Finansist 29 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Вчора приїхав з Луцька, був на сесіі. Але оскільки заочник (розклад - маразм повний), ще й жив в зажопінску (село Сьомаки) то й подзвонити-зустрітися не було ніякої можливості. Так що ВИБАЧАЙТЕ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shtemp 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 пацани привіт.я Сергій з луцька дуже хочу в клуб.недавно придбав ВАЗ 2102 синій 1975р. дійсно тиша.... якось виходить не весело, таке враження ніби автоклуб починає помирати....(( кожен день іду з роботи і бачу твою машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 shtemp залиш свій номер. я наберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 Всім привіт,підскажіть як перевірити новий датчик включення фанарів заднього ходу,він в нажатому стані повинен прозвонюватись чи навпаки...? Бо в мене підозра що це датчик включення стопів.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Harri2 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 aahh, датчи звонеться тільки в одному положені нажатому або ні . візьми замкни між собою дві мамки що ідуть на датчик , коли включене зажигання задній ход засвітиться . Удачі ))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2011 ВСІХ З СВЯТОМ МИКОЛАЯ!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shpioner 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 (змінено) Привіт народ. Я шукаю автомобіль ВАЗ 21013 1982 р.в біжового кольору. Була з номером К 28-40 ОН . В 2005 році попала в Володимир Волинський, далі доля машини не відома. Якщо хтось бачив її, знає де вона знаходиться, або знає власника - пишіть в вк Посилання, тут в приват, чи звоніть на моб телефон: 068-501-93-24 або 063-062-05-01. Буду дуже вдячний за будь яку інформацію. Змінено 4 січня 2012 користувачем Shpioner Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Привіт форумчане!!!З новим роком!!!Шукаю толкового карбюраторщіка в Луцьку помити почістити продути настроїти карбюратор солекс 21083... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2012 Всім привіт! Давно ж я тут не був..... бачу є поповнення наших рядів!!))) Це дуже радує..... Недавно трохи зробив машину, був в шоці як порахував всі випрати по машині, за короткий срок=)) Чув, перед новим роком був якийсь трохи збір, мені нажаль не вийшло приїхати.... Хто був? Про що розмовляли? Які плани на майбутній рік??) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 Посилання наша група в контакті. весь фотоархів клуба. відеозаписи з поїздок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2012 Всім привіт,з святами! На рахунок карбюраторщика,є ,сам не один раз був в нього,лагодить нормально і кого направляв теж хвалять,якщо треба пиши,залишу номер... Сашко,що з машиною було...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2012 aahh, Перебрав підвіску трохи, замінив реактивні штанги всі на "підсилені", тормозну систему перебрав, рульову трапецію замінив, всіляких гумок багато було в підвісці замінено, в етозі трохи виклав суму) ще є плани зробити повністю салон, розібратись з проводкою до кінця, але то вже буде ближче до тепла, ато зараз в гажа іне дуже комфортно робити якісь дрібниці, та і поки бюджет не особо позволяє) На рахуно групи в вк правда, група дійсно створена, наповнена, буде ще наповнюватись.... є перші теми для обговорення, процитую макса, який складав план, всі пропозиції та побажання, критики приймаються... Поки що все нижче перелічене просто планується. Час покаже що із цього всього зможемо організувати. 1. Нічний челендж. Кожному учаснику буде роздано певну кількість фото відомих місць луцька. необхідно розгадати ці місця, об"їхати їх по оптимальному маршруту і зробити фото своєї машини з того ж ракурсу, що і на фото-загадці. я думаю що на перший раз це буде тільки для членів клубу, а далі буде видно. 2. Поїздка в Брест. Нажаль в 2011 в силу різних обставин не вдалося виїхати. Вирішили перенести на 2012. Поїздка буде розрахована на 2-3 дні. Хто хоче їхати заздалегідь збирайте собі компанію в екіпаж. 3. Драг-рейсинг в Крупі. Можливо в цьому році одним із організаторів драг-рейсингу в крупі буде виступати наш клуб. тому хто хоче виступати за клуб пора вже починати підготовку. а дехто вже і почав . 4. Поїздка в с.Базальтове. Цього року обов"язково буде виїзд з палатками на 2-3 дні. 5. Поїздка в Тараканівський форт. Можливо вже традиційна поїздка. Клубом вже тричі туди їздили. Але є дехто, хто ще досі там не був. Тому, якщо назбирається достатня кількість бажаючих, то у 2012 поїдемо знову лазити по підземеллях. Можливо я щось упустив із того, що ми обговорювали, то доповнюйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Harri2 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2012 і я і я на покатушки тільки дороблю майбаха і в перет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 Всім привіт,з святами!На рахунок карбюраторщика,є ,сам не один раз був в нього,лагодить нормально і кого направляв теж хвалять,якщо треба пиши,залишу номер... Добавлено через 38 секунд Сашко,що з машиною було...? aahh чекаю координат на карбюраторщіка телефон адресу можна в пріват Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 Можна координати, телефони і т.д. і сюди написати))) і людині буде приємно і ми будем знати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Всім привіт,з святами!На рахунок карбюраторщика,є ,сам не один раз був в нього,лагодить нормально і кого направляв теж хвалять,якщо треба пиши,залишу номер... Добавлено через 38 секунд Сашко,що з машиною було...? ну всі в очікувані деж координати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 залишаю свій тел,звоніть,...0688450035 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vrm 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2012 Найбільше хвалять карбюраторщика на ВолиньАвто, але там і ціна відповідна... А так обслуговувався в Політехнічному, вроді нормально було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 djsergey, Мый кум нормальний карбюраторщик, по совісті робить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 djsergey,Мый кум нормальний карбюраторщик, по совісті робить. контакти кума - де він мешкає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Хто підскаже магазини автозапчастин в Луцьку до Вазів...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 Хто підскаже магазини автозапчастин в Луцьку до Вазів...? ОЛЬГА перед мостом на варшавку (зупинка 5-ї школи) та СПОРТОВАРИ (турист) на Львівській там більший вибір ніж в Ользі та ціни цікавіщі ніж в Ользі.Особисто купую в 1000 мелочей ринок варшавскій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2012 aahh, приїжджай на зустрічі, покажемо наше секретне місце весь клуб затарюється в одному місці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 aahh, приїжджай на зустрічі, покажемо наше секретне місце весь клуб затарюється в одному місці деж це секретне місце а... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 djsergey, приїжджай на зустрічі. все розкажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах