Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Facktor,нєа.. відео нема, залишились тільки спогади)))) Покатались прикольно... тільки не прикольно, що після таких заїздів в когось з машиною якісь трабли.... скину фотки собі на комп, позакидаю)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Всім прива!!))) декілька фото з зустрічі!!))) нарешті добрався нормально до компаЮ шоб погратись з ссилочками!))) тут вже на взьолі!))) я підзаправляюсь...)) Я - собственной персоной))) казав, що підзаправляюсь)) Вирушили, зустрілись з Antop'ом... це він нас так виглядав)) Панорамне фото усіх хто був в профіль...))) От тут всі в зборі, хто чим хвастається)) заодно підготовка пожерателів до підсмажування ковбасок!))) Вистроїлись по феншую - відтінки та кольори вибирали))) Просто фото... І таку символіку ми носимо))) Всі фото модна переглянути тут - >>ТИЦ<<" rel="external">Посилання З 5-того разу надіслав повідомлення, добре, що хоч додумався скопіювати перед першим надсиланням...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Останній заїзд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 (змінено) то моя поразка, тому і не викладав...)))) і що там з мотором точно??? Змінено 22 квітня 2011 користувачем Ghost_Rider Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Раніше червня мотор мабуть відкриватись не буде. Якщо говорити попередньо, то не факт що він застукав. Тиск масла є. Сигнальна лампа не горить. Причин того стуку може бути тисяча. Якщо ж це все ж таки мотор, то імовірно що після капіталки буде 1,5л Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 непогано))) але всеодно стук трохи напрягає.... щось з ним тут не чисто...((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 В кого мотор застукав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 В Макса... Facktor, будеш мати час, спробуй зняти кришку клапанів.... мож там цепом обірвало заспокоювача чи натяжитєля.... зато навєрніка будеш знати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 Ghost_Rider, То вже після Паски дивитись треба, хто взавтра що робити буде? Хто в завтра чим буде займатись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 я буду їсти паску Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 Я також буду вдома сидіти їсти паску))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Христос Воскрес!!!!! Їдем в ліс сало жарити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 (змінено) <iframe src="http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=11993186&id=159779380&hash=1b2273f395330f75" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe> Тут Vovan недавно ТО проходив!!!))) Механіки молодці, от тільки наявність і правильність встановлення антистатіків їм явно не сподобалось...))) Змінено 26 квітня 2011 користувачем Ghost_Rider Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2011 Номери круті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 (змінено) чому круті? Добавлено через 1 минуту євро 2012 Ghost_Rider, Дякую за викладку та оформлення відео, Класно получилось! Змінено 26 квітня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Завжди будь-ласка!!))) посидів погрався))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Всім прива!!!))) дивлюь наша вітка окончатєльно померла..... аж не цікаво стало тут сидіти((( що в кого нового??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Мені зараз ні на що часу не вистачає. В червні зроблю машину і будемо шось мутити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Facktor, А тут маєш час сидіти? Чого так довго машину робиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Не вистачає часу якісь зустрічі організовувати. На форумі кожного дня дивлюсь що нового є. Машиною зараз немає коли займатись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Я б не відмовився зробити якусь вилазку))) доречі, хто знає, за скільки можна купити капот 01?? хочу його взяти для порізки жабрів, для встановлення на літо... на зиму само собою буде замінюватись на цілий..)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 всім привіт,нарешті я добрався сюди))),і нарешті добрався до свого жигуара,за тиждень трохи зробив роботи,але знов робота глохне до липня((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 sergio, а чому ж так довго то??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leone28 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Напиште, пожалуста, где и кто может дать (продать) наклейки клуба?Где и когда ближайшая встреча? (Ровно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах