quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2015 Я придают) с лета руки протераю и печень тренирую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2015 Я придают) с лета руки протераю и печень тренирую) Ну побачим) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2015 По опыту прошлых лет оптимальным вариантом было бы, как уже писали, снять на пару дней дом или пару домиков на базе отдыха и устроить там клубную пьянку. Только для этого надо, как мы и делали раньше, заранее посчитать, сколько есть участников и сколько они готовы потратить на это мероприятие денег. Исходя из этого и планировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2015 По опыту прошлых лет оптимальным вариантом было бы, как уже писали, снять на пару дней дом или пару домиков на базе отдыха и устроить там клубную пьянку. Только для этого надо, как мы и делали раньше, заранее посчитать, сколько есть участников и сколько они готовы потратить на это мероприятие денег. Исходя из этого и планировать. Але якись міні пробіг теж би не завадив. Ти я так поняв в тємі[emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2015 Але якись міні пробіг теж би не завадив.Ти я так поняв в тємі[emoji6] Так дом или база скорее всего будут под Киевом, как раз есть куда делать пробег На оба дня зависнуть у меня вряд ли получится, но на основную часть приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2015 но на основную часть приеду. і на том спасібо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Andriy1352, Какого именно числа сейшен?1-го? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Кстати, планирую быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 alexart, пріблізно так. Будеш?) , планирую быть. ого! Збирається банда потихеньку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 ого! Збирається банда потихеньку Что бы народу было больше - надо придумать программу мероприятия. А то я пока вижу тему - только печень помучить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Автонаездник, будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 будеш? Да придется наверно приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 придется домучили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Отлично) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Будеш?) Andriy1352, Андрюха,мне надо бюджет подбить на это дело,а в нём я ограничен,сколько с собой нужно,где ночёвка,еда,и т.д.,вот от этого и зависит моё присутствие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Если тебе не важно где спать и устроит матрас на кухне то могу принять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 alexart, точніше ближче до дати і залежно від кількості учасників, судячи з усього Настя не потягне)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Ну я ж не одна в Киеве живу. Сразу говорю что если вы рассчитывает на апартаменты класса люкс то вам не ко мне) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 quitka, я знаю, з Пашою і Ромою) апартаменты класса олігархів тут нема))-ми прості люди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Я сразу скажу тогда,пару тыщь с собой я не потяну.А так посмотрим.Есть и у меня родычи в Киеве,но я их не знаю,может узнаю до декабряВообщем,пока точно не обещаю,но планирую быть. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 alexart, вот видишь, то что я тебе и говорил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 quitka,я ванную не бронировал.. Можешь отдать alexart. Я приеду, если будет какая то культ программа, а не просто - увиделись - по стаканчику кофе пропустили и поехали по домам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 alexart, ну ты понял о чем я. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Пацаны, я люблю гостей, готова проводить по Киеву, готова принять людей, дальше ваше желание. И да... Парковка у моего не очень большая - надо будет что-то думать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2015 Парковка у моего не очень большая - надо будет что-то думатьПарковка моего паровоза или автобуса?Вообще хочу,но надо считать финансы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах