Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

leone28, Наклейки в мене є... коли буде зустріч, невідомо, коли взагалі в Рівне хтось поїде, тут точно не відомо)))) як буде в нас якась зустріч організовуватись, приїзджай, а далі розберемось)))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
sergio, а чому ж так довго то???

просто їздити кожен день по карману давить,та і часу нема,а в липні у жінки відпуск, то за місяць думаю все буде зроблено...

Поділитися повідомленням

Саня, не видумуй з капотом. На справній машині проблем з перегрівом бути не повинно. Якщо ж вони все таки є, то їх треба по іншому вирішувати. Наприклад всю систему охолодження промити.

Поділитися повідомленням

я не так хочу на охолодження зробити, як на естетичний вигляд... подобається мені просто))) з охолодженням в мене все добре)))

Поділитися повідомленням

Всім привіт!!!)))) якось глухо тут.... на вулиці жара, більш-менш світлі вечори, мож десь зберемось трохи, культурно відпочинем?)

Поділитися повідомленням

Привіт! Є питання:

Є хтось,хто вчиться у Волинському національному? Як там заочникам вчитися? Багато вчителі беруть? Всі беруть? Вивчаю можливість поступити на магістратуру, на фінанси. Поки що 2 варіанти: Волинський національний та Ірпінська податкова (ще один невизначений - Біла Церква, не можу додзвонитися). Проблема в тому що потрібен державний заклад.

PS: якщо інформація "секретна" пишіть в приват.:)

Поділитися повідомленням

Привіт! Є питання:

Є хтось,хто вчиться у Волинському національному? Як там заочникам вчитися? Багато вчителі беруть? Всі беруть? Вивчаю можливість поступити на магістратуру, на фінанси. Поки що 2 варіанти: Волинський національний та Ірпінська податкова (ще один невизначений - Біла Церква, не можу додзвонитися). Проблема в тому що потрібен державний заклад.

PS: якщо інформація "секретна" пишіть в приват.:)

беруть всі(від 50 грн за зарах,за курсак від 300грн),:al: але деякі через знайомих,головне шоб нормального старосту вибрали...в Ірпінь більше перспектив,я так думаю:br:

Поділитися повідомленням

Ага, тільки в Ірпіні від 100 за залік. І непонятно чи своїми знаннями поступлю туди (років 10-15 назад пам'ятаю в медичний було дешевше поступити ніж в Ірпінь, зараз думаю не простіше. Да і офіціальна платня у вас на 600 грн. менша. Так що буду думати. До 1 липня є трошки часу.

Поділитися повідомленням

Ага, тільки в Ірпіні від 100 за залік. І непонятно чи своїми знаннями поступлю туди (років 10-15 назад пам'ятаю в медичний було дешевше поступити ніж в Ірпінь, зараз думаю не простіше. Да і офіціальна платня у вас на 600 грн. менша. Так що буду думати. До 1 липня є трошки часу.

давай давай дєрзай)))

Поділитися повідомленням

ВНУ шарашкіна контора. і економічний факультет у них слабенький.

Якщо хочеш щось навчитись, то краще в ЛНТУ

Поділитися повідомленням

ВНУ шарашкіна контора. і економічний факультет у них слабенький.

Якщо хочеш щось навчитись, то краще в ЛНТУ

на заочному в ЛНТУ не навчишся нічого,там бабло платиш і все,я там навчився:multi::multi::multi:

Поділитися повідомленням

на заочному в ЛНТУ не навчишся нічого,там бабло платиш і все,я там навчився:multi::multi::multi:

Навчишся давати (на лапу) цю тонку науку теж треба знати.:bh:

Поділитися повідомленням

не лякайте людей і мене в тому числі!))) я цього року також маю поступати в ЛНТУ на заочне....

Поділитися повідомленням

не лякайте людей і мене в тому числі!))) я цього року також маю поступати в ЛНТУ на заочне....

Саня там нема нічого страшного,кстаті в Луцьку є філія від ЛНТУ...

Поділитися повідомленням

яка саме філія??? технічний коледж?)) так я його і закінчив, далі поступаю в ЛНТУ... бумажка про вищу освіту треба)

Поділитися повідомленням

яка саме філія??? технічний коледж?)) так я його і закінчив, далі поступаю в ЛНТУ... бумажка про вищу освіту треба)

упс я трохи обізнався,я ж мав на увазі ЛНАУ:ah::ah::multi:

Поділитися повідомленням

Facktor, я 8 років фінансистом працюю, мені бумажка потрібна, да і ЛНТУ здається магістратура фінанси тільки стаціонар, а це мене не влаштовує.

Поділитися повідомленням

Я знову на колесах.

тепер треба щось цікаве організувати.

у мене є такі варіанти:

1. На вихідні клубом в хрінники

2. В Рівне на піцу

3. в Почаїв.

Які ваші побажання і пропозиції?

Поділитися повідомленням