Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 та понятно, алеж сподіваємось на краще Были в теме старожилы.. но даже не проголосовали. По ходу - им плавно на движение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 Видно так... Ну нічо. Не пропадем[emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 Andriy1352, Это точно. Про кафе - так и не оешили. Еще - может кто сможет встретить на автовокзале или жд вокзале.. С топливом я думаю можно решить. Еще нужен гид по Киеву. Мы люди не местные, не столичные - можем и заблудиться и потеряться, как Маруськи в большем городе. Увидим асфальт и воду с бульбашками и все, капец.. А потом в передаче Жди меня будут нас искать родственники. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Автонаездник, та зустрінуть і проведуть. Це не питання. Питання в тому, скіки народу буде. 4, як на зосі, чи трохи більше)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Как на зосе не катит. Андрей исправь первый пост и напиши там что все кто едет из других городов должны сообщить о своём приезде до 1 декабря. Иначе проблема жилья решаться не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 quitka,Я + жена.. И мы не местные. Сообщаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Меня не будетНавалилось проблем,не разгребу ни как(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 alexart, а может все таки вырвешься?? Сам в раздумьях и проблемах - но все же буду стараться увидеть клубней и столицу... Я еще не решил, может даже с утра приеду, а вечером уеду (на поезде). Но видно будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 с утра приеду, а вечером уеду (на поезде).Я так и планировал.Или может варианты. а может все таки вырвешься??Может,но вряд ли.Много всего нужно,и дома есть проблемы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Андрей исправь первый пост вже а вечером уеду (на поезде). Я + жена.. я свою теж вмовляю, доцік не проти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Доцика поселим к Роме)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 я свою теж вмовляю Давай.. А то мы про машины... А они пускай о тряпках там или еще о чем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Или вам кости перемоют))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Доцика поселим к Роме)) Я так і казав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Им там будет чем заняться. Игрушек и книжек уйма, да и места 2-им хватит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Или вам кости перемоют))) Оце більш вірогідно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Или вам кости перемоют))) мойка скелету не помешает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Автонаездник, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Эт скорее химчистка)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 quitka, не сумліваюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 Доречі, КИЯНИ. Що там з кафе рішили? есть места) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2015 есть места) Колись) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Или вам кости перемоют))) Мені не перемиє)) Хоча я хтів щоб поїхала... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Не читал все но судя по шапке поправлю ДР 4 декабря, присутствовать не буду, причина аутивный отдых на востоке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Шкода що не будеш. А дату вибрали щоб вихідний був. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах