підтримую зустрічі тому буду дуже радий цьому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Щось тут така підозріла тиша.... всі вимерли? 0_о Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Мені не подобаються нововведення в гілці західного регіону. Мабуть треба спригувати з цього сайта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Facktor, Ти про що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Раніше я читав всі теми західного регіону. А зараз мені не подобається що треба залазити в кожен підфорум, щоб подивитись чи там нічого нового цікавого не з"явилось. Є думки підняти свій форум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Підняти свій форум не є проблемою!!))) Особисто мені подобається таке оформлення, тепер теми більш-менш розподілені по областях, нові теми завжди висвітлюються зправа з ім'ям автора допису в тему... хоча на колір і смак всі олівці різні))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 Що там у вас нового? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Vovan, є трошки нового На неділю планується поїздка в Крупу. Покататись і пожарити шашлик. Хто бажає приєднатися? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Facktor, чудячи з погоди, напевно краще було б перенести поїздку в Крупу... в дощ там нема чого робити.... щойно дивився погоду на тиждень вперед, обіцяють дощик і не більше +10 С. Я тільки за такі поїздки, але не в таку погоду...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Саня, ти їдеш полюбому Що там у вас нового? Забув написати. У мене якась **** вчора намагалась скрутити птф. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 0_о то ще як??? хоть настриляв по вухах за такий нехороший поступок??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Всім привіт якщо не проти і буде змога в мене то я приєднаюсь..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Facktor,то треба його знайти і по вухах надавати.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Я не бачив хто це Vovan, їдеш з нами в крупу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 aahh, Звичайно приєднуйся!!!)))) До неділі якщо зроблю машинку то поїду своєю, якщо ні - то напевно впаду пасажиром... Приймете??))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 aahh, Звичайно приєднуйся!!!)))) До неділі якщо зроблю машинку то поїду своєю, якщо ні - то напевно впаду пасажиром... Приймете??))) звичайно візму,якщо тільки зможу вирватись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Чудово))) завтра постараюсь довести срочні косяки до пуття, а далі буде видно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Скоро неділя!!)) то що робимо з поїздкою??? Хто буде? Де збираємось і на скільки??? Які плани, якщо з погодою не повезе?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Саня, ти машиною будеш чи пасажиром? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 та я ще в роздумах... поки більше схильний, до того, що поїду своєю машинкою)) Знову таки моє повідомлення...))) Усіх бажаючих поїхати в Крупу покататись по аеродромі чекаємо на 12.00 біля ВНУ на парковочці!!!))) кльово було б на своїх машинках, якщо не виходить своїм ВАЗом приїхати, місце пасажира завжди є))) 0990757947 - Саня 0504383874 - Макс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 чомусь в мене таке передчуття, ніби знову збереться тільки 3 машини і то буде вся зустріч.... Кому не виходить на 12.00 , але хоче прокататись в Крупу, не соромтесь, зателефонуйте і ми Вас обов'язково зачекаємо!!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Привет "соседям"!!!...наша ветка в Мае собирается прокататся в славный город Острог,и близ лежащие окресности-не желаете присоединитссо??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Я тепер точно не поїду. Або хіба що пасажиром Викладуйте фото у кого які є. Саня, наш заїзд на відео часом ніхто не знімав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах