aahh 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 шланг вже міняв,а тахометр подивлюсь в гаражі де він і домовимся .... aahh, розбери, змасти літолом і гарно затягни - повинно допомогти. а що літол може допомогти...? хоча можна спробувати аби супорту не зашкодив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 Це що, біля супорта сочиться? Тоді ще простіше - порівняти мідну шайбочку і прокалити її. При закручуванні болта кріплення шланга до супорта я злегка постукую зверху - щоб він краще обтиснув шайбочку і не зірвався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 ні це не біля супорта а в з"єднанні між резиновим шлангом і трубкою що від головного ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 Це з'єднання я гарно змащую літолом і повністю заповнюю ним шпару між штуцером і трубкою - гарно затягується і не приржавлюється - легко пізніше розібрати, не скручуючи трубці голову. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 ну що ж,спробую ще так зробити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 В середу ввечері буде зустріч. Будемо вирішувати організаційні моменти поїздки на кар"єри. Коли і де напишу пізніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 ну що ж,перебрав я знову проблему з тормазами вище згаданими,змастив літолом як радив VETERAN,але без результатно,ще більше сочилось,тому вирішив кинути алюмінієву шайбу в середину з"єднання і поки все норма,прокачав,все сухо,завтра на роботу проїдусь і гляну ще....надіюсь приблему вирішив....хоча наступна заміна шланга буде разом з трубкою.... шановний Ghost_Rider тахометр є,можу показати,коли і де... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 о, чудесно!!)))) Можна навіть і сьогодні... до якої години гобота??? Я під'їду, куди скажете і коли скажете... працюю до 18.00, далі вільний... 0990757947 мій номер, можете залишити свій, я сам зателефоную... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 значить зробив я пробний виїзд,і розчарований,нічого не дала шайба знову мокре з"єднання.... залишається купити нову трубку ,шланг і замінити знову... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 27 липня 2011 зустріч відбудеться сьогодні ввечері в гаражах на вул. Конякіна після 19.00. хто приїде дзвоніть 050 438 38 74 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 27 липня 2011 План на вихідні приблизно такий: Якщо в суботу зранку буде гарна погода, то після обіду виїжджаємо на озеро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2011 бібіб фафа вчора біля 5-тої школи копійці з номером 4908:br:(хто бібікає?хто бібікає)))то я з маршрутки №18 білий богдан з червоними буквами автокомора)))покишо буду на ньому працювати,через три дні знову моя зміна,якшо когось підріжу то сильно не матюкайте,приходиться трохи літати))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2011 Круто))) Я ще з маршрутками не перебібікувався))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2011 4908 це був я. Чув як хтось посигналив, але не зрозумів хто і за що Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2011 Чув як хтось посигналив, але не зрозумів хто і за що я так і поняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 Виникла задумка в мене трохи тюнінговати задні фанарі шістки,світлодіодними стрічками....,бо з самими світлодіодами і мороки багато і не дешево вони коштують зараз тому зупинився на стрічках...позавчора прикупився трохи 1 м стрічки світлодіодної білого кольору,3 кренки на 12 в і вчора з обіду до пізньої ночі готував їх,а саме наклеював на основу на якій мали ставати в сам фанар і паяв провода якими з"єднувались з кренками... Вийшло досить не погано і з самого ранечку сьогодні приступив до встановлення цієї краси на саме авто,трохи проморочився але бажаного результату досягнув...,єдине що з тих 3-х кренок тільки одна була робоча,завтра піду заміню на нормальні.... кого цікавитиме розкажу детальніше і виложу фото.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 Я думаю тут всі непроти подивитись фото того, що вийшло!!! Я колись також над цим задумувався, правда з самими світлодіодами, а потом воно все якось відійшло на задній план...(( Доречі, хто знає чия це 05 чи 07 (точно не роздивився) катається по Луцьку з клубною наклейкою, правда без www ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stydent21011 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 якого кольору???????? Може знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 фото обов"язково буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2011 Stydent21011, здається бежевий, наскільки я пам'ятаю...))) Хто знає хазяїна, то передайте йому, хай хоть покажеться на зустрічі!!)) ми йому і людську наклейку подаруєм... aahh, ждем фото з нетерпінням....))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2011 викладаю фото... чекаю коментарії.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2011 Круто!!))) а вдень як??? щось зроблено з підфарниками??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2011 з підфарниками поки що нічого продумую як краще зробити і вдень теж добре і досить гарно видно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2011 круто))) Приїзджайте на зустрічі, похвастаєтесь вживу))) Всетаки досить прикольно вийшло, можна було б і стобі щось таке замутити... заодно і підкажете де лежать підводні камені такого діла... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2011 Глухо в нас тут якось.... Що в кого нового??? Мож десь зберемось на каву якусь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах