Перейти до публікації
sashamo

Порадьте комплектуючі до ГБО

Рекомендовані повідомлення

Доброо дня! Хочу поставити ГБО на свій ВАЗ-2107. Пропонують комплектуючі б\у зокрема редуктор Ловато. В принципі установщик радить ставити перевірене часом б\у брендове щось типу Ловато або Томасето аніж брати нове Томасето або Ловато але китайського виробництва якось так я ззрозумів. Причому каже що на його б\у обладнання він дає гарантію а на моє нове обладнання він не дасть гарантії оскільки я сам його купую.

Порадьте всі + і - б\у і нового обладнання, можливо в б\у розхід газу буде більше чи нестабільність у їізді може ще шось? Якщо варто все таки нове ставити то порадьте де можуть якісно підібрати до мого ВАЗА комплектуючі щоб машинка їхала не гірше ніж на б\у комплектуючих установщика

Я з Луцька (Волинська область). В принципі є можливсть купити в Польщі обладання.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я бы советовал редуктор однозначно новый брать. Новый есть новый, с завода все стоит в нем как положено. На другой машине у меня тоже газ стоит, бралось все новое. Но потом по пробегу - надо было ремкомплект на редуктор ставить. Поставил, все работает нормально, но заводские детали пока стояли работало лучше, стабильнее, расход меньше был...

А по производителю - однозначно Томасетто или Ловато. Турок немного дешевле, но доверия меньше вызывает.

Поділитися повідомленням

sashamo,

Для начала поменяй установщика. который пытается напарить свое Б.у оборудывание при этом шантажируя гарантией.

из б.у можно взять только баллон с мультиклапаном.

Все остальное только новое.

редуктор Томасетто или Ловато

Клапан бензина можно Атикер но у него коротковаты штуцера зато он очень компактный.

магистраль термопластик Фаро! на медную даже не смотри.

Поділитися повідомленням

Поддерживаю ваза ,тоже покупал все новое кроме балона,и то балон надо смотреть,я из луцка купил балон пришлось,менять поплавок с датчиком так как сифонил газом.

Поділитися повідомленням

WAZ, Согласен со всем, но зачем так критично по поводу магистрали? Пластик удобнее в монтаже, не более.

Поділитися повідомленням

WAZ, Согласен со всем, но зачем так критично по поводу магистрали? Пластик удобнее в монтаже, не более.

пластик не идет в реакцию с газом, нежели медь.

Поділитися повідомленням

ок. А не підкажете де можна взяти новий редуктор Ловатто під мій 2107. У мене обєм двигуна 1,5.

Є ще один нюанс у мене машина на вулиці цілий рік то бажано щоб зимою не підмерзав газ, кажуть вроді термопластик краще?

Поділитися повідомленням

пластик удобнее в монтаже, не вступает в реакцию с газом, не боится переломов, устойчив к механическим повреждениям... аргументов много по сравнению с медной.

Поділитися повідомленням

редуктор Атікер Super

Балон 30 літрів і нічьо не виступає.

ВЗУ лючок бензобака

магістралі пластик і тіки пластик

ПАцики ловато і томасето то вже шрот. в мене тих редукторів два ящики на роботі розібраних)

Поділитися повідомленням

пришлось,менять поплавок с датчиком

Я менял прокладку под мультиклапан, а то травил

пластик удобнее

Меня в свое время смутила температура эксплуатации до минус 25.

WAZ, как она на практике? интересно было бы положить кусок магистрали в морозилку на -40 и потом попробовать не лопнет ли она

Поділитися повідомленням

Однозначно брать новый редуктор, магистраль однозначно пластик фаро и желательно мультик тоже новый. Мастеров которые парят б/у и пугают китаем - сразу лесом. В норм канторе на редуктора и мультики есть год гарантии.

Редуктор можно взять ат-07 на нем пол страны ездит, мультик любой класса А.

Поділитися повідомленням

Получається половину відгуків на користь Італії а останні відгуки за туреччину я парвильно зрозумів про редуктор ат-07 на нем пол страны ездит?

Поділитися повідомленням

zootechnik,

Есть в инете видео как пластик охлаждают холодным гзом и потом пробуют разбить))

Так что с пластиком все гуд даже в большие морозы.

По редуктору- лучше взять Ловато.

По мультику- однозначно лучше взять класса Евро с плавким предохранителем и катушкой.

Поділитися повідомленням

Получається половину відгуків на користь Італії а останні відгуки за туреччину я парвильно зрозумів про редуктор ат-07 на нем пол страны ездит?

AT 07 это томасетовский (Италия). Турция это атикер

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз