Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2015 (змінено) [size="3">[color="Red">инфа для всех кто будет и не будет или еще думает.Кафешка заказана на 16:00 5 декабря 2015 года.пока мы думали и решали кто звонить будет, мы провтыкали хороший зал.итак, точно такой же зал, только не стилизированный под автотематику, но там столы и диванчики есть.просто поставил бронь. ничего не нужно оплачивать на перед ,банкет не заказывали.еще важный момент, там будет с 19:00 проходить Милитари пати, тобишь будут военные (АТОшники)мы взяли зал на нижнем уровне, мы никому не мешаем и нам не будут. но курить ходить на улицу только можно.адрес: ул. Большая Васильковская, 116 (не доезжая Дворца Украина)[/size] Шановні одноклубники, цього року нашому клубу виповнюється 10 років, в грудні, здається 1-го числа, наскільки можна судити з фоток давніх святкувань. Цікаво, наскільки цікава зустріч і святкування цієї події, бо те, що вже зосі нема, якось трохи лякає. Давайте покажемо, що клуб живий і щось значить на просторах всесвітньої павутини та в наших серцях.Загалом пропоную зібратися.дата зібрання 5-6 грудня. Прохання до некиян:-повідомити про участь в події до 1 грудня.Голосуєм, реєструємся.організацією займається Настя, поки одна, про місце святкування та план міроприємств буде проінформовано згодом.Прохання до киян:- "повідомити, хто може когось прийняти на одну ніч"Зголосились прийняти:-quitka 3 чол.-kremon 2 чол.долгожданные фото[spoiler="Фото">[url=http://piccy.info/view3/9134200/1c8824ebdbf53fcded352d4fce4d17d7/]" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 11 грудня 2015 користувачем Creativ4eg доповнення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2015 О я за,Якщо надумаэте зустрінемо,приймемо,культурна і не культурна прогамма.. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2015 О я за непоганий початок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2015 Доречі Ювілей саме клубу ми ще не святкували.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2015 ми ще не святкували.. ми це хто? дехто вже святкував Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Доречі Ювілей саме клубу ми ще не святкували.. п'ять років святкували =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 я збирався приїхати В Киев типа приехать?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Автонаездник, ну да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 що вже зосі нема А зоси почему уже нет???.. а то я не в курсах.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 А зоси почему уже нет???.. ну типу клубні неактивні і нікому не цікаво... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 А зоси почему уже нет???.. а то я не в курсах.. деньги, потраченные на пробег можно вложить в более хорошее дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 А зоси почему уже нет???.. а то я не в курсах.. деньги, потраченные на пробег можно вложить в более хорошее дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Creativ4eg, це офіційна версія? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Creativ4eg, це офіційна версія? ну вот в среду актив соберется и будет принято решение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2015 Creativ4eg, вдалих зібрань! не забудьте ювілей обсудити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2015 А зоси почему уже нет??? в Киеве есть, а в остальных регионах явно не от меня зависит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 деньги, потраченные на пробег можно вложить в более хорошее дело блин... пропустил... позно заметил, торможу... Сереж, а ДР ты тоже свой праздновать не будешь? Это ж не серьезно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 Сереж, а ДР ты тоже свой праздновать не будешь? да, не буду. уже года 4 точно не праздную я вообще не понимаю что тебя не устраивает? я хочу праздную хочу нет. это мое личное дело. и в этой теме речь идет не о пробеге, как ты можешь заметить, а о Юбилее клуба. а цитату ты делал где я отвечал за ЗОСЮ, это в соседней теме обсуждается, вдруг что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 не о пробеге, то що, тіки побанячим?))) можна булоб і прокататися трохи) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 то що, тіки побанячим?))) дата? если конец ноября начало декабря, я планирую плюнуть на все и поехать отдохнуть куда нить. так что не факт что я буду вообще в Киеве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 дата? если конец ноября начало декабря, я планирую плюнуть на все и поехать отдохнуть куда нить. так что не факт что я буду вообще в Киеве. Куди це ти зібрався злиняти?? На ювілеї відпочинеш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 Я в принципе как и говорила, готова принять пару людей. 2 VTLK та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 вангую будет точно так же как и у нас с осенним пробегом в Киеве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 Хм. ДР перестал праздновать с этого года, и то близкие друзья просто взяли и пришли в гости, так что он состоялся. Стоит найти место и выбрать подходящее время. Могу помочь в выборе, есть хорошее место ближе к Лыбидской. Так же смогу приютить 1-го клубня у себя на ночь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 kremon, ще один охочий пора голосовалку "буду- не буду" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах