Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 leone28, Наклейки в мене є... коли буде зустріч, невідомо, коли взагалі в Рівне хтось поїде, тут точно не відомо)))) як буде в нас якась зустріч організовуватись, приїзджай, а далі розберемось))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 sergio, а чому ж так довго то??? просто їздити кожен день по карману давить,та і часу нема,а в липні у жінки відпуск, то за місяць думаю все буде зроблено... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Саня, не видумуй з капотом. На справній машині проблем з перегрівом бути не повинно. Якщо ж вони все таки є, то їх треба по іншому вирішувати. Наприклад всю систему охолодження промити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 я не так хочу на охолодження зробити, як на естетичний вигляд... подобається мені просто))) з охолодженням в мене все добре))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 Всім привіт!!!)))) якось глухо тут.... на вулиці жара, більш-менш світлі вечори, мож десь зберемось трохи, культурно відпочинем?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 Можна і навіть треба. я поки що без машини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 7 червня 2011 Facktor,Де машину подів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 Vovan, З днем народження!))) Ні гвоздя, ні жезла!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 З днем народження Вован Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 Facktor, Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 Привіт! Є питання: Є хтось,хто вчиться у Волинському національному? Як там заочникам вчитися? Багато вчителі беруть? Всі беруть? Вивчаю можливість поступити на магістратуру, на фінанси. Поки що 2 варіанти: Волинський національний та Ірпінська податкова (ще один невизначений - Біла Церква, не можу додзвонитися). Проблема в тому що потрібен державний заклад. PS: якщо інформація "секретна" пишіть в приват. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 Привіт! Є питання: Є хтось,хто вчиться у Волинському національному? Як там заочникам вчитися? Багато вчителі беруть? Всі беруть? Вивчаю можливість поступити на магістратуру, на фінанси. Поки що 2 варіанти: Волинський національний та Ірпінська податкова (ще один невизначений - Біла Церква, не можу додзвонитися). Проблема в тому що потрібен державний заклад. PS: якщо інформація "секретна" пишіть в приват. беруть всі(від 50 грн за зарах,за курсак від 300грн), але деякі через знайомих,головне шоб нормального старосту вибрали...в Ірпінь більше перспектив,я так думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 Ага, тільки в Ірпіні від 100 за залік. І непонятно чи своїми знаннями поступлю туди (років 10-15 назад пам'ятаю в медичний було дешевше поступити ніж в Ірпінь, зараз думаю не простіше. Да і офіціальна платня у вас на 600 грн. менша. Так що буду думати. До 1 липня є трошки часу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 Ага, тільки в Ірпіні від 100 за залік. І непонятно чи своїми знаннями поступлю туди (років 10-15 назад пам'ятаю в медичний було дешевше поступити ніж в Ірпінь, зараз думаю не простіше. Да і офіціальна платня у вас на 600 грн. менша. Так що буду думати. До 1 липня є трошки часу. давай давай дєрзай))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 ВНУ шарашкіна контора. і економічний факультет у них слабенький. Якщо хочеш щось навчитись, то краще в ЛНТУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 ВНУ шарашкіна контора. і економічний факультет у них слабенький.Якщо хочеш щось навчитись, то краще в ЛНТУ на заочному в ЛНТУ не навчишся нічого,там бабло платиш і все,я там навчився:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 на заочному в ЛНТУ не навчишся нічого,там бабло платиш і все,я там навчився:multi: Навчишся давати (на лапу) цю тонку науку теж треба знати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 не лякайте людей і мене в тому числі!))) я цього року також маю поступати в ЛНТУ на заочне.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 не лякайте людей і мене в тому числі!))) я цього року також маю поступати в ЛНТУ на заочне.... Саня там нема нічого страшного,кстаті в Луцьку є філія від ЛНТУ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 яка саме філія??? технічний коледж?)) так я його і закінчив, далі поступаю в ЛНТУ... бумажка про вищу освіту треба) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 яка саме філія??? технічний коледж?)) так я його і закінчив, далі поступаю в ЛНТУ... бумажка про вищу освіту треба) упс я трохи обізнався,я ж мав на увазі ЛНАУ:ah: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 14 червня 2011 Facktor, я 8 років фінансистом працюю, мені бумажка потрібна, да і ЛНТУ здається магістратура фінанси тільки стаціонар, а це мене не влаштовує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 Я знову на колесах. тепер треба щось цікаве організувати. у мене є такі варіанти: 1. На вихідні клубом в хрінники 2. В Рівне на піцу 3. в Почаїв. Які ваші побажання і пропозиції? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 Тут всі вимерли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 Facktor, Напевно таки вимерли.... на 25-26 я не можу, а з 1 по 3 напевне поїду в Хрінники... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах