sashamo 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2015 Доброо дня! Хочу поставити ГБО на свій ВАЗ-2107. Пропонують комплектуючі б\у зокрема редуктор Ловато. В принципі установщик радить ставити перевірене часом б\у брендове щось типу Ловато або Томасето аніж брати нове Томасето або Ловато але китайського виробництва якось так я ззрозумів. Причому каже що на його б\у обладнання він дає гарантію а на моє нове обладнання він не дасть гарантії оскільки я сам його купую. Порадьте всі + і - б\у і нового обладнання, можливо в б\у розхід газу буде більше чи нестабільність у їізді може ще шось? Якщо варто все таки нове ставити то порадьте де можуть якісно підібрати до мого ВАЗА комплектуючі щоб машинка їхала не гірше ніж на б\у комплектуючих установщика Я з Луцька (Волинська область). В принципі є можливсть купити в Польщі обладання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BARKAS 3 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2015 Я бы советовал редуктор однозначно новый брать. Новый есть новый, с завода все стоит в нем как положено. На другой машине у меня тоже газ стоит, бралось все новое. Но потом по пробегу - надо было ремкомплект на редуктор ставить. Поставил, все работает нормально, но заводские детали пока стояли работало лучше, стабильнее, расход меньше был... А по производителю - однозначно Томасетто или Ловато. Турок немного дешевле, но доверия меньше вызывает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2015 однозначно новый брать Редуктор новый, магистраль новую, остальное можно б/у Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2015 sashamo, Для начала поменяй установщика. который пытается напарить свое Б.у оборудывание при этом шантажируя гарантией. из б.у можно взять только баллон с мультиклапаном. Все остальное только новое. редуктор Томасетто или Ловато Клапан бензина можно Атикер но у него коротковаты штуцера зато он очень компактный. магистраль термопластик Фаро! на медную даже не смотри. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2015 Поддерживаю ваза ,тоже покупал все новое кроме балона,и то балон надо смотреть,я из луцка купил балон пришлось,менять поплавок с датчиком так как сифонил газом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BARKAS 3 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2015 WAZ, Согласен со всем, но зачем так критично по поводу магистрали? Пластик удобнее в монтаже, не более. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2015 WAZ, Согласен со всем, но зачем так критично по поводу магистрали? Пластик удобнее в монтаже, не более. пластик не идет в реакцию с газом, нежели медь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sashamo 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2015 ок. А не підкажете де можна взяти новий редуктор Ловатто під мій 2107. У мене обєм двигуна 1,5. Є ще один нюанс у мене машина на вулиці цілий рік то бажано щоб зимою не підмерзав газ, кажуть вроді термопластик краще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2015 WAZ, Согласен со всем, но зачем так критично по поводу магистрали? Пластик удобнее в монтаже, не более. пластик удобнее в монтаже, не вступает в реакцию с газом, не боится переломов, устойчив к механическим повреждениям... аргументов много по сравнению с медной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black_ac 7 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2015 редуктор Атікер Super Балон 30 літрів і нічьо не виступає. ВЗУ лючок бензобака магістралі пластик і тіки пластик ПАцики ловато і томасето то вже шрот. в мене тих редукторів два ящики на роботі розібраних) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2015 пришлось,менять поплавок с датчиком Я менял прокладку под мультиклапан, а то травил пластик удобнее Меня в свое время смутила температура эксплуатации до минус 25. WAZ, как она на практике? интересно было бы положить кусок магистрали в морозилку на -40 и потом попробовать не лопнет ли она Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2015 Однозначно брать новый редуктор, магистраль однозначно пластик фаро и желательно мультик тоже новый. Мастеров которые парят б/у и пугают китаем - сразу лесом. В норм канторе на редуктора и мультики есть год гарантии. Редуктор можно взять ат-07 на нем пол страны ездит, мультик любой класса А. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sashamo 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2015 Получається половину відгуків на користь Італії а останні відгуки за туреччину я парвильно зрозумів про редуктор ат-07 на нем пол страны ездит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2015 zootechnik, Есть в инете видео как пластик охлаждают холодным гзом и потом пробуют разбить)) Так что с пластиком все гуд даже в большие морозы. По редуктору- лучше взять Ловато. По мультику- однозначно лучше взять класса Евро с плавким предохранителем и катушкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2015 Получається половину відгуків на користь Італії а останні відгуки за туреччину я парвильно зрозумів про редуктор ат-07 на нем пол страны ездит? AT 07 это томасетовский (Италия). Турция это атикер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах