aahh 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 маршрут класний,і в зоопарк хотів попасти і тд...,але ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 А помінятися змінами ніяк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 да ніяк,всі на озерах відпочивають.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 якось не варіант!!!! Але всетаки, спробуй, можливо якраз вийде вирватись... Доречі, щойно розмовляв з Максом, є пропозиція зібратись сьогодні десь на 18.00 як завжди біля головного корпусу ВНУ з сторони роуз кафе. Будемо всіх чекати!!! Я з Максом скоріше за все будемо без автівок, але будемо!!! контактні телефони 0990757947 - мій 0504383874 - Макс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 я сьогодні загрунтував своє авто і ужаснувся повилазило стільки ще роботи по шпаклюванню...8 )очі бояться а руки роблять))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Вчора відбулась зустріч клуба. Фото немає і не буде. Обговорили поїздку в Рівне і вирішили затвердити такий план поїздки: 1. Зустріч о 6.00 на заправці ОККО по вул. Рівненській. Вирішуємо на місці ще деякі організаційні моменти і одразу вирушаємо. З собою брати якісь бутерброди, плавки, гарний настрій. 2. Їдемо до Клєвані. Там відвідуємо замок князів Чорторийських і тунель кохання. 3. Їдемо до с.Базальтове. Відвідуємо кар"єр, дивимось на базальтові стовпи. 4. Їдемо до Рівного через Костопіль. В Рівному ідемо в зоопарк, обідаємо, і далі вирушаємо на Луцьк. 5. Якщо буде залишатися час, то можливо заїдемо в Гаразджу покупатися. Можливий варіант що покупаємося в якомусь іншому місці по дорозі. Хто хоче приєднатися - дзвоність до мене. 050 438 38 74 Макс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Привіт всім! Добрався до нета (вже в Кукуєві)! Приємно було зустрітися з одноклубниками. Щасливої Вам дороги, доброго відпочинку в неділю! aahh, в Жидичині проживав у монастирі (є знайомі там). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Дякую. Було приємно познайомитись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Мені також було приємно перекинутись словом, нажаль вийшло трохи не гарно.... З поїздкою я також ЗА, і своєю автівкою хочу їхати, але є один маленький нюанс... самому в авто їхати не хочеться. Шукаю пасажирів для автопробігу по вище зазначеному маршруті. Є вільних 3 місця для комфортної подорожі Мої телефони: 099 07 57 947; 097 78 40 419 - Саня. Телефонуєм, не стісняємся))) Забув додати! Зранку перед виїздом можна буде поклеїти наклейки, відразу ж на заправці, клеяться не довго, зато будем всі позначені)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Майже посеред ночі відбулась маленька зустріч, поклеїли трошечки наклейок... Тепер нас стає більше))) Клаяться просто, та швидко))) І я ще шукаю пасажирів!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stydent21011 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Я тоже наклеєчку хочу )))))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Наклеєчку неодмінно повісимо!!))) Приїзджай на зустрічі, поїхали з нами в автопробіг...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 ну що ж,нічого не залишається як тільки побажати гарного відпочинку...з великим нетерпінням чекатиму на фото... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 Привіт сусідам. Декілька фот в Рівненській темі. Дякую всім організаторам за чудовий відпочинок Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 Нарешті я добрався до компа, щоб трошечки і своїх фото закинути.... пізніше буде зроблене відео з фотками)) вобщєм прокатались круто))) мені сподобалось) от так я катаюсь на свій страх і риск))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 оце клас,молодці.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 завидую вам білою завістю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 А Ми всім пропонували поїхати, навіть пасажирами!!))) Місць було багато))))Тому на слідуючу поїздку не стісняємся, а збираємось і вирушаєм кататись, ще не було такої поїздки, про яку я пошкодував би)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 Всім привіт ще раз))) Що там з слідуючими поїздками??? Коли буде щось нове?? Щоб можна було б щось планувати.... або не планувати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 привіт,напевно добре що не поїхав з вами в неділю а то в дорозі мав би проблему... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 Якщо на наступних вихідних буде дозволяти погода, то їдемо з ночовкою на базальтові кар"єри! хто хоче прийняти участь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 На слідуючих вихідних нажаль в мене не виходить.... aahh,що сталось?? чому мав би проблему??? Прийму в дар або куплю недорого покажчики: вольтметр і покажчик тису масла, також шукаю тахометр, звичайно хочеться, щоб все працювало!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 тиждень тому поміняв гальмівні передні шланги,з правим все добре а лівий підпускає,вже поміняв і трубку все-одно сочиться,добре що біля дому замітив,якби в дорозі то жидкості не хватило б...добре мокріє,напевно знову купуватиму шланг і заново... а на рахунок тахометра,є,тільки в мене він глючив,поміняв на інший...занизував обороти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 Зніми шланг, іди до продавця і покажи йому, яку каку він тобі продав...)) зараз частенько браки серед таких деталей є.... а коли тахометр можна буде глянути??? Можливо його ще можна оживити і він буде працювати так як потрібно....)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 aahh, розбери, змасти літолом і гарно затягни - повинно допомогти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах