Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

шланг вже міняв,а тахометр подивлюсь в гаражі де він і домовимся ....

aahh, розбери, змасти літолом і гарно затягни - повинно допомогти.

а що літол може допомогти...?

хоча можна спробувати аби супорту не зашкодив...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Це що, біля супорта сочиться? Тоді ще простіше - порівняти мідну шайбочку і прокалити її. При закручуванні болта кріплення шланга до супорта я злегка постукую зверху - щоб він краще обтиснув шайбочку і не зірвався.

Поділитися повідомленням

ні це не біля супорта а в з"єднанні між резиновим шлангом і трубкою що від головного ...

Поділитися повідомленням

Це з'єднання я гарно змащую літолом і повністю заповнюю ним шпару між штуцером і трубкою - гарно затягується і не приржавлюється - легко пізніше розібрати, не скручуючи трубці голову.

Поділитися повідомленням

В середу ввечері буде зустріч. Будемо вирішувати організаційні моменти поїздки на кар"єри.

Коли і де напишу пізніше.

Поділитися повідомленням

ну що ж,перебрав я знову проблему з тормазами вище згаданими,змастив літолом як радив VETERAN,але без результатно,ще більше сочилось,тому вирішив кинути алюмінієву шайбу в середину з"єднання і поки все норма,прокачав,все сухо,завтра на роботу проїдусь і гляну ще....надіюсь приблему вирішив....хоча наступна заміна шланга буде разом з трубкою....

шановний Ghost_Rider тахометр є,можу показати,коли і де...

Поділитися повідомленням

о, чудесно!!)))) Можна навіть і сьогодні... до якої години гобота??? Я під'їду, куди скажете і коли скажете... працюю до 18.00, далі вільний... 0990757947 мій номер, можете залишити свій, я сам зателефоную...

Поділитися повідомленням

значить зробив я пробний виїзд,і розчарований,нічого не дала шайба знову мокре з"єднання....

залишається купити нову трубку ,шланг і замінити знову...

Поділитися повідомленням

зустріч відбудеться сьогодні ввечері в гаражах на вул. Конякіна після 19.00.

хто приїде дзвоніть 050 438 38 74

Поділитися повідомленням

План на вихідні приблизно такий: Якщо в суботу зранку буде гарна погода, то після обіду виїжджаємо на озеро.

Поділитися повідомленням

бібіб фафа вчора біля 5-тої школи копійці з номером 4908:br:(хто бібікає?хто бібікає)))то я з маршрутки №18 білий богдан з червоними буквами автокомора)))покишо буду на ньому працювати,через три дні знову моя зміна,якшо когось підріжу то сильно не матюкайте,приходиться трохи літати)))))))))

Поділитися повідомленням

Чув як хтось посигналив, але не зрозумів хто і за що :)

я так і поняв :multi:

Поділитися повідомленням

Виникла задумка в мене трохи тюнінговати задні фанарі шістки,світлодіодними стрічками....,бо з самими світлодіодами і мороки багато і не дешево вони коштують зараз тому зупинився на стрічках...позавчора прикупився трохи 1 м стрічки світлодіодної білого кольору,3 кренки на 12 в і вчора з обіду до пізньої ночі готував їх,а саме наклеював на основу на якій мали ставати в сам фанар і паяв провода якими з"єднувались з кренками...

Вийшло досить не погано і з самого ранечку сьогодні приступив до встановлення цієї краси на саме авто,трохи проморочився але бажаного результату досягнув...,єдине що з тих 3-х кренок тільки одна була робоча,завтра піду заміню на нормальні....

кого цікавитиме розкажу детальніше і виложу фото....

Поділитися повідомленням

Я думаю тут всі непроти подивитись фото того, що вийшло!!! Я колись також над цим задумувався, правда з самими світлодіодами, а потом воно все якось відійшло на задній план...((

Доречі, хто знає чия це 05 чи 07 (точно не роздивився) катається по Луцьку з клубною наклейкою, правда без www ????

Поділитися повідомленням

Stydent21011, здається бежевий, наскільки я пам'ятаю...))) Хто знає хазяїна, то передайте йому, хай хоть покажеться на зустрічі!!)) ми йому і людську наклейку подаруєм...

aahh, ждем фото з нетерпінням....)))

Поділитися повідомленням

з підфарниками поки що нічого продумую як краще зробити

і вдень теж добре і досить гарно видно...

Поділитися повідомленням

круто))) Приїзджайте на зустрічі, похвастаєтесь вживу))) Всетаки досить прикольно вийшло, можна було б і стобі щось таке замутити... заодно і підкажете де лежать підводні камені такого діла...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз