Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Andriy1352, как по мне, то посидеть не важно где, главное что бы крыша над головой была Нє ну це стопудово. алеж якийсь план міроприємств всерівно потрібен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 (змінено) ну так как никто не занимается этим вопросом, то скорее всего нет.сколько людей будет? на какое время? что заказываем? слишком много моментов которые нужно решать заранее 16 человек проголосовало. но из них сколько 100% будет? Мы будем, скорей всего вдвоем. Вопрос на сколько. А позвонить туда можно? или обязательно приезжать для брони? нас устроит любое время после 14.00:) главное, чтобы завтра планы не поменялись. Завтра вечером будет точно понятно на 100% мы будем или нет. Змінено 1 грудня 2015 користувачем DarHelen Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 алеж якийсь план міроприємств всерівно потрібен. тю, план як план, пожрать, поржать, употребить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Завтра думаю вопрос решим. Будет все ясно. У кого есть возможность, подскочите, уточнить шо к чему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Вопрос на сколько. думаю десь на 16- 17:00 буде норм. пожрать, поржать, употребить це само собою, але всеодно потрібен якийсь план Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Завтра думаю вопрос решим. Будет все ясно. У кого есть возможность, подскочите, уточнить шо к чему Я точно не могу дни забиты и расписаны по самое не могу только на выходные вся надежда Думаю, для начала можно позвонить и уточнить что к сему для компании человек в 15... а там уже как скажут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 для начала можно позвонить и уточнит тіки це хтось з киян має зробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 У меня с работы вырваться тоже никак. Звонить никто не хочет, хотя номер есть, подскочить тоже. Но маккофе в ларьках есть везде, так что в любом случае встретимся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Но маккофе ти це серйозно?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Андрюха, я не буду комментировать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 план як план, Товарищ Жуков - а у Вас есть план? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Автонаездник, Андрюха, я не буду комментировать) колєга тобі буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 але всеодно потрібен якийсь план ну ти як хоч, а лічно я не курю вообще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Emissions, я теж таким не балуюсь якщо що) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 а лічно я не курю вообще. ...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Автонаездник, та шо тут думать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Я в обще то не услышал плана мероприятия? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Andriy1352, так нашо тоді план якшо таким не балуєшся?) Я в обще то не услышал плана мероприятия? провести отлично время! чем тебе не план? как по мне так вообще план века Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Emissions, в мене нормальні, людські поняття про план Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Автонаездник, колєга тобі буде не понял юмора))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Я в обще то не услышал плана мероприятия? тобі з Сєржом кофе, а нам всі інші радості) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 провести отлично время! для начала - на сколько и где встреча? Серожино перожино Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Автонаездник, твій ешелон в скіки прибуває? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 для начала - на сколько и где встреча? Серожино перожино[emoji38] тот же вопрос могу задать и я тебе. никто ничего не знает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах