Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 На кінець то знайшлась вільна хвилинка щоб зробити власний бортовик. Це авто було придбане в силу різних обставин, власне як не дорогий транспорт на кожен день, в травні 2014 р. Класичний ВАЗ 21011 1980 р. народження від Різдва Христового. Об'єм - 1.3 л. " rel="external">Посилання Після недовгих пошуків в теренах інтернету вибір пав на даний апарат. Попередній господар робив машину для себе, але змушений був її продавати. В авто був зроблений капремонт всієї ходової, двигуна. Замінена КПП на 5 ст Ваз. Також машина була підварена і косметично покрашена. Після покупки мною були замінені задні та передні "підсрачники" на сидіння від народного авто Німеччини. Також було замінено систему запалення на БСЗ. Ось коротко і вся історія даного авто. Автомобіль працює добре без особливих нарікань на добробут сім'ї. [spoiler="Більше фото">[url=http://www.radikal.ru]" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання P.S. Прохання сильно не "бити" письменник я не професійний. І ще: центральна консоль та бризговики знаю що це "колхоз", але поки що руки не доходять змінити, та й власне воно мені не заважає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Gordiy, С открытием бортовика!Симпатичная машинка,и цвет классный!Буду читать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Gordiy, С открытием бортовика!Симпатичная машинка,и цвет классный!Буду читать. Дякую ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Gordiy, Вітаю з бортовиком! гарна машина, салон акуратний жовті спарко взагалі бімба-тут такі люблять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Gordiy, Вітаю з бортовиком!гарна машина, салон акуратний жовті спарко взагалі бімба-тут такі люблять Дякую ! На рахунок спарко - потролимо місцевих аксакалів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 отролимо місцевих аксакалів хай понервують)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 норм авто, линолеум только все портит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 линолеум воно канєшно практично але не естетично... ну то діло хазяйське Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Головне дешево і сердито, а ту естетику потім фіг пилососом видуєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Головне дешево і сердито, а ту естетику потім фіг пилососом видуєш. Та да... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 На нашому форумі є багато "фанатів" - "колхоз стайл":ay: Але поки що немає лишніх коштів на цю всю естетику і оригінальність. Цей автомобіль був придбаний як робоча конячка, так що поки мене все влаштовує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Ну в робочій конячці головне практичність Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 дааа, зато как вода попадет под "дешево і сердито" то потом дешево не будет. Да и вообще линолеум сельская затея( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2015 Ну в робочій конячці головне практичність Золоті слова дааа, зато как вода попадет под "дешево і сердито" то потом дешево не будет.Да и вообще линолеум сельская затея( Під тим ленолеумом ще рідні коврики і дуже товстий шар мастики. Думаю на мій вік достатньо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Proton11 0 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2015 приятная и аккуратная машинка)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2015 О желтенькая. Прикольная. А чего консоль перетянуть в черный может и удобно будет. А так автор борта уже отписался как к брызговикам и прочей Пацанской шелухе относится. И линолеум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2015 Proton11 denis13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Нічого нового та цікавого не сталось. Ось власне перезув "капці" на зиму. Premiorri ViaMaggiore 175/70 R13 82T " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 А зима не скоро)) Ну хоч в чергах потім не стоятимеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Та краще раніше ніж потім - "зима прийшла несподівано". Резину брав тиждень тому, а ціна в тому місці вже зараз на 40 грн. підскочила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Підготовка до зими продовжується " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Цікаво. Як це масло. Я таке напівсинтетичне в компресор залив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Поки незнаю, покатаю скажу. Зроблено в Польщі і ціна доступна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gordiy 7 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Цього ясного і теплого дня вирішив трохи зайнятись ремонтом. " rel="external">Посилання За допомогою ключів, молотків і нецензурних слів все було помащено і зібрано. " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 молотків і нецензурних слів без цього зазвичай нічого не виходить)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах