Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

якось не варіант!!!! Але всетаки, спробуй, можливо якраз вийде вирватись...

Доречі, щойно розмовляв з Максом, є пропозиція зібратись сьогодні десь на 18.00 як завжди біля головного корпусу ВНУ з сторони роуз кафе. Будемо всіх чекати!!! Я з Максом скоріше за все будемо без автівок, але будемо!!!

контактні телефони

0990757947 - мій

0504383874 - Макс

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я сьогодні загрунтував своє авто і ужаснувся повилазило стільки ще роботи по шпаклюванню...8 )очі бояться а руки роблять)))

Поділитися повідомленням

Вчора відбулась зустріч клуба. Фото немає і не буде.

Обговорили поїздку в Рівне і вирішили затвердити такий план поїздки:

1. Зустріч о 6.00 на заправці ОККО по вул. Рівненській. Вирішуємо на місці ще деякі організаційні моменти і одразу вирушаємо.

З собою брати якісь бутерброди, плавки, гарний настрій.

2. Їдемо до Клєвані. Там відвідуємо замок князів Чорторийських і тунель кохання.

3. Їдемо до с.Базальтове. Відвідуємо кар"єр, дивимось на базальтові стовпи.

4. Їдемо до Рівного через Костопіль. В Рівному ідемо в зоопарк, обідаємо, і далі вирушаємо на Луцьк.

5. Якщо буде залишатися час, то можливо заїдемо в Гаразджу покупатися. Можливий варіант що покупаємося в якомусь іншому місці по дорозі.

Хто хоче приєднатися - дзвоність до мене. 050 438 38 74 Макс

Поділитися повідомленням

Привіт всім! Добрався до нета (вже в Кукуєві)! Приємно було зустрітися з одноклубниками. Щасливої Вам дороги, доброго відпочинку в неділю!

aahh, в Жидичині проживав у монастирі (є знайомі там).

Поділитися повідомленням

Мені також було приємно перекинутись словом, нажаль вийшло трохи не гарно....

З поїздкою я також ЗА, і своєю автівкою хочу їхати, але є один маленький нюанс... самому в авто їхати не хочеться.

Шукаю пасажирів для автопробігу по вище зазначеному маршруті. Є вільних 3 місця для комфортної подорожі

Мої телефони: 099 07 57 947; 097 78 40 419 - Саня. Телефонуєм, не стісняємся)))

Забув додати! Зранку перед виїздом можна буде поклеїти наклейки, відразу ж на заправці, клеяться не довго, зато будем всі позначені))

Поділитися повідомленням

Майже посеред ночі відбулась маленька зустріч, поклеїли трошечки наклейок... Тепер нас стає більше)))

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Клаяться просто, та швидко)))

І я ще шукаю пасажирів!!!

Поділитися повідомленням

Наклеєчку неодмінно повісимо!!))) Приїзджай на зустрічі, поїхали з нами в автопробіг...)))

Поділитися повідомленням

ну що ж,нічого не залишається як тільки побажати гарного відпочинку...з великим нетерпінням чекатиму на фото...

Поділитися повідомленням

Привіт сусідам.

Декілька фот в Рівненській темі. Дякую всім організаторам за чудовий відпочинок

Посилання

Поділитися повідомленням

Нарешті я добрався до компа, щоб трошечки і своїх фото закинути.... пізніше буде зроблене відео з фотками)) вобщєм прокатались круто))) мені сподобалось)

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

от так я катаюсь на свій страх і риск)))

Поділитися повідомленням

А Ми всім пропонували поїхати, навіть пасажирами!!))) Місць було багато))))Тому на слідуючу поїздку не стісняємся, а збираємось і вирушаєм кататись, ще не було такої поїздки, про яку я пошкодував би))

Поділитися повідомленням

Всім привіт ще раз)))

Що там з слідуючими поїздками??? Коли буде щось нове?? Щоб можна було б щось планувати.... або не планувати)

Поділитися повідомленням

привіт,напевно добре що не поїхав з вами в неділю а то в дорозі мав би проблему...

Поділитися повідомленням

Якщо на наступних вихідних буде дозволяти погода, то їдемо з ночовкою на базальтові кар"єри!

хто хоче прийняти участь?

Поділитися повідомленням

На слідуючих вихідних нажаль в мене не виходить....

aahh,що сталось?? чому мав би проблему???

Прийму в дар або куплю недорого покажчики: вольтметр і покажчик тису масла, також шукаю тахометр, звичайно хочеться, щоб все працювало!!)))

Поділитися повідомленням

тиждень тому поміняв гальмівні передні шланги,з правим все добре а лівий підпускає,вже поміняв і трубку все-одно сочиться,добре що біля дому замітив,якби в дорозі то жидкості не хватило б...добре мокріє,напевно знову купуватиму шланг і заново...

а на рахунок тахометра,є,тільки в мене він глючив,поміняв на інший...занизував обороти...

Поділитися повідомленням

Зніми шланг, іди до продавця і покажи йому, яку каку він тобі продав...)) зараз частенько браки серед таких деталей є....

а коли тахометр можна буде глянути??? Можливо його ще можна оживити і він буде працювати так як потрібно....))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз